DELEN
nieuwe-aarde

Lees hier  eerst “deel 1” van deze artikelen van Petra Maartense over de vernieuwing van onze wereld

Dit verscheen op 19 maart  en heet: “Hoe gaan we dat doen, de wereld vernieuwen?” .

nieuwe-aarde

De vernieuwing van Moeder Aarde; Hoe ziet dat eruit?

Moeder Aarde is zich aan het vernieuwen. Ons bewustzijn verruimt zich. We gaan van de derde naar de vijfde dimensie, van dualiteit naar Eenheid. Maar hoe gaat dat eruit zien op Aarde? Hoe gaat Moeder Aarde, waarvan we al begrepen hebben dat ze ‘zwanger’ is van een nieuwe planeet, zichzelf vernieuwen? Komt er een nieuwe planeet? En waar blijven degenen die nog niet meekunnen of willen naar de vijfde dimensie? Die vragen stelde ik via Katerina Karanika (www.thechildrenoflove.org) aan Michaël:

Michaël:

Het wezen van de aarde is nu bezig een nieuwe aarde geboren te laten worden, die op hogere trillingen zal verkeren. De nieuwe aarde is bezig zichzelf in de oude aarde te verankeren op alle gebieden van het leven. Jullie mensen zijn de hoeders van de aarde. Jullie zijn ook bezig opnieuw geboren te worden in de Eenheid. Dat is nu van groot belang voor de geboorte van de nieuwe aarde. Je zou het kunnen zien als een transformatie van het wezen van de de aarde die jullie tegelijkertijd mee tilt naar een hogere dimensie.

Terwijl de nieuwe aarde zich in de oude aarde aan het verankeren is, is een nieuwe planeet ontstaan. (vanuit jullie 3D perspectief gezien is dat een aantal jaar geleden). Deze planeet bevindt zich buiten de tijd en ruimte van jullie positie in de kosmos. Het wezen van de nieuwe planeet is bezig zichzelf te evolueren in een planeet waar leven mogelijk is voor vele levensvormen en met name fysieke vormen. Op dit moment is de ontwikkeling van het minerale en plantenrijk zo goed als voltooid. Het wezen staat nauw in contact met het wezen van jullie moeder en zal binnenkort in jullie bewustzijnsveld verschijnen. Jullie planeet, jullie Moeder en het collectieve mensbewustzijn wensen een nieuwe aarde waar de jonge zielen aardse ervaringen op kunnen doen. Dat betekent een nieuwe planeet met dezelfde condities, inclusief de vrije wil, waar het menselijk bewustzijn zijn evolutie kan vervolmaken. Jullie collectieve ziel is bereid om de nieuwe planeet onder jullie hoede te nemen en een aantal van jullie zijn bereid om de rol van de Engelen voor deze nieuwe planeet op zich te nemen. Het tijdstip waarop de mens op de nieuwe planeet kan incarneren is niet in aardse tijd uit te drukken omdat deze zich buiten de tijd bevindt. Dat betekent dat het morgen of over 100.000 jaren kan zijn.

We willen jullie op de hoogte van de ontwikkelingen brengen. Jullie hoeven slechts te vragen. Velen van jullie zijn bovendien reeds in staat om vanuit het hart contact met het wezen van de nieuwe planeten te maken en zelf vragen te stellen.
Voor nu raden we jullie aan om de wedergeboorte van jullie eigen planeet gade te slaan binnen in jezelf. Niet in je hoofd maar in je hart. Niet in het nieuws, maar in de stilte. Voel de nieuwe energie. Zie hoe deze door je heen stroomt. Voel de energie van Moeder Aarde die jullie allemaal wil dragen en de electromagnetische energie die uit Vader Zon met enorme intensiteit en frequentie jullie planeet binnenstroomt. Probeer je lichaam en geest zoveel mogelijk ontspannen en open te houden. Dan pas kan de energie zich verankeren. De tijd van zorgen maken, stressen en actie ondernemen is voorbij. Nu is het tijd om achterover te leunen in vol vertrouwen en jezelf dienstbaar op te stellen voor de Goddelijke energie van Aarde en Zon, vrouwelijke en mannelijke energie. Alleen door jou kan de nieuwe aarde vorm krijgen.

