DELEN
venus transit 2012

Ik denk dat de meeste mensen zich er nu van bewust zijn geworden dat we door een zeer krachtige reeks van Energie Aanpassingen en recalibraties gaan. Deze begonnen met de Equinox in maart, zetten zich voort en bleven zich naar de Venusovergang van 6 juni toe opbouwen. Aartsengel Michaël zei in de januari-transmissie dat deze Venus Transitie een van de twee krachtpunten van dit jaar zouden zijn, en dit blijkt zeker het geval te zijn.
venus transit 2012

Dit is het eerste deel van de grote Herordening die ons door de 2012 poort en naar de Nieuwe Aarde Werkelijkheid, en daar voorbij zal brengen. En het sleutelwoord is Herordening. We worden allemaal opnieuw uitgelijnd en geherkalibreerd op het Lichtlichaamniveau, zodat we ons bewustzijn en onze persoonlijke frequenties kunnen verhogen tot het niveau dat ons toelaat om comfortabel en gelukkig te zijn op de Nieuwe Aarde. Dus wat dit in “echte” termen betekent, is dat velen van ons ​​voor grote uitdagingen staan met betrekking tot geld, huizen, relaties en werk. Alle dingen die in ons leven van de 21e eeuw erg fundamenteel zijn.

Dit komt omdat de dingen zich heroriënteren voor het Nieuwe en al wat niet in lijn is met het Nieuwe voelt grote stress, want het brokkelt af en valt weg. Als we verstandig zijn, zullen we beseffen dat het best is om dit proces toe te laten en mee te stromen in plaats van het proberen tegen te werken. Weet gewoon dat er in de plaats van wat er wordt losgelaten, iets veel beters zal tevoorschijn komen ​​om de plaats in te nemen, dat meer in afstemming is met jezelf en je leven op de Nieuwe Aarde .

Deze veranderingen en uitdagingen kunnen zeer intens zijn, want dit is min of meer de laatste aanpassing voor de grote roetsj wanneer we door de 2012-poort gaan. Ik noem het Radicaal, want op dit moment kan je Hoger Zelf je dat laatste zetje geven dat zegt dat dit niet voor je werkt, dat je het moet loslaten en iets nieuws moet creëren. Natuurlijk, als je de verschuivingen en veranderingen hebt toegelaten, zul je merken dat je leven zich prachtig opent op een nieuw niveau van creativiteit, partnerschap, verwantschap en Vreugde. Het kan zijn dat je je passie in je leven en werk volgt, en de stroom van Overvloed vindt wat de energie van de Nieuwe Aarde is. Zo niet, zal deze periode van radicale verandering je dichterbij brengen bij hetgeen je nodig hebt.transit 2012 collage

Venus is het Zonnestelselniveau van Bewustzijn dat resoneert met de Godinnenenergie, met Liefde en Relatie, met Geld, Passie en Schoonheid. Op dit moment worden al deze kwesties belicht en getransformeerd. Op Planetaire schaal kunnen we zien hoe het economische systeem afbrokkelt, vooral in de “Eerste Wereld” van de Verenigde Staten en Europa, en hoe het ruimte maakt voor de “Nieuwe Economie” die ons meeneemt naar een duurzame en coöperatieve manier van leven. Op persoonlijk vlak ondervinden veel mensen dat ze radicale verschuivingen maken in hun houding ten opzichte van geld en dat het verlangen naar overdadige consumptie vervangen werd door het verlangen om op een evenwichtige wijze en in harmonie met de Aarde te leven. Geld is slechts een middel om een evenwichtige levensstijl te bereiken, waarbij de focus ligt op het leven in de energie van schoonheid en harmonie met alle wezens en met de Aarde.

In nauwe samenhang hiermee ligt het vinden van werk dat je Passie voor het leven ontsteekt, dat in harmonie is met je zielsdoel en je vreugde brengt. Velen van jullie zullen de drang voelen om de oude manier van werken los te laten en naar werk uit te reiken dat een uitdrukking van je Ziel en je Passie is.

Wat persoonlijke relaties betreft, zullen er ook spanningen zijn in partnerschappen wiens basis niet langer op een lijn staat met het doel van je Ziel en de energie van de Nieuwe Aarde. Op dit punt zul je geleid worden om je contract in je relatie te heroverwegen, of om gewoon verder te gaan naar een nieuw partnerschap dat meer is afgestemd op wat je wordt en wat je in je leven wilt creëren.

Deze energieën en uitdagingen zullen zich naar de transitie op 6 juni toe opbouwen en het kan zijn dat er rond die tijd een aantal zeer diepe en fundamentele veranderingen in je leven plaatsvinden. Raak niet in paniek! Dit alles leidt je naar iets beter en diepgaander dat meer geschikt is voor datgene waar je naartoe gaat in de tijd na de 2012-poort!

Je kunt ook vrij intense fysieke symptomen voelen, terwijl je Lichtlichaam haar laatste aanpassingen voor de Transitie en de latere Portaal-transitie maakt. Terwijl je je ZielSter en AardeSter chakra’s ‘online’ brengt, kun je pijn en ongemak in de benen, duizeligheid, misselijkheid en desoriëntatie, of aanvallen van griep en verkoudheid ervaren. Dit alles maakt deel uit van het proces wanneer het DNA geactiveerd wordt en het Lichtlichaam energiegolven door het systeem laat stromen om alles in harmonie te brengen en te activeren. Dit activeert ook de Blauwdruk voor Menselijke Goddelijke Perfectie in het DNA en de mogelijkheid om de “volgende stap” te nemen in dit proces van Spirituele en Fysieke Evolutie.

Ik heb de laatste maanden heel intensief met Aartsengel Michaël en de Dolfijn Engelen samengewerkt, om mensen te helpen bij hun herafstemming met de binnenkomende energieën. De Dolfijn Meesters of Engelen zijn bijzonder behulpzaam, want ze zijn meesters van DNA-activatie en Lichtlichaamrecalibratie. Ik heb met hen en mijn creatieve partner Johan Kotze samengewerkt om een verzameling van Muziek en Activeringen te brengen, “Nieuwe Aarde Rising” genaamd. We noemen ons project “Dolphin Dreaming” en werken samen met de Dolfijn Engelen om geluiden en beelden te creëren die bij dit proces van Radicale Transformatie helpen. Als onderdeel van het proces van de lancering van onze CD hebben we ook een serie van drie gratis Meditatie / Activeringen met de Dolfijn Meesters gecreëerd, om je gedurende deze periode van diepgaande verandering te assisteren. We nodigen je ook uit voor een ​​gratis webinar die we op 6 juni aanbieden om je te helpen met de Venus Transit.

We vragen gewoon dat wanneer je van deze gratis aanbieding geniet, je misschien de cd wilt kopen die we tot 6 juni aan de introductieprijs van 10 dollar aanbieden. Klik hier voor meer informatie:http://starchildglobal.com/DolphinDreaming.html (link naar de gratis meditaties en andere info – um)

We hebben de “Nieuwe Aarde Rising” Meditatie al vrijgegeven en bieden vandaag de “Physical Transformation” Meditatie en Activering aan die je zullen helpen bij je fysieke proces en de activering van je Lichtlichaam. Er zal de toegevoegde energie van de Dolfijn Meesters zijn die je helpt bij het activeren van de Lichtcodes voor de Nieuwe Aarde!Wij hopen dat je van dit geschenk zult genieten in de dagen voor de Venusovergang en temidden van de radicale verschuiving! 
Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age
Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

© 2012-13 Celia Fenn and Starchild Global

This work is licensed under a Creative Commons License.

You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in