DELEN
ster-mens

door Selacia

ster-mens

Hoe te werken met Veelvoudige Tijdlijnen en Dimensies

Heb je ooit iets meegemaakt in het verleden – in dit leven of een ander – dat binnensijpelt in je heden? Dit soort tijdslijn-interactie is er altijd geweest, maar in de quantum-energie van nu beginnen mensen zoals jij een meer tastbaar besef over deze dingen te krijgen.

Iemand ontmoeten die heel vertrouwd aanvoelt

Quantum-RealityHoogstwaarschijnlijk kan je, wanneer je voor het eerst iemand ontmoet die heel vertrouwd aanvoelt in deze periode, mogelijke verbinding voelen uit vorige levens. In lineair opzicht kan dit een heel nieuwe onmoeting zijn, maar het gevoel van gemak of ongemak wanneer je die persoon voor het eerst ontmoet heeft zijn wortels in de quantumvelden.

Je kan dat natuurlijk niet echt weten, maar je kan voelen dat jij en die persoon elkaar door de tijd heen kennen. Iets aan deze persoon voelt vertrouwd aan – misschien de ogen, een gebaar, de manier van praten, of de manier waarop ze hun lichaam houden. Wanneer je afstemt op die verbinding en binnenin gaat zoeken naar meer inzicht hierover, kan je intuïtieve flitsen of inzichten krijgen over verbinding uit vorige levens.

Dit soort tijdsbrug kan je ervaren bij mensen die je persoonlijk of professioneel kent, het kan zelfs gebeuren met onbekenden die je niet meer denkt te zullen zien nadien.

Veelvoudige tijdlijnen en dimensies begrijpen

Je leeft in een quantum-werkelijkheid waarin verleden, heden, toekomst en parallelle energieën je ‘nu’ kunnen beïnvloeden. Naarmate je spiritueel groeit word je je nog bewuster hiervan, en zoek je manieren om het te begrijpen en gepast te reageren in deze situaties.

Begrijpen is de eerste stap. Dit houdt ook een bewuste erkenning in dat veel van wat je ziet in de wereld – ook gezichten van ‘nieuwe’ mensen – niet noodzakelijk is wat het lijkt. Je brein interpreteert tenslotte wat je ziet, en als je vooral aan de oppervlakte gaat zoeken, zullen de andere dimensies verborgen blijven. Hou daar van nu af aan rekening mee bij je interacties in de wereld.

Veel voorkomende verkeerde interpretaties

Er zijn enkele veel voorkomende verkeerde interpretaties die mensen maken wanneer ze zich op hun gemak of ongemakkelijk voelen bij iemand die nieuw is.

Hier zijn enkele voorbeelden van wat je op zulke momenten kan zeggen tegen jezelf:

 1. Dit moet wel mijn soulmate zijn.

 2. Ik hou niet van die persoon – hij of zij is vast en zeker gemeen.

 3. Die persoon trekt mij aan – er kan een goede basis zijn voor een liefdesrelatie.

 4. Ik moet deze persoon niet die ik net ontmoette op mijn werk – ik vertrouw hem of haar gewoon niet.

Wanneer je deze gedachten bij jezelf opmerkt tijdens ontmoetingen met een nieuwe persoon, breid je visie dan uit tot het quantumveld.

Bijvoorbeeld:

 1. Voel je dat je misschien je soulmate hebt ontmoet? Zoek binnenin naar waarom je je zo voelt, en hoe vorige levens of andere factoren je gevoel kunnen beïnvloeden.

 2. Vraag je af waarom je als vanzelf een nieuwe persoon niet moet. Het antwoord kan in een heleboel dingen liggen, ook vorige levens, of misschien lijkt die persoon op iemand die je gekend hebt en gemeen was.

 3. Wanneer je je aangetrokken voelt tot een nieuwe persoon, stap dan voldoende lang uit dat gevoel, om in vraag te stellen waarom je dit voelt. Aantrekking, en zelfs een magische aantrekking, is geen garantie op een succesvolle liefdesrelatie in het heden. Onderzoek hoeveel van de aantrekking uit het nu komt, en vraag je hogere wijsheid om je te tonen hoe gepast te reageren.