Wees niet bescheiden en zeg niet ‘Ik ben maar een radar in het geheel, ik heb geen macht’. Jullie hebben geen macht maar KRACHT. Gebruik je kracht om een geleider van het goddelijke te worden. Jouw kostbare lichaam is het instrument dat de nieuwe aarde gaat verankeren. Het maakt niet uit of je lichaam jong of oud is. Jullie fysieke lichaam kent geen leeftijd buiten de tijdslijn, zoals jullie die nu kennen. De transformatie zal eerst buiten de tijd plaats vinden. Dat is wat er nu gaande is, lieve vrienden. En zodra jullie fysieke lichaam aangepast is aan de nieuwe trillingen zullen jullie hersenen de nieuwe aarde kunnen waarnemen. Zien is een begoocheling, lieverds. Jullie zien conform het bewustzijn dat jullie bezitten. Blijf werken vanuit vertrouwen en geloof, ook al zie je de veranderingen nog niet. Maar we verzekeren jullie dat ze er wel zijn.”

Hoe zit dat met die nieuwe planeet? Is die bedoeld voor diegenen, die niet mee kunnen of willen naar de vijfde dimensie, waar onze aarde zich naartoe beweegt?

“De nieuwe planeet is reeds in ontwikkeling ver van de aarde vandaan. Omdat de aarde naar de vijfde dimensie gaat kunnen zielen geen driedimentionale ervaringen meer opdoen. Vandaar dat een nieuw planeet bezig is zich te ontwikkelen, om dezelfde kansen aan mensen te bieden. De ontwikkeling van de mensheid zal daar opnieuw beginnen maar er is nog niet beslist vanaf welke moment in de evolutie. Voor de Neandertaler of met de Neandertaler? Deze zaken zijn zich nog in het kosmische bewustzijn aan het ontwikkelen. Mensen die op aarde meegaan naar de vijfde dimensie en daarna naar andere niet-fysieke planeten doorgaan, zullen de rol van Engelen en beschermers van die nieuwe aarde vervullen. Uiteraard alleen degenen die daarvoor kiezen.
De jonge zielen zijn zowel mensen die nu als jonge zielen geboren zijn en vertrekken via een ramp of iets anders, maar ook nieuwe zielen, die vanuit de Bron hun reis naar het duister beginnen en als mens op de nieuwe aarde incarneren. De nieuwe planeet zal in de derde dimensie starten en haar toekomst is nog lang niet bekend. Die zal door haar bewoners gecreëerd worden.”

Even terug naar onze eigen planeet, die zich aan het vernieuwen is. We hebben deze planeet aardig verziekt door uitbuiting van de natuur en vervuiling van het milieu. Hoe kunnen we dat ooit ongedaan maken? Kan onze planeet weer schoon worden? En hoe gaat dat dan?

Michaël: “De wonden van Moeder Aarde, zowel in haar binnenste lagen als in de lucht eromheen kunnen zichzelf herstellen zoals jullie fysieke wonden zich vanzelf kunnen herstellen. Zoals een snee op je lichaam uit zichzelf geneest. Zowel het wezen van Moeder Aarde als dat van al haar bewoners is uitgerust met een zelfgenezend vermogen. Dat kunnen jullie ruim interpreteren: genezen betekent het herstellen van een verloren balans. Jullie moeder is ziek, haar balans is zoek en hetzelfde geldt voor al haar bewoners; voor die op vier benen, met veren, met vinnen, de kruipers, voor de minerale wezens en de plantenwezens en natuurlijk ook voor de wezens op twee voeten.
Dus maak je geen zorgen. Jullie aandacht dient alleen op je eigen gedrag gericht te zijn. Als ieder van jullie zichzelf naar het licht brengt en dus zijn eigen balans herstelt en dus geneest van al zijn wonden dan wordt de vijfde dimensie verankerd. Als dit plaats vindt, zal Moeder Aarde geleidelijk aan haar eigen balans herstellen en verschijnt het paradijs op aarde.”

Dan heb ik nog een vraag: De nieuwe (wedergeboren) aarde, die we nog niet kunnen zien, die nu geboren wordt, is dat een aarde die groter is? Andere kleuren heeft? Ander materiaal heeft? Waarin we bij wijze van spreken kunnen vliegen? Ik bedoel: Dat ik bijvoorbeeld geen vliegtuig meer nodig heb om naar India te gaan?

