tweelingvlam

Jullie zielecontracten hebben te maken met healing en afsluiting, loslaten van karma uit vorige levens via vergeving. Als je je engageert naar een ervaring toe die als doel heeft om healing te brengen dan zal dat zijn met iemand met wie je een sterke zielsverbinding hebt. Op dit moment wordt dit beleefd met tweelingvlamrelaties, zielen met wie je ooit incarneerde en van wie je daarna afgescheiden werd in het begin der tijden, en met wie je in vele levens hebt geprobeerd om je terug te verenigen. Op ene bepaald moment nam je allebei andere wegen en nu heb je de keuze gemaakt om je opnieuw te verbinden om samen te zijn ofwel om verder een andere weg te nemen. Jullie zijn besteld om opnieuw samen te komen in deze tijd maar hetgeen elk van jullie beslist bepaalt of jullie samen blijven of of er een definitieve scheiding komt.

Boodschap van Uriel

door Jennifer Hoffman

Elke ziel kiest het pad voor diens weg naar het Licht. Sommigen kiezen de kortere weg, anderen kiezen een veel langere. Met jullie tweelingvlam is jullie zielsverlangen misschien om healing te brengen en je opnieuw te verbinden, maar je kan misschien een verschillende keuze maken. In elk leven bereid je je voor op werdervereniging en uiteindelijke healing maar een van beide neemt dan een andere weg. Zo beloof he om het later opnieuw te proberen, in een later leven. Hun helende reis is niet af en vraagt nog meer levens, meer ervaringen en meer kansen om healing en wederverbinding te aanvaarden.

Misschien herinneren jullie je levens waar je deze kans aangeboden hebben om op zielsniveau opnieuw te verbinden. Jullie emotioneel geheugen roept opnieuw de pijn en ontgoocheling op en de hoop dat het anders zal zijn in het volgende leven. Je grijpt elke kans om samen te zijn omdat je hoopt op de emotionele vervulling die je op menselijk niveau zoekt, en ook op een wederverbinding die je op zielsniveau zoekt. Terwijl je gelooft dat je tweelingvlam de enige is die dit soort healing kan brengen, bevind je je op een nieuwe vibratie en kan je een nieuwe tweelingvlam uitnodigen om je reis met je te delen, terwijl je dan de andere loslaat zodat die zijn eigen pad kan volgen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Je hebt vele levens gehad met je tweelingvlammen, en elk ervan had kansen tot hereniging. In elk van deze reizen beloof je elkaar om de cyclus rond te maken maar dat betekent niet dat je je terug zal verenigen en samen verdergaan. Als je je vibratie optilt ben je op een nieuw pad naar het Licht en naar heel zijn. Je tweelingvlam zal je misschien vergezellen, maar misschien ook niet. Je kan alle emotionele en spirituele heelheid in jezelf vinden, en zo nieuwe zielecontracten creëren met een tweelingvlam die met jouw vibratie past.

Schenk jezelf het geschenk van healing en afsluiting, sta anderen toe om hun helende reis zelf af te maken en sta jezelf toe om de vreugde en de vervulling die je verlangt te vinden met iemand die echt en van in zijn hart deze reis met jou wil maken.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

26 REACTIES

 1. @jana,
  dit kon ik geschreven hebben, ik sta er ook voor open maar een diep weten is dat hij de enige is waar ik zo thuis ben.
  Ik blijf me verbinden met hem kan niet anders:)en dat voelt goed anders word ik heel ongelukkig afgesneden van mezelf.
  Liefs

 2. heel mooi ,
  Ikzelf wil heel graag me terug verbinden met iemand me dezelfde vibratie . Maar vanbinnen weet ik en voel ik dat mn twz de enige is met wie ik zo een verbinding kan aan gaan.
  dat betekent dus alleen door het leven zonder reatie.
  Ik sta er voor open maar tis een diep weten

