DELEN

Door Jennifer Hoffman

www.urielheals.com

Iedereen in je leven is leraar en elke leraar heeft een bijhorende les die ze overeengekomen zijn om je mee te helpen. Er zijn geen willekeurige of toevallige koppels , ontmoetingen of verbindingen in om het even welk aspect van je leven.

Je wordt voorzien van lessen met hun bijhorende leraren, die gelegenheden zijn om te leren, energie te verschuiven en energetische aspecten te healen die ervaren worden als emoties. Of je hen als goed of slecht omschrijft, krachtig of krachteloos, prettig of onprettig, ze zijn allemaal energetische verbindingen met een healings- en herverbindingsdoel. Eens je de les afgewerkt hebt, is het tijd om de leraar los te laten, zodat je elk naar andere dimensies van zijn, naar andere energetische frequenties of paradigma’s van leren kan bewegen.

Als de les niet af is, is de leraar te moeilijk geweest, de ervaring niet afgelijnd op jouw verwachtingen, of je voelt dat je niet die afwerking hebt die je wilde, dan is er een behoefte om bij die leraar te blijven hangen tot je de resultaten kan bereiken die je verlangt.

Dit veronderstelt dat de leraar de macht in de les heeft, maar dat is niet zo. De macht ligt in de boodschap, niet in de leraar. En wanneer je de leraar niet kan loslaten, dan aanvaard je de les niet helemaal, omdat de afsluiting en de beëindiging van deze ervaring gebeurt wanneer jij, de leerling, de leraar kan loslaten.

Loslaten gebeurt met vergeving en aanvaarden van de leraar, de les, de situatie en alle energieën die daarbij horen. Elke plaats waar je je onvolledig, niet afgelijnd of in integriteit voelt met de les of de leraar is een plaats voor je om bijkomende healing en loslaatwerk te doen om volledig afgelijnd te worden op dit energetisch aspect.

Deze kennis kan niet gegeven worden door de leraar, er is niemand die jou toestemming kan geven om volledig te zijn, en er is niemand die jou afsluiting kan geven. Het is aan jou om te beslissen dat je klaar bent met een leraar en een situatie en dat je klaar bent om vooruit te gaan met jouw healingpad, naar de volgende les en leraar.

Leraren dienen een doel en je zal er velen hebben in je leven. Elkeen heeft een leergeschenk voor je en als de les af is moet je de leraar loslaten zodat je naar een ander verbindingsniveau en ervaring kan gaan, of andere oorden opzoeken.

Elke optie kan juist zijn voor je, maar jij moet kiezen voor deze specifieke ervaring. En je zal deze keuze vele malen in je leven herhalen wanneer je in contact komt met leraren die je lessen aanbieden. Ervaringen worden herhaald wanneer het leren niet klaar is. Nieuwe paradigma’s van leren komen naar je toe wanneer je de oude afgewerkt hebt, en de leraar en de les vrijwillig hebt aanvaard, jezelf het geschenk van afsluiting en volledigheid hebt gegeven en toestond dat je pad naar een nieuw paradigma van healing, leren, groei en transformatie gaat.

Copyright 2011 Jennifer Hoffman
-vertaling:Fran Tielemans

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/

website Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen. 

1 REACTIE

 1. Mooie tekst, zeg, zeer helder en duidelijk.

  Als iedereen een leraar is waar je dus lessen van kan leren, om daarna weer los te laten en verder te gaan, hoe zit dat dan met levenspartners, vrienden die voor langere tijd bij je mogen blijven? Sommige mensen heb je maar voor even in je leven en anderen voor langere tijd. Moet je iedereen maar loslaten? Of kan je ook samen er voor kiezen om samen te groeien en bij elkaar blijven? Ik neem aan van wel, toch.

  “Als de les niet af is, is de leraar te moeilijk geweest.” Wat wordt bedoeld met dat ‘de leraar te moeilijk is geweest’?

  Mooie zin ook: “Ervaringen worden herhaald wanneer het leren niet klaar is.” 🙂

  Jennifer Hoffman heeft altijd goeie teksten, zeg. Te gek dat er mensen zijn die haar teksten vertalen en op deze site zetten, zodat anderen er weer veel van kunnen opsteken. Ontzettend bedankt daarvoor! 🙂

  Liefs, Susanne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in