DELEN
maan

door Selacia

Ben je klaar voor een heel ander en vreugdevoller 2014? Plaats dan nu je intenties in deze laatste momenten van 2013, en energetiseer ze op Nieuwjaar, met de eerste supermaan van het jaar!


De Nieuwe Maan van 1 januari, een supermaan genaamd door zijn krachtige energie, is een ware zegening voor het plaatsen van intenties. Nieuwe Manen zijn typisch een uitstekende tijd om nieuwe concepten, projecten en intenties in gang te zetten, en als die dan nog op de eerste dag van een nieuw jaar vallen zijn ze nog krachtiger. Als een goddelijke veranderingsmaker die zijn bekrachtigde zelf leert te belichamen, wil je focussen op duidelijke en specifieke intenties voor je leven. In plaats van te focussen op wat moet hersteld worden, denk je beter na over wat je wil hebben, zijn of doen, dat in aflijning is met je zieledoel. Specifiek op dit keerpunt, wanneer een jaar eindigt en een nieuw jaar begint, heb je baat bij het je bewust zijn van hoe je je leven leeft, en bij het nadenken over wat je wil manifesteren voor meer lichtheid van zijn. Om je te helpen daar bewust van te worden en je stroom van kansen voor 2014 te openen, doe je best wat schoonmaak en opruim van oude energieën voor het jaareinde. Waar je naartoe gaat heb je geen plaats voor al deze bagage.Supermaan

Hou het positief wanneer je je eindejaarsschoonmaak doet. Om de basis te leggen voor een schitterende toekomst, hou je je best niet bezig met zorgen uit het verleden en het heden, en hou je beter de nieuwe werkelijkheid voor ogen die je wil creëren. Gebruik de energieën van de gunstige energie tussen nu en Nieuwjaar, ze kan je helpen om positiever te zijn dan ooit!

Het proces van de Nieuwe Maan van Nieuwjaar

Hier is een proces om je nu al voor te bereiden, zodat je alles kan energetiseren op de Nieuwe Maan van 1 januari. Zie het als een zegening, dan zal het ook zo zijn. Wanneer je weerstand voelt naar de intenties voor Nieuwjaar, vraag jezelf dan af welk deel van jezelf weerstand biedt, en waarom je weerstand zou bieden aan je eigen goed. Als iets echt je hoogste goed is, waarom zou je je dan aantrekken wat anderen denken? Dit is jouw geschenk. Hier zijn de stappen.

 1. Zoek een rustig plekje en zit stil, maak je geest rustig door alle verstoring uit te zetten en jezelf in je hart te centeren. Als je dat wil kan je een favoriet kristal vastnemen, een kaars aansteken, of je geest focussen op iets spiritueels, om je zo te helpen verbinden met het heilige. Haal diep adem om te ontspannen en los te laten.

 2. Nodig je hoger zelf uit om mee te doen in dit proces, nu en op Nieuwjaarsdag, wanneer je je intenties energetiseert. Vraag om de visie van spirit over waar je je bevindt op je spirituele pad, over je vooruitgang en over welke specifieke dingen je aan je intenties zou kunnen toevoegen. Denk eraan dat je spirit om verheldering kan vragen in dit proces.

 3. Bezin je over een specifieke lijst positieve intenties voor 2014. Idealiter heb je 10 of minder intenties en zijn ze zowel specifiek als krachtig. Wanneer je deze neerschrijft op een stuk papier, verbind je je met je hart, en spreek je elke intentie luidop uit. Dit doen helpt je om een aantal zintuigen tegelijkertijd te gebruiken, visueel, gevoel, tast, gehoor, zodat ze helpen bij het proces. Een extraatje is dat je, wanneer je je intenties opleest, nieuwe inzichten kan krijgen ook.

 4. Plaats je intentielijst op een heilig altaar of naast je bed. Vraag spirit om er voortdurend energie naartoe te sturen, en je raad te geven over koersveranderingen of aanpassingen van je houding, die nodig zijn om te manifesteren wat op je lijst staat. Schrijf deze inzichten op een ander blad papier neer, want dit zijn je actiestappen voor 2014.

 5. Lees voor Nieuwjaar je intentielijst twee keer per dag door, voel elk ervan in je hart.

 6. Lees op 1 januari je intenties opnieuw. Nodig je hoger zelf uit om elk ervan apart en de hele lijst te energetiseren. Wees stil en rustig daarna, en visualiseer een gouden licht wanneer je intenties geënergetiseerd zijn. Voel deze energie in je hart.

 7. Om het proces te vervolledigen, zeg je dan een gebed van dankbaarheid, voor je leven en voor het verbazingwekkend potentieel dat je in dit kostbare leven hebt.

dankbaarheid

Selacia

www.Selacia.com

Vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

 1. Gelukkig nieuwjaar , voor Gordon die ons zijn mooie site cadeau geeft om te ontplooien , en wijzer te worden , en alle lieve site lezers ook een gelukkig 2014 liefs Jannie

 2. Er is maar 1 intentie die steeds naar boven komt:

  Dat in 2014 alle zielen zich ten diepste mogen gaan herinneren wie ze zijn: liefde

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in