 3. Danku voor die mooie reactie, ik tracht mijn hooggevoeligheid positief te gaan inzetten. Ik zou juist ook graag rond dit thema willen gaan werken voor anderen. Ik heb praktijk met baby-kindermassage, kinderyoga maar mijn gevoel zegt dat ik nog via opleiding moet groeien.
  Bewuste opvoeding, trauma (ook op zielsniveau), hsp, … zijn thema’s die mij aanspreken.Omwille ik ze ook voor mezelf nodig heb om heling.
  Ik heb zelf ook nog een trauma te helen vanuuit mijn kindertijd (5j), werd gedwongen door een kleuterjuf een appel te eten met rot plekje op en sinds toen ben ik mij gaan verzetten met eten, vooral gezonde voeding en begon bij eten binnensteken in de mond, te kokhalsen.Dit zit al bijna 40 jaar vast en wil het enorm graag kunnen oplossen omwille het toch wel belangrijk is voor mijn gezondheid. Ook mijn geboorterecht, heb zus met afwijking hart bij geboorte en mijn geboorte is gepland voor de zorg van mijn zus. Omwille haar gezondheid achteruit gaat, begin ik ook maar meer en meer ongezonder te eten. Het is alsof ik niet mag gezond zijn. Blijkbaar zou ik in een vorig leven door jaloezie van een gekend persoon vergiftigd zijn geweest met iets dat hiermee herkenbaar werd voor mij. Ik heb mijn hele leven niet geweten dat ik hooggevoelig was, trauma had, kreeg opmerkingen als flauw zijn, … het deed nog meer pijn.
  Ik blijf de moed erin houden, dank jullie allen voor de mooie reacties en steun hierbij.
  Liefs,
  Suzy

 4. Ik heb hem online via een datingsite ontmoet.Een onmiddellijke herkenning..instinctief..Hij is een nogal apart artistiek type, metalmuzikant; ikzelf ben ook gek op die muziek en niet ‘doorsnee’..ik heb een vreemde smaak wat mannen betreft, lopen er niet veel van rond,moeilijk te vinden…Hij woont in de VS, uren hebben we gechat en geskyped, 3 jaar lang. Het was liefde, een krankzinnig sterke aantrekkingskracht ook.. Hij kon daar niet weg omdat hij voor zijn zieke moeder zorgt. Tegelijkertijd ontmoette hij, via diezelfde site daar een vrouw, een soulmate (die in een andere levensfase zit en veel hulp nodig heeft).Hun relatie groeide terwijl wij elkaar niet konden ontmoeten vanwege de afstand. Als hij in de weekenden bij haar sliep brak mijn hart..hij vertelde me alles. Kortgezegd:ij gaat nu met haar trouwen en wilde mij eigenlijk als affaire ernaast hebben, als we elkaar eindelijk kunnen zien, maar dat wil ik dus niet…. Ik ben jaloers..De afstand heeft dit kapot gemaakt. Ik ben er helemaal kapot van.

 5. <a href="#comment-10794" rel="nofollow">@Van de Sande Suzy</a>, Hoi Suzy, het naar voren komen van beschadigingen van de ziel is aan het orde van de dag, het is één van de problemen die veel nieuwetijdskinderen ondervinden. Het feit dat je niet alleen herkend, maar ook erkend biedt mogelijkheden. Soms wil je wel loslaten, maar kan je niet loslaten, domweg omdat je het gereedschap om het te kunnen niet meegenomen hebt op je reis hier naartoe. Je mist hierdoor een zielsvaardigheid. Het helen van restanten uit de reizen van de ziel behoord tot de mogelijkheden van vandaag de dag. De "vergeten" vaardigheden zijn alsnog op te halen. Je hooggevoeligheid zou een geschenk moeten zijn om anderen te kunnen ondersteunen, maar omdat er nog beschadingen zijn kun je deze vaardigheid niet inzetten, terwijl juist dit de reden is van je nieuwetijdskindzijn.

 6. @marc vereecken, dank je wel Annemarie, fijn om te lezen dat er meer mensen zijn met soortgelijke ervaringen. Dat maakt het minder eenzaam. Dankbaar voor jouw reactie!

