DELEN

Er zijn talrijke belangrijke data in 2012, maar het moment van de historische Venus Transit draagt een essentiële energie die de mensheid kan helpen verschuiven naar de hogere vibraties van liefde. De exacte datum van de transit is 5 of 6 juni, afhankelijk van waar je bent in de wereld, maar energetische effecten kunnen zelfs nu al gevoeld worden. Waar gaat deze energie over en hoe beïnvloedt ze jou en iedereen die je liefhebt?

door Selacia

 

www.Selacia.com

 

Katalysator bij Grote Verschuivingen

Venus transits worden historisch gezien geassocieerd met grote verschuivingen in de maatschappij, en ze zijn extreem zeldzaam. Venus transits gebeuren in 8-jaar paren, met 122 jaar tussen de cycli van paren. Die in juni volgt op die in 2004, en die volgde op die van 1874 en 1882. Toekomstige generaties zullen de volgende meemaken in 2117 en 2125.

Vanuit een energetisch perspectief is Venus geassocieerd met liefde, schoonheid, en verbinding. Als hij harmonieus is, relateert hij naar positieve kwaliteiten zoals creativiteit, ontvankelijkheid, openheid, intuïtie, verbinding met de natuur, en het eren van het goddelijke in alles. Venus transits brengen een onbalans aan de oppervlakte in hoe het vrouwelijke wordt tot uitdrukking gebracht, en helpen om een terugkeer naar het goddelijke vrouwelijke tot stand te brengen, dat van nature in elke persoon zit.

 

Het Goddelijke Vrouwelijke Binnenin

Er is een goddelijke vrouwelijke en goddelijke mannelijke energie in jou en in alles op Aarde. Wanneer dit niet gerespecteerd wordt, wordt de liefde die je bent, door angst overschaduwd. Dit is een heel lange tijd de meest voorkomende ervaring geweest. Het vrouwelijke telde niet mee en was misbegrepen. Het mannelijke domineerde, niet het goddelijke mannelijke, maar het ego-gebaseerde mannelijke dat controle zoekt en macht heeft over anderen.

Om de cyclus van haat en geweld om te keren, moeten mensen van beide geslachten ontwaken en hun vrouwelijke en mannelijke aspecten leren in balans te brengen. Je innerlijke wijsheid weet dit en dit leidt je naar een proces van opnieuw leren, je helpen om heel te worden. Dit is een lang proces geweest. Telkens je door een hindernis gaat, en liefdevoller wordt, help je jezelf en ontelbare anderen die intuïtief dezelfde heelheid zoeken. Onderschat dit niet.

 

Het Belang van dit Jaar.

Wat speciaal is aan dit jaar – en specifiek aan de Venus transit – is de kans die je hebt om de unieke en weldoende katalysator voor je eigen spirituele vooruitgang te gebruiken. De cycli van uitbreidende energieën zullen ook zonder jouw bewuste weten gebeuren. Maar wanneer je bewust wordt van hun bestaan, en bewust anticipeert hierop, dan open je jezelf naar overvloedige spirituele openingen en naar een loslaten van oude bagage die nu klaar is om te verdwijnen.

Dit maakt dat je vrijer wordt, en meer in staat om ten volle mee te doen als een goddelijke veranderingsmaker. En dat is tenslotte waarvoor je gekomen bent.

Op je ontdekkingsreis van je goddelijke natuur, omringen we je met onze liefde en zegeningen. Wij zijn de Raad van 12.

 

Selacia

 

Vert. Fran Tielemans

 

6 REACTIES

  1. wat bedoel je met

    Op je ontdekkingsreis van je goddelijke natuur, omringen we je met onze liefde en zegeningen. Wij zijn de Raad van 12.

    het gaat mij om de raad van 12.

    ik kreeg eens tussen wakker zijn en slaap van dirk omring jou met 12 personen

    • Hoi Dirk, de raad van twaalf zijn volgens mij “lichtwezens”, of er een verband is met jouw 12 personen, ik weet het niet. Ik denk het niet, maar ik weet het niet. Misschien vind je meer informatie op de (Engelstalige) site van de schrijfster http://selacia.com/ , Groet, Gordon .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in