vlinder-aarde

HERINSTELLEN OP MUA

door Solara

www.nvisible.com

vlinder-aardeNovember is een extreem intense, snel verlopende maand vol actie, en nooit geziene verandering en grote doorbraken. De omvang van de doorbraken die we ervaren zal te maken hebben met hoe Waar we zijn. Als we weerstand hebben naar verandering kan het een moeilijke maand worden. Vele mensen zijn afgeschrikt door de grote reikwijdte van de veranderingen omdat het eruit ziet alsof alles uiteenvalt en dat is zo. Maar als we deze veranderingen die ruimte scheppen voor het binnenkomen van het Nieuwe en Ware, omarmen, dan zal het ongelofelijk opwindend zijn.

Op 11 november 2011 zullen we een grote Herafstelling ervaren wanneer de enorme Wielen binnen de Wielen in positie klikken, de ene na de andere. Deze Herafstelling staat voor een Mua van immense proporties. (een Mua is het begin van een belangrijke cyclus).

Deze Herafstelling opent iets volledig nieuws en zet een reeks triggers in gang die een reeks Belangrijke kruispunten zullen creëren van JUISTE TIJD – JUISTE PLAATS.

11-11-11 is het moment waarop alle onze wezens gewacht hebben, al eeuwen! Het is een enorme gebeurtenis die iets veel groters zal ankeren dat we ons zelfs niet kunnen voorstellen.

NA 11/11/11

Veel zal in positie klikken op ontelbare niveaus. Velen onder ons zullen uit hun oude leven geduwd worden en in ons nieuwe leven gekatapulteerd. We zullen uit wie we waren geduwd worden en worden wie we echt zijn. We zullen naar onze juiste personen en plaatsen worden geleid.

De Herafstelling van november zal alles veranderen. Het is hetzelfde als een nieuw werkingssysteem op een computer installeren. Als we dit gedaan hebben werken sommige softwareprogramma’s niet meer, andere moeten een update krijgen.

Er zijn nieuwe applicaties en nieuwe programma’s die moeten geïnstalleerd worden zodat we volledig kunnen functioneren in ons Nieuwe Ware Leven. Na de Herafstelling zullen we onze kernovertuigingen opnieuw bekijken, en bepalen welke nog relevant zijn. We zullen alles evalueren wat betreft onze bezittingen, activiteiten en relaties om te zien wat nog bij ons hoort. Velen onder ons zullen naar een nieuwe locatie verhuizen. Velen zullen hun job verlaten en iets heel nieuws creëren om iets te doen dat oneindig meer vervullend is.

NWLotus

Waar sommige van de diepe veranderingen die veroorzaakt worden door de Herafstelling, onmiddellijk zichtbaar zullen zijn, zullen andere tijd nodig hebben om volledig aangevoeld en geïntegreerd te worden. Dit is omdat de Herafstelling zich in alle richtingen zal verspreiden in een reeks golven die steeds meer en meer elementen op hun positie doen klikken. Het gebeurt op die manier omdat we het gewoonweg niet aan zouden kunnen moest alles tegelijk gebeuren en omdat sommige dingen niet in positie kunnen klikken tot andere elementen eerst op hun plek gekomen zijn. De Herafstelling van 11/11/11 zal ook een enorme golf in gang zetten van Ho’o Pono Pono of Dingen in orde brengen. Tijdens de komende maanden zullen velen onder ons onszelf zien terugkeren naar de plaatsen van ons oude leven. We zullen teruggaan als WIE WE NU ZIJN, Waren, om alle onafgewerkte zaken af te werken, om versplinterde fragmenten van onszelf terug op te rapen, om dingen in orde te brengen die niet in balans waren, om dingen los te laten, en om een laatste vaarwel te zeggen aan Hoe De Dingen Vroeger Waren.

Dit is echt noodzakelijk omdat we niet beseft hebben hoe sterk we verzwakt zijn door het bezinksel van het verleden dat we nog meedragen. Het is als een grote zak stenen op onze rug dragen. We hebben die zo lang gedragen dat we niet eens meer merkten hoe zwaar die wel waren. Wanneer we volledig in ons Ware Leven stappen, zullen we sterk, vrij en volledig klaar zijn ervoor.

De funderingen van ons Nieuwe Ware leven zijn niet gewoon maar een uitbreiding van onze oude funderingen. We verschuiven niet gewoon alle elementen van ons oude leven naar een nieuwe locatie. We verhuizen niet van ons oude huis naar een gelijkaardig huis in ons Nieuwe Landschap. Of onze oude job verlaten om een gelijkaardige job te nemen op een nieuwe locatie.

solara2008-thDat is geen Nieuw Leven, dat is gewoon ons oude leven naar een ander landschap overbrengen, niet naar ons Nieuwe Landschap. Ware Levens vereisen nieuwe wijd uitgebreide funderingen. Als we proberen om naar ons Nieuwe Ware Leven te kijken vanuit een persoonlijk uitzichtspunt, dan zullen we het niet zien.

Ware Levens zijn helemaal anders dan wat we gekend hebben. Ze vereisen absoluut nieuwe manieren van leven, en nieuwe manieren om alles te doen. Onze nieuwe funderingen zijn niet gebaseerd op persoonlijk belang of persoonlijke voorkeur, maar op juistheid en Waarheid.

In plaats daarvan worden ze gecreëerd door samen te komen met een groep vriendelijke mensen verenigd in een gezamenlijk doel. Samen, als EEN, creëren we onze nieuwe fundering. Dat is wanneer alles schitterend in positie klikt.

Door Solara

Vert. Fran Tielemans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in