 7. @chris,
  Hallo Chris,
  bedankt voor je info. Het is zo’n uitgebreid verhaal voor mij maar ik blijf vanuit mijn gevoel positief naar mijn toekomst kijken. Ik ga zelf ook opleidingen volgen omtrent hooggevoelig zijn, trauma… ik zie het nu eerder als mogelijkheden dan moeilijkheden om hiermee nog iets te doen in dit leven. Ik ben dan ook met een praktijk gestart met baby-en kindermassage, kinderyoga en verder zal ik hierbij mij gaan verdiepen met opleidingen.
  Het gemis heb ik nog maar het kan ook van haar zijn, ik geloof dat de emoties die ik voel voor ons beiden zijn.Ik sta dan heel erg in het gevoel en zij is dan weer meer het mentale type met denken, zo weet ik ook dat we elkaar veel leren. Ik stuur haar alvast veel moois toe ook al zie of hoor ik haar niet meer. Ik heb nog getracht om terug contact te maken maar ze negeert mij gewoon. Dit is enorm pijnlijk want ergens denk ik dat dit niet bij haar hoort.
  Ik wens je ook veel sterkte toe en weet dat we graag worden begrepen hoe dit soms voor ons voelt als hsp.
  groetjes,
  Suzy

 8. @Suzy,
  heel herkenbaar hoor,op alle fronten.
  ook ik ben zo vreselijk hooggevoelig dat ik er soms gek van wordt.ook de trauma”s uit mijn jeugd spelen een belangrijke rol. zowel in het onderhouden van relaties als vriendschappen.
  ik ben begonnen met het lezen van “een leven in een leven”waarin de valkuilen die je in je jeugd kan oplopen ,worden benoemd. niet misselijk om te lezen maar wel herkenbaar.lees nu ‘Toxic Parents”en ook dat help me op weg.
  verder ga ik binnenkort met therapie beginnen.
  wat mn hooggevoeligheid betreft: ik heb in eerste instantie gebroken met de mensen die niet (meer ) goed voelde voor mij.heb ze laten gaan…heel veel pijn en tranen.
  heb me voor genomen om me gevoelens die mij opspelen toe te laten, te overdenken en ze terug te geven aan de persoon bij wie ze vandaan komen.vaak is het zo dat de emoties die je voelt als hooggevoelige helemaal niet van jouw zijn maar van iemand anders….hoop dat je hier iig iets mee kunt,,,,liefs

 9. Ik zit echt wel in de knoop met dit thema met emoties. Ik heb in dit leven via mijn zoon zijn relatie een goede band gehad met dochter(vriendin zoon) en moeder. Er was voor mij iets meer dan vriendschap, ik had met de mama ook wel een goede band en was denk wel wederzijds. Ik had al eens gezegd dat ze zowel mijn moeder als vriendin was. Na de breuk in de relatie is het voor ons ook gebroken op een pijnlijke manier die ik zo niet wou. Ik heb nog steeds enorm gemis, elke dag opnieuw. Er is iemand die met mij op zielsniveau gewerkt heeft en zei dat zij ook mijn moeder is geweest uit een vorig leven waar ze mij als kind als slaaf heeft weggeschonken, was een zwaar leven met seksueel misbruik en kon haar als moeder niet vergeten en hoopte elke dag naar haar. Ik voel die pijn zo hard aan, het onbegrip dat ze mij nu ook de rug heeft toegekeerd. Ik heb nog altijd zo’n vurige wens om met haar terug contact te kunnen hebben, ik ben zo hooggevoelig dat ik volgens mij in dit leven zoveel binnen krijg van eerdere ervaringen uit vorige levens. Ik tracht zeker het ook positief te kunnen zien, wetende wat het aardse hier voor ons betekent. Zijn er mensen met suggesties voor mij, moet ik dit alles gewoon leren loslaten, vergeven heb ik haar met alles in het huidige en vorige leven( s) en ook voor mezelf.
  Ik heb echt het gevoel dat ik met veel situaties in dit leven zit op zielsniveau, zowel trauma uit mijn kindertijd … het waren triggers die mij raakten uit een vorig leven waardoor ik in angst kwam, onzekerheid…
  Ik blijf er de moed in houden maar ik wou het hier toch eens kwijt, hoop dat er mensen zijn die mij suggesties kunnen meegeven.
  Liefs, Suzy

 10. heel mooi hoor! bedankt voor d channeling, het vertalen en het hier plaatsen… xxx

  liefs, Henriëtte 🙂 xxx

 11. @Lia, tweelingvlammetje van me, wat een stomme vraag, toch?

