In het Vega-systeem zijn meerdere planeten waarvan hun beschavingen sinds zeer lange tijd door verbondenheid en muzikale uitdrukking elkaar goed begrijpen. Een deel van deze energie hebben zij naar de aarde geprojecteerd. Vega kan de meeste mensen bewust maken van het wezen der wederzijdse verbondenheid omdat alles een gemeenschappelijke oorsprong heeft. Vanuit deze plaats komt ook de muziek. Het bewustzijn van de schommelingen van de eigen ziel komt ook voort uit deze algemene verbondenheid van de mensen onder elkaar. De energie van Vega heeft niet alleen met muziek te maken maar met schommelingen in de verbondenheid van zielen en het aangaan van verbindingen op een dieper niveau.

Vega kan mensen met dit onderliggende principe in samenklank brengen. Het is mogelijk dat zij dan bewust worden uit welke inspirerende bron muziek komt. Sommige mensen die heel graag met muziek zouden willen werken maar wiens vaardigheden echter sterk geblokkeerd zijn, zouden zeer van Vega kunnen profiteren omdat deze ster de context verandert waarmee u met muziek werkt. Vega kan dan ook, in zekere mate, nuttig zijn als een individu die schijnbaar geen muzikaal gehoor heeft, zijn/haar vaardigheden zou willen verbeteren, muziek te leren waarderen en te leren kennen. De juiste toepassing van muzikale fenomenen zal ook toenemen. In een groep wordt daar een interactie vereist als het gemeenschappelijke doel is een bepaald wezenlijk kenmerk of een bewustzijn van een muzikale bron naar buiten te brengen. Dan kan Vega klassieke muziekgroepen zo inspireren dat ze de mogelijkheid hebben om het wezen van de componist in zijn stuk wat ze dan spelen, mee tot uitdrukking te brengen. Vega laat zich makkelijker inzetten voor het alleen werken. In een groep moet Vega bewust met de hoogste spirituele wetten aangewend worden.

De zielstoon is een essentiële golf die met de eigen zielsfamilie te maken heeft. Deze zielstoon staat ook in verbinding met de wortels van deze zielsfamilie en in groter geheel met de mensheid. Tijdens de Atlantische beschaving was er een tijd dat men probeerde op de eigen zielstoon af te stemmen als een groep mensen mediteerde op Vega en aansluitend een astrale reis in het Vega-systeem maakte. Als men zijn eigen zielstoon wil bepalen, kan men het beste op Vega mediteren. Met Vega wordt het makkelijker om met deze toon of haar aanverwante variatie te musiceren.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

muziek noten

Vega kan een betere afstemming op de zielstoon, het doel alsook de beweging van de eigen ziel bewerkstelligen en bij sommige individuen ook de verbinding met de eigen ziel versterken. Dat zou door een afstemming op de universele taal, een soort inter-dimensionaal begrip, kunnen ontstaan. De taal van de muziek kan tussen de ideeën van de 3e dimensie, de verbondenheid van de 4e dimensie, de tijdverschuiving van de 5e dimensie en de vaardigheid tot scheppen van de 6e dimensie, verbindend werken. Mensen die langer met Vega werken, stellen vast dat zij door de multi-dimensionale facetten van hun eigen ZIJN gevoeliger worden en dat zij het makkelijker vinden om met andere mensen te communiceren.

Die universele taal is anders dan de alledaagse taal van mensen. De universele taal berust enerzijds op expressieve basis ideeën, op het principe van de universele verbinding alsook op een bewustzijn dat de interculturele, intergalactische, interstellaire en inter-dimensionale grenzen overstijgt.

Mensen die zich op de universele Geest willen afstemmen, kunnen dit op veel manieren doen. Eén mogelijkheid is de muzikale uitdrukking. Veel mensen voelen zich verbonden als ze samen naar muziek luisteren of muziek maken. Vega bevordert dat en helpt mensen hun oorsprong iets beter te herkennen. Wie Vega inzet om dat gevoel van Eenheid te bereiken, zal zich helemaal vanzelf naar de muziek getrokken voelen. Als je je afstemt op de universele Bron kun je je verbonden voelen met Alles, je van andere wezens bewust worden en je met hen in een gezamenlijke vorm van bewustzijn bevinden. Dat vraagt een weten en daarmee eens zijn om een gemeenschappelijke ervaring te hebben.

Mensen zijn op zielsniveau met elkaar verbonden, dat betekent op het niveau van een etherisch en met zichzelf verweven entiteit die men de levensstroom van de mensheid noemt. Door haar natuur overstijgt deze collectieve ziel de gewone beperkingen van tijd en ruimte. In de oertijd verscheen deze energie waaruit de mensheid zich moest ontwikkelen, voor de eerste keer hier op aarde. Het was een lichtvonk, een stukje van dit goddelijk materiaal dat niet veel meer zei dan: “IK BEN “. Deze energie was in staat om met de energie van andere rassen, andere gedachtevormen en de aarde zelf in wisselwerking te treden die haar hielpen een vorm aan te nemen. In de loop der tijd kwam het tot een splitsing van deze vormen en er ontstonden vele individuen die bekend zijn als menselijk wezens. Elk van deze individuele wezens staat nog steeds met deze lichtstraal, met een bewustzijn en een begrip in verbinding die oneindig veel groter zijn dan enige individuele vorm. Daar vandaan gaat het er niet om het eens te worden maar daarom: te weten dat men eens EEN was en het weer zal worden.

Referentie:

Sternenlicht Elixiere.Gechannelde informatie van Hilarion door Jon C. Fox

Uittreksel uit het boek “Sterrenlicht Elixer”, ISBN 3-934647-36-7 9783934647367

Lees ook: Vega. Kenmerken van degenen die Vega als hun Planetaire oorsprong hebben.

Lees over planetaire oorsprong

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Prachtig!! Zo is het inderdaad 🙂

    Wij zijn hier om samen te voegen… opnieuw samen te voegen…

    Terug naar de basis zoals het ooit eens was..maar Nu Bewust!

    Liefs, Henriëtte <3 xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in