vrouw-kleur

Door de literatuur die beschikbaar is over kristal energie denken vele Kristal mensen dat ze allemaal verlegen, verwarde, vriendelijke types zijn die terugschrikken van confrontaties geen richting hebben in het leven. Hoewel dat voor sommige Kristal mensen geldt, is dat zeker niet het geval bij alle Kristal mensen. Want eigenlijk hebben Kristal mensen vaak veel moed, ze weten alleen niet hoe het te gebruiken. Ze zijn ook bang om het te gebruiken wanneer hun extraverte kant wordt uitgedaagd door de welluidendere, krachtigere Indigo’s. Kijk voor de lijst van Indigo en Kristal eigenschappen hier.

Velen van jullie hebben gekeken naar de lijst van Kristal en Indigo eigenschappen op de website en zijn blij om te “weten wat je bent.” Maar dit zijn slechts richtlijnen om de vele kenmerken van Indigo’s en Kristal mensen te begrijpen. Indigo’s zien ze als labels en verwerpen de lijst, Kristal mensen zien ze als definities en gebruiken ze om hun minder krachtige eigenschappen te ondersteunen. Maar dit plaatst ze in een positie van niet weten hoe hun energie te gebruiken en daar hebben ze moed voor nodig.

Mijn advies aan Kristal mensen is om de lijst van de website te gebruiken om de gaven of talenten die je jezelf toevertrouwt te bepalen. Ben je artistiek, muzikaal, intuïtief, spreek je met engelen en geesten, ben je zeer empathisch? Dit zijn allemaal gebieden waar je je zelfverzekerd en moedig kunt voelen. Hoe kunt je ze gebruiken voor het leven, de lifestyle, zaak of andere gelegenheid waar je ze nodig hebt? Je moet beginnen vanuit jouw kracht en als je die niet kent, begrijpt of waardeert dan is het moeilijk om de moed te vinden om waar dan ook mee te beginnen.

Moed is niet afhankelijk van de bereidheid om de meest luidruchtige, dwaze of grootste uitdaging die je kunt bedenken aan te gaan. Met moed zijn we bereid onszelf te erkennen voor wie we zijn, vieren we onszelf en onze gaven, zijn we net zo vriendelijk en attent tegen onszelf als we tegen anderen zijn en erkennen we onze talenten als waardevolle activa die we kunnen gebruiken om een succesvolle, zinvolle en bevredigende werkelijkheid te creëren . Dus, wat zijn jouw gaven en hoe kun je ze gebruiken in je leven? Wat kan je creeren en hoe kan je de moed in jezelf vinden om de wereld te laten zien wie je bent en wat je kunt?

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. @Marla, je zou eens kunnen kijken op de site van Annemiek Douw, binnenkort geeft ze samen met een energetisch therapeute een workshop over precies dat wat je zoekt

  2. Ik denk dat mijn gave te maken heeft met psychologie, gevoeligheid en energie. Werken als therapeut en dan zowel psychisch als lichamelijk (in de vorm van energie). Ik heb dat idee al heel lang. Ik heb alleen geen idee hoe ik moet beginnen. Waar kan ik leren om de energieën van mensen duidelijker te voelen en bijv helpen energetisch blokkades op te lossen. En dan daarnaast ook psychologische begeleiding om te zorgen dat de oorzaak van de energetische blokkades niet meer terugkomt door die persoon bewust te maken.
    Ik ben wel begonnen met een psychologie opleiding. Maar het energie gedeelte, weet ik niet waar ik dat kan leren.