DELEN
Zwanen

Is het mogelijk om je tweelingziel opnieuw te ontmoeten in de gedaante van een ander persoon hier in deze Aardse dimensie of is dit voorbestemd om te gebeuren in een andere dimensie?

Wij zeiden reeds: je échte tweelingziel zul je zelden in een menselijke gedaante tegenkomen. De enige tweelingziel die jij tegen kunt komen, is een onzichtbaar wezen. Want elk mens heeft een unieke vingerafdruk. Als jij je echte tweelingziel tegen zouZwanen komen, zou je als het ware dezelfde vingerafdruk moeten hebben. Door je beperking, doordat jullie gekozen hebben om als mens te leven deze tijd, beperk je jezelf. Je sluit je af voor een groot deel van jezelf. Jouw tweelingziel is altijd ruimer dan jij als mens. Daardoor zullen jullie veel hulp hebben aan elkaar. Als jullie contact hebben met je tweelingziel in de onzichtbare wereld, is dat een enorme voeding voor jou en ook voor je tweelingziel. Jij gaat door ervaringen op Aarde, waardoor jouw tweelingziel niet de vorm van een mens aan moet nemen en tegelijkertijd verrijkt kan worden door de ervaringen die jij op Aarde doormaakt. Maar aan de andere kant: jouw tweelingziel gaat ook door ervaringen op energetisch gebied. Deze ervaringen, daar kun jij dan weer uit putten, als jullie een zuiver contact hebben.

Laten wij hier wat verder over uitwijden. Velen van jullie kennen personen die overgegaan zijn naar een andere sfeer, die het lichaam achtergelaten hebben om over te gaan naar een andere sfeer. Als het contact zuiver is, als jullie als mens in staat zijn om te ervaren en te weten dat het contact niet verbroken is, dat diegene die overgegaan is alleen maar een onzichtbaar wezen geworden is, zul je verrijkt worden door dit contact.

Leer af om de persoon die jullie dierbaar is, je steeds te herinneren als zijnde de persoon die je gekend hebt met de naam en het lichaam zoals jullie ze gekend hebben. Zo maak je ze kleiner. Het loslaten van overledenen wil alleen maar zeggen dat je de menselijke beperking loslaat.

 

Elk van jullie is door het aannemen van een menselijk lichaam beperkt en afgesneden van een deel van het geheel. Diegenen die overgaan zijn naar een andere dimensie en die het lichaam achterlaten, bevrijden zich van deze beperking. Ze bevrijden zich niet van jullie. Zo moeten jullie je bevrijden van de beperking van de dierbaren die overgegaan zijn. Dan geef je hen de vrijheid om volledig te evolueren in de sfeer waar ze terechtgekomen zijn en dan krijg je een vice versa uitwisseling als met de tweelingzielen.

Kijk naar een gezin. Kijk naar vrienden om je heen. Als jij een goede relatie hebt, leer jij van de ervaringen van de personen waar je een intieme band mee hebt. Daardoor sta jij beter gewapend als je in eenzelfde situatie terechtkomt.

Zo is het ook met alle dierbaren die overgegaan zijn. Als het contact zuiver blijft, kunnen jullie leren van elkaar. Je kunt als het ware energetisch ervaringen uitwisselen en zo sta jij beter in het leven en staat die dierbare persoon beter in zijn leven. Laat elkaar de vrijheid; zowel mensen onder elkaar als onzichtbare wezens. Er is geen verschil. Dus ga niet zoeken naar een tweelingziel in menselijke vorm, dan denk je te beperkt.

Wij zullen nog een stapje verder gaan. Eigenlijk is niemand van jullie – geen enkel mens – een tweeling. Je hebt contact met jouw ziel en met jouw zielsgroep. Op het moment dat jij denkt dat jij contact hebt met een tweelingziel, ga je er van uit dat jouw zielsgroep maar uit twee personen bestaat: jij en die andere van de zielsgroep. Dit is een onlogische verklaring van het grote geheel. Voel je verbonden met jouw ziel en met je totale zielsgroep. Dat is een groot verschil.

