Super Volle Maan

Er is geen mooiere aanblik dan die van spelende kinderen. Hun gedrevenheid, enthousiasme en vrolijkheid raken ieders hart. Herinner jij je ook nog dat fijne gevoel? Een gevoel van onoverwinnelijkheid en kracht. Dat gevoel van potentie en onbegrensde mogelijkheden, vol goede moed om deze wereld te veroveren.

Je was niet bang voor het leven, maar vol van vertrouwen en je geloofde in de goedheid van álles en íedereen. Duizenden mooie dromen die je elke dag opnieuw weer ontdekte. Waar zijn ze gebleven? Heb je ze nog of ben je ze stilletjes vergeten?

Laat je niet uit het veld slaan door tegenslagen

Doordat het leven bestaat uit contrasten, is het onmogelijk om geen tegenslagen te kennen, maar hierdoor hoef je je niet uit het veld te laten slaan. Integendeel! Deze dieptepunten zijn dé momenten bij uitstek om nieuwe krachtige wensen te laten ontstaan.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De moeilijkheid hierbij is om niet verloren te gaan in de drukte van alledag, maar om bewust en met open vizier het leven tegemoet te zien. Probeer altijd de positieve kanten van situaties te blijven zien en drijf zo de negativiteit naar de achtergrond. Want negativiteit brengt je goede energie omlaag en zorgt ervoor dat je niet het leven leidt dat je graag zou willen.Hoe-versterken-we-onze-eigenheid

Zorg ervoor dat jouw enthousiaste kinderhartje nooit stopt met kloppen en altijd een plekje in je volwassen leven behoudt. Op die manier komen je dromen sneller dichterbij dan je ooit had kunnen vermoeden. Om je op weg te helpen, heb ik hieronder een aantal tips op een rijtje gezet!

6 tips om alsnog je dromen te gaan waarmaken!

1) Vul je hart met dankbaarheid

Gevoelens van dankbaarheid zijn de fijnste gevoelens die er bestaan. Ze geven de hoogst mogelijke vibratie af, naast pure liefde, en hiermee zet je snel een grote hoeveelheid energie in beweging. Een gevoel van dankbaarheid geeft een gevoel van geluk en welbevinden en laat geen ruimte voor frustratie of onvrede.

Het is goed om in jouw leven na te gaan voor welke dingen of personen je op dit moment al intens dankbaar bent, om hier vervolgens je aandacht op te richten. Snel goede gevoelens gegarandeerd!

2) Detox je van beperkende gedachten

Je beperkende gedachten zijn níet waar! Je hebt ze tijdens je jeugd en vroege volwassenheid verzameld, maar je kunt je afvragen of ze je nog wel dienen? Vaak doen ze dit namelijk niet en houden ze je alleen maar klein. Geloof ze dus niet meer en creëer nieuwe gedachten over jezelf. Uiteraard zijn dit alleen nog maar mooie en goede gedachten. Geloof in jezelf!

3) Luister naar je hart

Wanneer heb je voor het laatst je intuïtie gevolgd, zonder tussenkomst van het verstand? Het is hierbij belangrijk om verder te kijken dan de realiteit zoals die nu is en meer aandacht te schenken aan jouw denkbeeldige toekomstdromen. Luister naar het stemmetje in jezelf en ontdek jouw passies.

Waar word je echt enthousiast van, waar lees je graag over, waar praat je graag over? Dit zijn allemaal dingen die jou uniek maken en ze horen bij jouw persoonlijke talenten. Geef ze dus een kans en omarm ze.

Wanneer je je leven opent voor dromen, zul je zien dat het universum je steeds vaker duwtjes in de juiste richting geeft en dat je dromen razendsnel tastbare werkelijkheid worden. Een goede manier om de aandacht voor je dromen te vergroten is door ze elke dag op te schrijven in een mooi (dromen)boekje!

4) Voel je goed

je hebt nu helder voor ogen wat je dromen zijn en richt hier ook je volledige aandacht op. Laat je niet tegenhouden door de goedbedoelde en “realistische” adviezen van anderen. Het maakt voor jouw nieuwe werkelijkheid niet uit wat anderen denken, dus volg je eigen goede gevoelens.

Vraag jezelf bij alles wat je doet: ‘’Maakt dit me blij?’’ Antwoord je volmondig: ‘’Ja!’’, prima, ga zo door! Twijfel je of heb je het gevoel dat je iets doet omdat het maatschappelijk van je wordt verwacht, stop er dan mee. Het brengt je nooit dichter bij je dromen en dat is zonde van je energie. Wat je ook doet, doe het alleen als het je echt gelukkig maakt.

5) Je doet het niet alleen

Het universum steunt je door dik en dun als het om de realisering van je dromen gaat. De kunst is om de subtiele hints die je krijgt op te pikken en ze te volgen. Soms krijg je een boodschap via een liedje of een stukje tekst. Of je hoort mensen praten en pikt de boodschap duidelijk op.

Ook kan iemand je iets zeggen of geven wat je op dat moment nodig hebt. Houd alle mogelijkheden open en wees alert. Het is prachtig hoe het universum zich aan je laat zien!

6) Praat zoals je het wilt hebben

Vertel een nieuw verhaal, het verhaal over jouw droomleven. Spreek je goede gevoelens en je ideaalbeelden niet tegen door gedetailleerd te praten over je leven zoals het nu is en alles wat je daarin mist. Maar praat over je droomleven alsof je dat nu al leidt en geniet er met volle teugen van.

Verbeeld je het en voel het! Dit brengt jouw vibratie op het juiste niveau om alles wat je begeert te ontvangen en stemt je onderbewustzijn op een nieuwe waarheid af.

Ik hoop vanuit mijn hart dat ik je heb geholpen met deze tips en dat jij jouw droomleven kan gaan leiden.

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. ikzelf moest iemand heel dierbaar verliezen om wéér dit gevoel, déze gevoelens terug te vinden in mijn leven…Ik volg gewoon mijn eigen weg nu…

    • Goedemorgen Tine, ik ben heel blij dat je nu met een positieve blik verder kunt. Ik wens je heel veel geluk toe! Als je ergens vragen over hebt of gewoon een steuntje in de rug wilt, vraag me gerust. Lieve groet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in