Vega. Kenmerken van degenen die Vega als hun Planetaire oorsprong hebben.

Vega

Degenen die Vega als hun Planetaire Oorsprong hebben, zijn zelfvoorzienend, onafhankelijk, trots en hebben een sterke wil. Er is een buitengewoon zachte energie met een krachtig optreden. Vegans zijn kundig op een breed scala van terreinen, het kunnen ‘informatievreters’ zijn op hun eigen interessegebieden. Vegans hebben veel talenten en vermogens, zijn behoorlijk creatief en hebben vaak het vermogen om creatieve expressie te combineren met intellectuele expressie.

Het kunnen kunstenaars zijn, vormgevers, uitvinders, architecten of in de huidige tijd meer creatief werkzaam zijn met behulp van technologische ontwikkelingen. Hun manier van werken met technologie verschilt van anderen omdat het meer gebaseerd is op “gevoel” dan op een intellectueel begrijpen. Vegans zijn goede starters van projecten maar minder goede afronders. Dit is een opgave voor Vegans die hen helpt bij het leren van zelfdiscipline en wilskracht.

Zij kunnen zich ook omringen met mensen die hen aanmoedigen en ondersteunen om hun projecten en ideeën te voltooien. Vegans zijn reizigers op zoek naar afwisseling, uitdagingen en naar het begrijpen van de vele vragen die zij van binnen voelen. Zij kunnen zich gemakkelijk vervelen. Vegans analyseren, vragen en twijfelen graag over alles wat zij niet begrijpen, wat zij niet snappen of simpelweg wat ‘niet goed’ voelt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Alhoewel zij best bereid zijn te leren, te veranderen en te groeien, hebb en Vegans het op een innerlijk niveau nodig om te begrijpen wat er gebeurt – voordat zij zichzelf toestaan iets  te veranderen.Het inzicht van Vegans is namelijk niet praktisch of logisch van aard. Het is meer een innerlijk bevattingsvermogen dat uit ‘een gevoel’ bestaat dat tot een ‘weten’ kan leiden, in plaats van een technisch inzicht. De meeste Vegans hebben een sterk gevoel van verantwoordelijkheid, voor opvoeding en verzorging. Ze vinden voldoening in het werken met kinderen, met zieken of met mensen die behoefte hebben aan zorg en ondersteuning. Op de momenten wanneer ze zich over-verantwoordelijk voelen voor anderen, kan het nodig zijn anderen aan hun eigen verantwoordelijkheid te herinneren,  en zelf verantwoordelijk te zijn. Het ontwikkelen van een sterk gevoelsbesef over de  zuiverheid van anderen,  is een pluspunt passend bij hun zorgende natuur.

Vegans zullen mensen door hun begripvolle energie aantrekken en in veel situaties benaderd worden door mensen die hun persoonlijke problemen wensen te delen. Opgemerkt moet worden dat weinigen van Vega zelf hun persoonlijke zaken met anderen delen, tenzij er een vertrouwensband is opgebouwd. Vegans hebben helende vermogens en hebben een verwantschap met stenen en kristallen. Veel Vegans werken in een omgeving waar zij voor anderen zorgen; in de (medische en geestelijke) gezondheidszorg, als leraar of op terreinen die ruimte bieden aan creatieve expressie. Vegans hebben een sterke behoefte om zo nu en dan alleen te zijn, aan privacy en aan vrijheid.

Het is belangrijk dat zij waardering krijgen voor wat zij voor anderen doen.

De mensen die een persoonlijke relatie hebben met een Vegan zullen soms meer aandacht nodig willen dan ze krijgen en zich soms verwaarloosd voelen. Dit komt door de vele interesses en aandachtsgebieden van Vegans. Ze kunnen zich zó betrokken voelen in de zorg voor ánderen, dat zij persoonlijke behoeften en persoonlijke relaties verwaarlozen.

In dit artikel vind je een introductie van de schrijfster. Middels deze link: Planetaire oorsprong vind je alle artikelen hierover

Bewaar voor later op Pinterest:

Vega. Kenmerken van degenen die Vega als hun Planetaire oorsprong hebben.

 

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

17 REACTIES

 1. Hoi, iemand die me helpen wil…
  Ik kom regelmatig op deze site, gewoon om dingen te lezen en me erkend te voelen.
  Ik heb de artikelen over je planetaire oorsprong elke keer door gelezen, en vaak denk ik, oke dat is dan de planeet waar ik vandaan kom. (bij sommige alle kenmerken bij sommige een paar)
  Kom ik dan van meerdere planeten of hoe moet ik dat zien?

  • Ofwel is de jouwe er nog niet bij. Ik had dat gevoel ook, tot ik deze las. Dus wie weet kom jij ooit de jouwe tegen. Heel veel liefs,
   Nele

  • @Annemarieke,
   Beste Annemarieke, goedemorgen.

   Ik vind jouw vraag heel goed en geloof zeker dat meerdere dit herkennen. Ik ben zelf ook heel erg nieuwsgierig naar het antwoord en ken iemand die ons mogelijk hierbij kan helpen.
   Zodra ik contact met haar heb gehad zal ik je zeker de uitkomsten laten weten.

   Blijde dag en hartelijke groet, Mirjam

  • @Capucine, Hoi meis, goedemorgen, ik lees net deze reactie van jou en wil enkel even de wens uitspreken dat het goed met je gaat en je een blijde en zonnige dag toewensen. Hartelijke groet, Mirjam

   • @Mirjam, Hello hello! 😀
    Doet me heel veel dat je aan me denkt en je me dit wenst! Ik heb ‘toevallig’ een heel zonnige en aangename dag gehad. Verder stel ik ‘t rustig, regelmatig moe, maar dat is normaal he… Anderzijds aan ‘t beetje aan het bekijken wat ik volgend jaar wil doen.

    Ik wens jou het allerbeste en ik hoop dat je ook een heerlijke dag hebt gehad!

    Zonnige groetjes, Capucine*

    • @Capucine,
     Hoi meis, blij dat het je toe heeft mogen vallen, welverdiend. Vwb de moeheid, het hoort er idd bij, hoe lastig af en toe ook. Ik merk het ook enorm en laat me meedeinen en ga af toe heerlijk lekker vroeg mijn mandje in en laat waar ik echt even geen puf voor heb, dat voelt het best. De haven van onze reisjes komt steeds meer in zicht so…..don’t give up and keep confidence!
     Alle goeds, pas goed op jezelf en vertrouw je vertrouwen.

     Warme groet, Mirjam

    • @Capucine, vergat ik te zeggen, je zou eens van de Bach bloesem remedies de “Olive” (ondersteuning bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid) een poosje kunnen gebruiken. Geheel plantaardig, ik gebruik het zelf wanneer het even weer nodig is en adviseer al jarenlang links en rechts deze fantastische druppels. Kijk maar eens of het je wat lijkt. Verkrijgbaar bij “de Tuinen” of reformzaken van Gezond &wel.

     Dagdag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in