Boodschap van aartsengel Michaël, gechanneld door Katerina Karanika

Wat is de werkelijkheid? Wat is jouw werkelijkheid? Alles is waar, maar je kunt net zo goed zeggen dat alles niet waar is. In deze channeling neemt Michaël ons mee voor een kijkje achter de sluiers: Waarheid is en ze al altijd zijn.
Ons bewustzijn bepaalt onze werkelijkheid, wij scheppen onze eigen werkelijkheid.
Deze channeling is gefilmd en dat maakt het mogelijk ‘m mee te beleven. Op die manier krijg je ook de energie mee van de channeling. Het is raadzaam om er even rustig voor te gaan zitten en om mee te doen met de meditatie, die een channeling eigenlijk is. Dan kun je wellicht ook de energie voelen en door je heen laten stromen.

Wij wensen je veel inspiratie en plezier!

Petra & Katarina

Channeling: Katarina Karanika – www.thechildrenoflove.org

Via deze website kun je ook je eigen vragen stellen aan Michaël.

2 REACTIES

 1. Lieve Katarina,

  Dankje wel, dit is bijzonder 🙂
  Tijdens jou channeling voelde ik een mooie, rustige en inspirerende energie.
  Ook nam ik mooie kleuren waar.
  Deze energie deed iets met mij en maakte mij zelf vrij om de kern van mij zelf, mijn Zijn te voelen :)en deze te vergroten om mij heen.

  Liefs Anne

 2. Oh Petra en Katarina,
  Na gisteravond met de 3 u. durende bijeenkomst met Little Grandmother Keisha rondom de bijzondere Kristal, die hier in Ned. in de aarde geplaatst is op een hele bijzondere plek, meebeleefd te hebben via de Lifestreamverbinding o.d. computer……..nu deze prachtige channeling, met die geweldige boodschappen live te hebben mogen meebeleven…….tjonge, wat fantastisch, er gebeurt een hoop van binnen, haast niet te bevatten, maar wat prachtig…….zo prachtig……zwelg……
  Heel, heel erg bedankt diep vanuit mijn hart, dat jullie mij/ons de mogelijkheid hebben gegeven dit onnoemelijk grote kado te mogen ontvangen.
  Er gebeurde gisteravond al zoveel, en nu na deze boodschap, wat prachtig net op dit moment……..overwhelming……
  En ook zo bijzonder, dat mijn comp. altijd hapert als ik filmpjes e.d. wil bekijken en nu gisteren 3,5 u. lang en vanochtend 30 min. het feilloos bleef doen…..super……
  Oh, ik hoop dat jullie allemaal zo genieten hiervan……wat een heerlijk gevoel…..
  Veel liefs, LelieAnne.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in