DELEN
magnetisch veld

 De wereld is klaar voor je nudoor Dana Mrkich, vertaling: Fran Tielemans

Het veld van de zon

Judy stelde een goede en correcte vraag: ‘Ik las dat het veld van de zon elke 11 jaar of zo omkeert. De vorige keer merkte ik daar niets van, waarom zou dit nu anders zijn?’

Mijn antwoord: Van wat ik persoonlijk, in mijn werk en in commentaar of ervaringen van anderen ervaarde, is dat er niets nieuws is aan een Magnetische Omkering van de Zon, – dit gebeurt elke 11 jaar -, en dat er ook niets nieuws is aan zonnevlammen, maar wat wél nieuw is, is onze toenemende gevoeligheid aan zonne-activiteit, door onze algemeen toenemende gevoeligheid voor ALLE energie. In deze periode, nu de zon actief is door zonnevlammen en uitbarstingen, voelen we dit op emotioneel, fysiek en energetisch vlak. Ik kan niet tellen hoe vaak ik de voorbije jaren hoorde van mensen die ik pas leerde kennen: ‘De zon had net een grote vlam’, of dat iemand me mailde met de vraag: ‘Hebben we net een vlam gehad?’, en meestal is het antwoord dan ook: ‘Ja, een grote’.

magnetisch veld
“De polaire magnetische velden van de zon verzwakken tot nul en wanneer ze weer opkomen, zijn ze tegenovergesteld,”

We hadden 11 jaar geleden zeker en vast geen dergelijke conversaties over zonne-activiteit, en zeker niet met miljoenen mensen die deelnamen aan deze conversatie. Miljoenen mensen hadden toen niet dat soort gevoeligheid en bewustzijn dat we nu allen ervaren. We zijn elektro-magnetische wezens, en onze technologie is elektro-magnetisch, en net zoals onze technologie beïnvloed is door de Zon (zie NASA), zijn wij dat ook. Als we de steeds toenemende aanwezigheid van technologie alleen al zien, en de hoeveelheid wifi en satelliet-energie in de lucht rondom ons, en we weten dat technologische energie beïnvloed wordt door zonnevlammen, we zien dat onze computers, telefoons en gps enz… raar doen, dan weten we ook dat we beïnvloed worden door de technologie die raar doet, en dat wijzelf ook beïnvloed zijn door de zonne-activiteit. Waren we 11 jaar geleden ook beïnvloed zonder het te beseffen? Waarschijnlijk wel.

Dit zonne-effect is positief. Ik voel heel sterk dat dit één van vele factoren is dat helpt in ons bewustwordingsproces, dat ons helpt meer bewust te worden, bewuste wezens.

Dana Mrkich

www.Danamrkich.com

Vert. Fran Tielemans

2 REACTIES

 1. Er is echter dit keer iets anders aan de hand. Waar de omschakeling van het magnetisch veld van de Zon in het verleden gepaard ging met zonne-stormen (solar-flares) is deze activiteit in mindere mate of zelfs niet aanwezig.

  In 2010 heeft de NASA verschillende objecten rondom de Zon gefotografeerd die even groot zijn als de Aarde of zelfs groter. Na bestudering van die objecten is het veilig om te zeggen dat zij om een magnetisch veld beschikken waardoor zij niet door de zwaartekracht van de Zon worden beinvloed.

  Hoe of om wat het gaat is nog onduidelijk, wel is duidelijk dat de Zon niet reageert zoals deze wel zou moeten reageren volgens de 11-jarige cyclus en wat voor effect het op de Aarde heeft is ook nog onduidelijk.

  Wel is duidelijk dat de activiteit die de zon nu vertoont, niet in lijn staat met hoe de activiteit zou moeten zijn (vanaf 1920 af aan is de zon bestudeert op deze cicli).

  Zal het effect hebben? Ja in mijn ogen wel, zoals we al gemerkt hebben word de kracht van orkanen en typhonen, aardbevingen en tsunami’s groter en beginnen er steeds meer vulkanen na gelange tijd actief te worden. Yellowstone bv zal het grootste gedeelte van Noord-Amerika onbewoonbaar maken als tie uitbarst.

  Sommige zouden zeggen daar moeten we niet aandenken, maar dat is je hoofd in het zand stoppen en er niet naar kijken, ook al is het aanwezig en niet prettig. Dat er heel wat te gebeuren staat, dat staat vast. En als het om wereldse gebeurtenissen gaat, kunnen we weinig veranderen maar we kunnen wel veranderen of we het negeren, onszelf ervan op de hoogte stellen of onszelf erin verliezen. Het beste remedie is nog altijd voor jezelf te zorgen op een zo’n goed mogelijke manier.

 2. Bijzonder, ik had dit jaar al een vreemde aantrekkingskracht met de zon, zonder te ween waarom.
  Nu dus wel, bijzonder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in