 

Graag meer informatie over tweelingszielen en het belang voor de mensheid.

Tweelingszielen zijn belangrijk voor de zielen, minder voor de mensheid.

Als jij als mens meer ziel bent en durft te zijn, zal een tweelingsziel belangrijk zijn. Dit zal een aanvulling zijn en zeer veel elementen zullen gelijkgestemd zijn. Weet dat dit niet altijd een voordeel is. Het kan je beperken in aanvullende ervaringen. Zelden hebben tweelingszielen diep contact met elkaar vanwege het beperkende in ervaringen.

Zielen hebben altijd contact met elkaar, maar losgekoppeld van menszijn.

all is 1

Verwar ziel zijn niet met mens zijn. Een ziel heeft zo’n ruimer gebied van ervaren, kan op zoveel plaatsen tegelijk ervaringen opdoen, dat je dit niet in één mens kunt samenproppen.

Als jij of iemand denkt contact te hebben met een tweelingsziel, weet dan en besef dan dat dit een deeltje van die ziel is wat zeer veel lijkt op die van jou. Maar weet dat zowel jij als die andere persoon veel ruimer en meer zijn.

Breng het terug naar de mensheid. Stel je voor met wie jij perfect overeenkomt. Alles gaat vanzelf. Je denkt en voelt over het algemeen hetzelfde. Weet dat zowel jij als die andere persoon ook nog andere delen van zichzelf manifesteert, in zijn werk of in zijn gezin of noem maar op.

Je kent altijd maar een deel van de persoon, nooit de totaliteit.
Elk van jullie laat aan andere personen andere delen zien.

Hoe meer je met een persoon te delen hebt, hoe ruimer de relatie. Dit wil niet zeggen dat als je personen kent waar je maar een paar facetten mee kunt delen dat die niet waardevol zijn.
Zie het ruimer en ervaar contacten met vele mensen. Zij weerspiegelen facetten van jou.

Blijf dus niet hangen aan een wens om alleen contact te hebben of om te streven naar contact met tweelingszielen. Er is zo veel meer.

 

Meer artikelen met het thema zielsliefde/soulmates/tweelingzielen.

 

Bron van deze channelings (hoe schrijf je dat eigenlijk?):

http://www.oth-channeling.com/index.htm

door Ellen Rauh:

Ellen Rauh
Ellen Rauh

Graag ben ik een wegwijzer voor mensen die soms tijdelijk verdwaald zijn. Mensen de weg wijzen waar ze mogelijk oplossingen kunnen vinden. Helpen ontdekken wat hun diepe waarde is, wat hun echte kwaliteiten zijn.

Channelen is voor mij een groeiproces geweest. Na veel testen en beproevingen ervaar ik het nu als een toegang tot een enorm kosmisch internet.

Mijn gids Oth vroeg me de controle op te geven. Ik leerde dat alleen die kennis doorgegeven kan worden die bij mij latent aanwezig is en daardoor niet totaal nieuw is. Deze slapende kennis wordt door het channelen geactiveerd en van mij. Ik kan Oth alleen channelen als ik de controle loslaat en de boodschappen die via mij door Oth en de Zijnen verspreid worden, zijn door mij niet te beïnvloeden. Meer en meer leerde ik vertrouwen te hebben in mijn gidsen. Tegelijkertijd leerde ik dat ik verantwoordelijk ben voor mijn eigen leven en alles wat ik als mens verspreid.

 

2 REACTIES

  1. Lees het artikel nu pas, maar ik ben blij dat ik ’em gevonden heb. Ik vind het een heel mooi stukje tekst, zeer helder en duidelijk. Op de één of andere manier geeft dit artikel me erg veel rust en een heerlijk gevoel van binnen. Apart. 🙂

    Dank je Ellen, voor je mooie schrijven! 🙂

    Liefs, Susanne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in