DELEN
Het huidige moment is meer dan het moment waarop je je bewust bent van jezelf in je werkelijkheid, het is ook het totaal van alle momenten van voorheen en het begin van het volgende moment. In elk moment breng je de energieën van alle levens mee, de kennis van alle ervaringen en de hoogste energetische trilling die je op dat moment kun zijn. Op elk moment ben je het beste dat je kunt zijn, doe je het meeste dat je kunt en ben je de enige energetische trilling die je kunt zijn. Wanneer je voelt dat je meer kunt, is dat omdat je verbinding hebt gemaakt met een andere trilling waarvan het potentieel je uitnodigt om de stap naar transformatie te zetten.
Dit maakt geen enkel deel van je werkelijkheid verkeerd, het betekent gewoon dat je je les op die trilling hebt afgerond, alle begrip werd bereikt en de ervaringen die je voor je in petto had zijn voldaan. De deur naar nieuwe werkelijkheden opent zich vaak nog voor de deur van je bestaande werkelijkheid is gesloten. Dus wordt een nieuw vibrerend bewustzijn beschikbaar alvorens je het huidige waarin je je bevindt, verlaat. Zich in twee verschillende energetische niveaus bevinden is verwarrend, omdat elk je in een andere richting trekt. De oude energie trekt je in het verleden dat bekend en voorspelbaar is en de nieuwe dwingt je om een onbekende toekomst te verkennen. Voor welke kies je?
Op elk niveau van energetische trilling doe datgene je waartoe je in staat bent, want elk niveau heeft zijn eigen lessen, ervaring, mogelijkheden, potentieel en werkelijkheden. Je brengt al je lessen mee in elke vibrationele ervaring en hiermee kun je de vervulling van die ervaring worden, op basis van je zielsverlangen naar healing. De goddelijke perfectie van elke ervaring houdt verband met je individuele perfectie, die afgestemd is op jouw lessen, healing en transformatie. Er is geen andere weg tot jouw beschikking. Dit is jouw ervaring, je doet je best terwijl je je eigen lessen en healing voltooid. Anderen trachten na te doen of hun resultaten bereiken is niet mogelijk, omdat je alleen maar je best kunt doen.
Het beste wat je kan doen, is tussen jouw en de Bron; er is geen verwachting of gewenst resultaat, alle lessen vinden plaats in overeenstemming met je zielscontract, het helende pad dat je in elk leven hebt gekozen en het totaal van alle levenservaringen. Transformatie is gewoon een stap in een nieuwe vibrerende energie, een stap in de richting van karma of creatie, waarin je verleden of toekomst omarmt, afhankelijk van je vaardigheden. Het potentieel van elk moment wacht op je als je ervoor kiest op basis van je vaardigheden en kennis. Zie elk moment als een deuropening die je uitnodigt om je goddelijkheid te ervaren, en als je nieuwe mogelijkheden verwelkomt, een kans om verder te gaan in je eigen hemel op aarde.
© 2011 Jennifer Hoffman
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age
Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2011 door Jennifer Hoffman en Enlightening Life OmniMedia, Inc Dit materiaal wordt beschermd door Amerikaanse en internationale copyright-nu en mag vrij verspreid worden in zijn geheel, zolang de naam van de auteur en de website, zijn www.urielheals.com inbegrepen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in