Wij zijn energie, net als de wereld om ons heen. Jouw trilling heeft invloed op jezelf, op anderen, en op alles om jou heen. Engelen en lichtmeesters hebben een hele hoge trillingsfrequentie. Zij leven vanuit liefde en licht, en met hun liefde, licht en compassie helpen ze je graag naar een hogere trillingsfrequentie. Ze hebben daar verschillende manieren voor.

Ze geven inzichten

Om je trilling te verhogen heb je inzicht nodig. Als je regelmatig in je leven tegen blokkades aanloopt, zal dit je trilling verlagen omdat je niet kunt leven vanuit je volledige potentieel. Als je je engelen om advies vraagt, dan zullen ze je inzichten geven waar deze blokkades mee te maken hebben. Met het advies kun je aan de blokkade werken totdat hij oplost en niet meer jouw trilling belemmert. Je engelen om advies vragen is heel simpel. Je stelt de vraag gewoon aan je beschermengelen. Het advies komt dan door via een of meerdere van je heldere kanalen. Zelf gebruik ik ook vaak engelenkaarten erbij. Deze ondersteunen de boodschap van de heldere kanalen en bieden ook een uitkomst als je nog geen beschikking hebt over je heldere kanalen. Krijg je zelf de adviezen niet door of begrijp je de kaarten niet, dan kun je een reading overwegen zodat de vragen voor jou beantwoord worden. De engelen geven altijd op liefdevolle wijze advies en inzichten.
In mijn volgende artikel zal ik uitgebreider ingaan op hoe je advies kan vragen en ontvangen.

Ze geven licht

Het licht van engelen en lichtmeesters is licht met een hele hoge trillingsfrequentie. Alleen al door ze aan te roepen, zorg je ervoor dat jij je met deze trilling omringt. Hun trilling beïnvloedt jouw trilling waardoor de dingen die in jouw fysieke en energetische lichaam langzaam trillen, letterlijk worden wakker geschud. Hun licht verzacht waardoor de healing in gang kan worden gezet.

Ze helpen je bij angsten

Angst heeft een lage trillingsfrequentie en haalt hiermee jouw persoonlijke trilling naar beneden. Ben je ergens bang voor, roep eens Aartsengel Michaël aan. Zijn blauwe licht zorgt ervoor dat jouw angsten worden verzacht. En hij kan de energetische koorden die bij de angsten horen voor je doorsnijden. Vraag ook hiervoor specifiek waarvoor je de koorden wilt doorsnijden. Bijvoorbeeld: “Aartsengel Michaël, wilt u alle energetische koorden doorsnijden die met het geven van mijn presentatie te maken hebben?” Je geeft hem hiermee toestemming om daarvoor de koorden door te snijden, waardoor jouw trilling weer vrij kan stromen. Als je daarna Aartsengel Jophiël vraagt om je in plaats van angstgedachten liefdevolle en positieve gedachten te brengen in combinatie met haar roze licht, dan voel je gelijk dat alles zachter en positiever wordt.

Ze brengen onvoorwaardelijke liefde

Onvoorwaardelijke liefde heeft een hele hoge trilling. Vraag je beschermengelen maar eens om een engelenknuffel en er zal gelijk een gevoel van blijdschap komen, wat ook weer je trilling verhoogt. Ook mensen die geen engelen kunnen waarnemen, voelen bijna altijd een blije sensatie. Het enige dat je hoeft te vragen is: “(bescherm-)engelen, mag ik een engelenknuffel?”

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

trillingsfrequentie

Ze geven je de muziek die je trilling verhoogt

Aartsengel Sandelphon heelt met de trilling van geluid. Hij is de engel die jou de muziek geeft die jouw trilling verhoogt. Met deze engel werk ik altijd samen als ik een healing geef. Hij geeft door welke muziek en hoe de muziek gespeeld wordt zodat mijn cliënt extra healing krijgt. Het blijft wonderlijk om te zien hoe elke keer de muziek binnenkomt en de rest van de healing doet.
Wil je weten wat voor muziek voor jou goed werkt? Vraag het eens aan hem en het liedje/muziekstuk dat daarna in je hoofd opkomt, is voor jou het juiste liedje.

Nog meer trilling verhoging met engelen en harpmuziek?

Ik geef samen met de engelen, lichtmeesters en wat hulp vanuit de Akasha de workshop frequency sessies. De workshop bestaat uit 4 ochtenden. Via een combinatie van meditatie/visualisatie, inzichten, oefeningen en huiswerkopdrachten werken we aan jouw trillingsfrequentie. Mijn harp gebruik ik om met muziek de juiste trilling en sfeer neer te zetten zodat alles optimaal integreert in jouw systeem. Er wordt gewerkt in een groep van maximaal 5 personen zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. De workshops beginnen op 12-6, 29-6, 1-7 of 3-7 en vinden plaats in de Arnhem. De kosten zijn €299,- en je krijgt 10% korting als je je inschrijft vóór 5 juni. Wees er snel bij, want er zijn maar 20 plekken.
Schrijf je hier in

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

  1. Off topic. Wie is er wel eens moe van spiritualiteit? Ik merk dat ik het hele onderwerp zelfhulp healing new age en vooral de weg van zelfontwikkeling zat aan het raken ben. Ook vind ik het er een hoop onzin rond gaat. Niet naar dit artikel gericht hoor. Aan de ene kant heeft mijn Interesse. Maar God wat krijg ik er een afkeer tegen. Ook woord hsp en dan hoor andere mensen in dat hokje gestopt worden. Gadver. Het eindeloze gezoek. Dan dit weet Helen dan dat. Het ie nooit goed. De mens heeft te veel tijd om te denken. Man man man

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in