 4. Het is begrijpelijk dat je zou willen vermijden dat je een nieuw persoon die je niet vertrouwt in je werkproject zou toelaten. Onderzoek toch, voor je toegeeft aan dat gevoel, vanwaar dat gevoel komt.

  Als het iets is uit een vorig leven, en je stemt je even af op dat leven op DNA-niveau, dan verdwijnt het probleem dat je dacht te hebben in het heldere licht. Dan ben je vrij om op splinternieuwe manier je keuze te maken!

Wanneer Vriendschappen beginnen te wankelen


Dit soort voorbeelden kan ook van toepassing zijn wanneer je een harmonieuze langdurige vriendschap hebt die plots moeilijk begint te lopen. Je weet niet hoe het komt, maar je gaat steeds meer afstand nemen van die vriend(-in). Het kan raar lijken, maar het gemak waarmee je met die persoon omging, verschuift naar een scenario waarin je die persoon soms graag hebt, en soms haat.

Wanneer dit gebeurt, gaat men vaak de oorzaak van de disharmonie zoeken zonder een volledig begrip van de quantum-factoren. Vanuit een hoger spiritueel perspectief, geworteld in het quantumveld, ben je wijs genoeg om dieperliggende oorzaken te zoeken die te maken hebben met vorige levens. Wanneer je in waarheid kijkt naar wat er daar is, zonder oordeel of verwachtingen, en je stemt je af op de disharmonieën uit vorige levens op DNA-niveau, dan kan je moeilijke vriendschap hersteld worden. Als je dan die dingen in je leven nu brengt, zal je vriendschap rijker en vervullender zijn en zal je spiritueel gegroeid zijn in dat proces.

In het nu zijn

bol-draaitDenk eraan dat in de quantumwereld, met zoveel tijdlijnen die het heden doorkruisen, het in het nu zijn het belangrijkst is. Het is je huidige realiteit tenslotte die je nu be-leeft. Alleen door te handelen in het nu kan je toegang krijgen tot je ware kracht om je doel te creëren en te vervullen. Als goddelijke veranderingsmaker is je rol meesterschap te verkrijgen in het heel, bewust en op het nu gefocust te worden, en zo liefdevol en vriendelijk te zijn als je kan.

Selacia

www.Selacia.com

Vert. Fran Tielemans

 

9 REACTIES

 1. Hi Esther, niet echt met zijn werkwijze behalve dat hij me per mail een verbluffende omschrijving van mezelf gaf waar ik veel aan heb gehad en we hebben een keer een skypedate gehad waarbij hij een prachtige geleidde meditatie met met heeft gedaan. Ik weet dat hij op zijn terrein coachings geeft of per skype en ik geloof dat er een traject is van een maand waarbij hij zegt je dichter bij jezelf te krijgen. Of dat ook lukt weet ik niet. Er staan wel veel positieve reacties op zijn site.

 2. Interessant artikel! Hoe doe je dat? “…en je stemt je af op de disharmonieën uit vorige levens op DNA-niveau”

 3. Interessant artikel over kruisende tijdlijnen. Sinds enkele jaren heb ik een toenemend besef dat ik verschillende tijdlijnen ervaar.

  De bijzondere waarheid voor mezelf is dat ik door sferen gewaarwordingen) gekoppeld aan omgevingsfactoren als temperatuur, zonnestand, wind, seizoenen, kleuren, de natuur, geuren, kosmische energie, stand van planeten enz herinneringen krijg aan eerdere ervaringen (mn gevoelens). Net zoals met muziek en geuren, heb ik dit dus ook met omgevingsfactoren en met nog wel meer zoals stemtonaties, geschreven woorden enz, voor mij is alles energie, en zie ik alles in processen/fragmenten/structuren.

  Bepaalde dagen of weken hebben meer indrukken geplaatst in mijn systeem dan andere; door meer emoties, sterker zelfbewustzijn en daardoor toepassing van meerdere zintuigen een ruimere gewaarwoording.

