Elke situatie en interactie heeft zijn eigen specifieke energetische signatuur waarin je de leider of de volger bent. Als de leider zet je de energie en kan je de uitkomst van je keuze manifesteren. Als de volger ben je in de energie van de situatie en past je energetische vibratie zich aan die ervaring aan. Je hebt geen manifestatiekracht omdat je op een energieniveau uit het verleden bent. Dit verhindert je om een andere uitkomst te manifesteren dan deze die je al gecreëerd hebt. De keuze is aan jou, leid je of volg je?

De voornaamste reden om te volgen is dat je anderen toestaat om healing te ervaren. Als volger plaats je jezelf op de energetische niveaus van anderen zodat ze kunnen groeien, of dat denk je tenminste. Maar als je volgt doe jij niets om de energie te verschuiven, in de hoop dat anderen manieren zullen vinden om die energieën te veranderen door hun healing. Dit beperkt je kracht als katalysator tot verandering en je wordt een partner in hun healing, eerder dan een voorbeeld van een hoger energetisch potentieel.

Door dit te doen beperk je ook de mogelijkheid tot verandering en blokkeer je je zielepad. Als volger ben je omringd door zij die op gelijkaardige energieën zijn, maar wat je misschien niet weet is dat ze naar jou uitkijken om hen te leiden, en dat is waarom ze jou en jouw aanbod van healing afwijzen.

Het kan zijn dat je een tijd alleen op weg bent als je leidt, omdat je op een verschillende energetische vibratie bent dan anderen rond je, en het is je patroon geweest in het verleden om energie te volgen, zodat healing kan gebeuren. Wees niet bang om je intentie te zetten voor de energieën in je leven, wees zeer duidelijk in het vragen voor wat je wil. Je zal hen aantrekken die kunnen matchen met deze vibraties en je zal levenspartners creëren die je hoogste energieën delen en die je kunnen helpen om je hoogste en beste zelf tot uitdrukking te brengen als een leider, een initiator en een cocreator van nieuwe paradigma’s van leven, voor jezelf en de wereld.

 

Copyright 2012 Jennifer Hoffman
vertaling: Fran Tielemans

andere artikelen Jennifer Hoffman op deze site/website Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman is een Amerikaanse,  zeer intuïtieve, begaafde vrouw die na een bezoek van Aartsengel Uriel  in 2003 de website Urielheals.com opstartte om zijn boodschappen te channelen.  Zij schrijft wereldwijd voor een aantal grote spirituele websites en is mede bekend door haar inzichten in de energieën van de Indigo en de Kristalkinderen

1 REACTIE

 1. Mooi stukje tekst 😀 en heel erg herkenbaar!

  Door zelf in je eigen kracht te staan kun je iets uitdragen, je zult mensen inspireren.
  Je bent dan een ”voorbeeld”.
  En een ieder kan een voorbeeld zijn voor een ander.
  Ik moet denken aan een tekst wat ik door heb gekregen van mijn engelen een tijdje geleden.

  Jij bent een voorbeeld.
  5-1-2012

  Jij bent een voorbeeld voor vele, of je het nu door hebt of niet.
  Jij brengt dingen teweeg, bij anderen.
  Jij inspireert anderen.
  Jij laat hun, hun liefde zien.
  Jij laat hun, de inzichten zien die zij nodig hebben over zichzelf.
  Jij laat mensen herinneren wie zij werkelijk zijn.
  Al is het maar een klein stukje, je doet iets.
  Mensen leren van jou.
  Iedereen leert van elkaar.

  Een ieder is een voorbeeld voor een ander en of voor meerdere personen, maar minstens ben jij een voorbeeld voor 1 ander.

  Jij leert van hun ook. Hun zijn ook jou voorbeeld.
  Jij leert hoe mensen zijn, doen en reageren.
  Hieruit haal jij wat jij nodig hebt en hierdoor leer jij dus van anderen.
  Je eigen wijsheid en inzichten gaan erover heen en zo vormen ze weer iets nieuws.
  Een nieuw voorbeeld.
  Zo kun jij weer een voorbeeld zijn voor weer een ander.

  En geloof mij een ieder is een voorbeeld voor een ander. Al is het maar voor 1 persoon, je brengt mensen iets.

  Liefs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in