  Zo zie je maar weer dat tijd niet bestaat.

  LIEFDE uit zich op vele wijzen, zoals bovenstaande 2 regels tekst maar weer bewijst.

 12. Hi Sabine,
  Ik zag hierboven “mooie paasdagen” staan, en vroeg mij even af of ik voor of achter liep. Maar ik snap het, hoor. Doeg, Lia

 13. heey lia,

  Gordon plaatst wel vaker een artikel meerdere keren. Deze is al eerder een keer geplaatst, daarom zie je ook de reacties staan van 6,7 en 9 april erbij,

  liefs sabine

 14. Nou zeg! Dat is EXACT wat er nu met me gebeurt! Ik kies nu voor trillingsverhoging en een nieuw pad, terwijl mij zo genoemde wederhelft-liefde nog een donker stuk uit te werken heeft! Hoe moeilijk ook, we hebben gezamenlijk gekozen afscheid te nemen. Bijzonder dat ik precies die ontwikkelingen nu hier lees!
  Herkenning ten top! Niet voor niks dat mijn oog erop valt! Badankt!

 15. heel mooi en herkenbaar. Maar je kan gerust in opsplitsing komen met je tweelingziel en in hetzelfde leven na heling terug samenkomen.Volgens mij is er maar 1tweelingziel waarmee je verbonden bent waarmee je samen bent na volledige heling.

 16. Dankje wel voor deze tekst.

  Ik heb al meerdere keren in mijn leven dit meegemaakt met personen waarvan ik een sterke band voelde, of dat wij elkaar al vele levens kende.

  Ik kreeg ook steeds beelden te zien van vorige levens dat wij samen hebben geleefd, en hoe wij met elkaar omgingen.
  Ook zag ik beelden over de ”afspraken” die wij hebben gemaakt voor dit leven, voordat wij naar aarde kwamen.
  Het ging allemaal heel erg diep.

  Helaas is het al meerdere keren gebeurt dat ik met zo’n persoon niet samen bleef.
  Het was of dat deze personen er niet toe in staat waren, en eigenlijk letterlijk de plank mis sloegen.
  Of dat zij eerst zelf hun eigen reis moeten doen en zichzelf moeten helen.

  Dit alles heb ik erg gevoeld in mijn hart en ziel, de pijn is onbeschrijfelijk.

  Gelukkig heb ik me doen beseffen dat het juist zo moest zijn, elkaar tegen te komen in dit leven en dat ik me zou herinneren waarom ik hier op aarde ben.
  Na zo’n ontmoeting, nadat hun weer zijn verdwenen uit mijn leven, voel ik me vele male sterker dan ervoor.
  Of dat ik veel heb geleerd.
  Ik ben er erg dankbaar voor 😀

  Voor de liefhebbers kan ik het boek van jozuf rulof aanraden:
  De kringloop der ziel

  Liefs Annemarie

 17. Zeer herkenbaar, vooral in deze tijd.
  Dank je wel, dankzij de tekst wordt er weer veel duidelijk voor me 🙂

  Liefs van Willemein

 18. Dit is duidelijk en heel mooi omschreven. dank je wel.

  ik heb dit verhaal op mijn facebookpagina gezet, zodat meerdere mensen dit kunnen lezen, die deze website nog niet kennen. ik wens
  iedereen hele mooie paasdagen. het is een feestje, om vervolgens liefdevol weer op te staan en verder te gaan op onze eigen gekozen pad.

  liefs, Knuffels voor allen Henriëtte xx