  Ik functioneer (en onthou) zo goed als alleen door mijn zintuigen. Uit een neuro-psychologisch onderzoek na een zware hersenschudding is gebleken dat ik een fotografisch geheugen heb voor zintuiglijke indrukken. Het maakte veel duidelijk voor mezelf, iig hoe ik het leven ervaar en daarin functioneer. In-druk.. het woord zegt mi al genoeg.

  Mijn gevoelens, indrukken, acties en stemming van het moment worden, lijkt het wel, bepaald door wat er in mijn genen is opgeslagen tijdens een eerdere ervaring, bv een jaar geleden en in een gelijksoortige situatie. Het geeft me veel inzicht in het bewaken van mijn nu-besef.

  De associaties met een eerdere ervaring, door omgevingsfactoren opgeroepen, hebben mij inzicht gegeven dat ik elk jaar (elke dag zelfs) mijn genen opnieuw programmeer, en kan her-programmeren. Ook kan ik zo goede ervaringen, zoals gezondheid, kracht enz oproepen waardoor mijn Zijn ernaar gaat handelen. Al blijkt dat die associaties (herinneringen) wel van invloed zijn op de creatie. Soort als NLP, maar dan meer allesomvattend.

  Deze realisatie voorkomt dat ik in oude, niet functionele patronen verval (soort karma-oplossing haha), en meer en meer mijn zelf ervaar. Net zoals wanneer ik mij erg goed voelde, optimaal eigenlijk, Heel.

  Het is elke keer alsof ik mijn eigen tijdslijnen doorkruis en verbind, gekoppeld aan seizoenen, tijd en sfeer. Het blijft bizar.
  Ik ben al langer bezig met tijd/ruimte-reizen, zo kan ik op twee plaatsen tegelijk zijn, mits ik er eerder ben geweest (algehele sfeer herinner), maar de zelfervaring/beelden daar zijn nieuw. Of in meerdere dimensies tegelijk zijn, of intunen op ervaringen van anderen.

  De kracht van creatie, herprogammering van genen en de werking van DNA enz heeft mijn passie al langer, maar dit besef is echt een binnenkomer geweest.

  De Kracht van Creatie kunnen toepassen is mijn ding. Dromen waar kunnen maken heeft naar mijn ervaring ook voedingsbodem nodig uit je Ei-Gen ervaringen (verbinding eigen tijdslijnen, energie-structuren), dit geeft groei en ontwikkeling; scheppingskracht en manifestatie. Het potentieel is al aanwezig.

  Enfin, ik zag een verband met het artikel, tijdslijnen op persoonlijk niveau. Wellicht biedt mijn verhaal inzicht voor anderen.

   • @Esther, Een BOEK? Wat zou je willen lezen? Haha… het zou kunnen, ik heb wel meer dat ik zou willen (en/of al heb gedaan. Een kinderboekje ligt op tafel klaar voor illustraties. Schrijven vraagt veel tijd en discipline 🙁 maar ik hou ervan, ervaar een creatieve vrije val als ik in the flow ga.

    Mijn probleem is eerder om de focus op 1 richting te houden. Want alles is altijd boeiend, leuk en lijkt me te passen, er is altijd wel een gat in de markt in te vullen of in een ontwikkelingsbehoefte te voorzien.

    Ik merk wel dat hier zijn goed voor mij is. Eea heb ik een poos losgelaten om andere aspecten in mezelf de ruimte voor ontwikkeling te geven.

    Het schrijven van artikelen heb ik veel gedaan, het is door veel werken en turn-your-life-upsitedown-omstandigheden uit mijn leven verdwenen. Nu begin ik alles en mezelf weer te ervaren en, logisch, nu komt dit ook weer naar de oppervlakte.

    Ik ga weer als therapeut werken en heb stappen gezet om dit zelfstandig te gaan doen, in een systeem werken blijft lastig voor me. Schrijven is zeker een onderdeel ervan. Schrijven is goed voor iedereen. Schrijf jij ook in een dagboek of artikelen?

  • @Cora,
   Hay Cora,

   Grappig hoe je geesteskracht / gevoelshuishouding kan omschrijven als eerdere belevingen die in het Nu samenkomen om te creëren, gestuurd vanuit onze Genen en Omgevingsfactoren!

   Vind het zelf een logisch proces van verlangens, al sluit ik me aan bij vele ervaringen die je omschrijft en stadiums van zijn die je kan aannemen.

   Je lijkt me een interessant mens die mij in ieder geval positief prikkelt door zich bloot te geven!

   Daarvoor alleen al een daverend applaus met gepaste buiging hahahahahahha

   Hoop wat vaker van je te lezen….. lijkt me leuk!

   Groetjes Patrick

   • @Patrick, Hi! Je tovert een big smile van oor tot oor op mijn gezicht. Wat een krachtige positiviteit en energie! Thanx.

    Ben eens met het logisch proces van verlangens voor Creatie. Maar heb je ooit iets kunnen verlangen zonder het gevoel, het weten erbij te hebben? Als je nog nooit een fiets hebt gezien, echt niet weet wat het is, dus niet kan fietsen, hoe kun je dan wensen dat je de tour de France gaat winnen? Welk gevoel zou je dan willen ervaren? Alles draait om ervaring, zonder enige ervaring is er, in mijn beleving, geen ontwikkeling mogelijk. Zelfs een nachtelijke droom kan een nieuwe ervaring geven, ook energie van anderen mi.

    Een deelaspect van de creatie komt voort uit je inner-spirit, je blauwdruk, je Ei-Gen, talenten zogezegd.
    In je blauwdruk staat iets klaar tot het tijd is voor ontwikkeling. Op het juiste moment zie je/ervaar je een voorbeeld en de spiegelneuronen in je hersenen lichten op (het jaaa, dat wil ik ook gevoel) waarna er een netwerk in je hersenen wordt uitgezet, klaar voor gebruik. Dit is een netwerk om die specifieke vaardigheden te gaan ontwikkelen die de inspiratie of het doel vorm gaan geven, en ook wordt aangestuurd vanuit de bron. Doe je er niets mee omdat de wens niet wordt verankerd, dan blijft het netwerk wel in stand, maar vaardigheden worden dan niet ontwikkeld.
    Dus, je hebt een wens in een bepaald moment (omdat het tijd is tav je groeiproces) en je komt binnen twee weken 2 of 3 situaties of personen tegen die dit vertegenwoordigen, hup… spiegelneuronen lichten op en netwerk wordt aangelegd. Je gaat ervoor en je volgt je pad. Om die vaardigheden te oefenen, te verfijnen, hebben we meer voorbeelden/kennis nodig. Net zolang tot het tijd is om het geleerde in de praktijk te gaan brengen, zelfstandig.
    Maw een verlangen is een aspect maar je hebt ook vaardigheden/ervaring nodig.

    Ben je dan zover om de creatie te doen, dan is er nog steeds passie/vuur/onsteking nodig.. je echte hartewens, waarheid. Je weet het zeker, maar nu nog vorm geven. Het gekke is, dat er dan ook nog een nieuw en vers element van buitenaf nodig blijkt te zijn om uiteindelijk tot de werkelijke creatie te komen. Iemand die hetzelfde voelt, weet en aanvullende ideeen geeft, het idee ook voor 100% draagt; ook het jaaa-gehalte heeft. Die geeft ahw dat andere deelaspect waardoor de versmelting plaatsvindt en het hele plaatje wordt compleet (nulpunt) en dit gaat de ether in om te garen, onderhevig aan de impact in het geheel ism de tijdsgeest. Dan wordt ook de kracht van verveelvoudiging actief. Hoe meer jaaa s er zijn, hoe groter de kracht voor ontwikkeling en manifestatie.
    Stel je hebt het koud en wil je opwarmen: Het vuurtje moet eerst worden aangestoken, de juiste factoren dienen aanwezig te zijn, je moet weten hoe, wat, waar, wanneer en waarom: de aandacht erbij. Dan gaat het goed branden. Dan kunnen anderen zich ook warmen. doordat je weet wat je doet, is er geen gevaar.

    Gr cora

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in