Michaël: “Voor de duidelijkheid: De vijfde dimensie is een fysieke dimensie. Dat is het experiment dat jullie aangegaan zijn. Het menselijk lichaam zal naar mate de vijfde dimensie steeds dieper verankert geleidelijk veranderen. De fysieke substantie zal iets minder compact worden waardoor het geesteslichaam gemakkelijker kan bewegen en jullie fysieke verschijning zal veranderen. Vooral de benen zullen veel langer worden. Dat was ook het geval met de evolutie in Lemurië. Hoe lang? Moeilijk in jullie voorstellingsvermogen te zeggen. We doen een gokje: 3 tot 4 meter. Jullie geestelijke vermogens zullen toenemen. Aan het einde van de vijfde dimensie zal communicatie meer telepatisch plaatsvinden dan met woorden. En verplaatsing zal vaker op eigen kracht gebeuren dan met een voertuig. Maar tot die tijd zal er een tussenfase zijn waarin een enorme progressie op technologisch gebied wordt gemaakt. Vooral op het gebied van gezondheid en van verplaatsing van de ene plek naar de andere. Jullie fysieke lichaam zal gemakkelijk van freqentie kunnen omschakelen waardoor teleportatie met behulp van een technisch gadget gemakkelijk wordt. Dat zal het probleem van jullie overbevolking oplossen. Voeding zal op het laatst ook niet meer nodig zijn. jullie zullen van licht kunnen leven.
De nieuwe aarde zal niet groter of kleiner worden omdat geleidelijk aan ruimte zal niet meer nodig zijn. De vijfde dimensie gaat uiteindelijk buiten de ruimte staan. Dat betekent dat ieder van jullie zijn eigen innerlijke perceptie van ruimte zal hebben.

We houden onvoorwaardelijk van jullie,
Ik ben
Michaël”

Hartelijk dank Michaël en Katerina Karanika! Er staat ons wat te wachten. Wij hebben ervoor gekozen om deze ontwikkeling op aarde mee te maken en er onze bijdrage aan te leveren. In het vorige artikel ‘Hoe gaan we dat doen, de wereld vernieuwen?’ lees je hoe ons leven eruit kan gaan zien, wat betreft nieuwe woonvormen en werkzaamheden. De conclusie die we mogen trekken is dat het van belang is ons te richten op de vernieuwing, op onze dromen, het volgen van onze passie, het leven vanuit ons hart en dat we bij onszelf moeten beginnen. Verenig jezelf met het licht, de kracht en voel waar je behoeftes liggen, wat je wilt manifesteren. Laat het oude achter je en herschrijf je eigen leven!

met dank aan Katerina Karanika en Michaël

Petra Maartense, Happy View

www.thechildrenoflove.org
www.happyview.info

6 REACTIES

 1. Beste Dewi,

  Ik herken het gevoel wat je omschrijft volledig. Alsof alles op je heen een illusie is. Het maakt me soms erg angstig. Ik ben de afgelopen maanden ook erg door mijn angsten heen gegaan. Het wordt nu wat milder gelukkig en ik krijg meer vertrouwen in dat het allemaal goed is. S’nachts reis ik vaak en ben ik in andere dimensies. S’ochtends kan ik dan wakker worden en duurt het erg lang voordat ik geland ben. Dat had ik voorheen minder. Toen was dit namelijk meer werkelijkheid voor me en als ik nu wakker wordt voelt het als een illusie,omdat ik ergens anders was. Waar het werkelijkheid is voor mij. Hoe ben jij door die fase heen gekomen? Heb je misschien wat tips voor me? Liefs dani

 2. Daarom dat ik ineens de laatste paar dagen mij blij voel. Het gevoel van dat ik me niet meer zo zorgen hoeft te maken over de toekomst, het komt wel goed. Daar ben ik tenminste opgelucht daarover.

 3. Dankjewel Anne! Ik kende Don Miguel Ruiz nog niet maar het voelt goed! Ik ga zeker een paar boeken van hem lezen!

  In liefde,

  Dewi

 4. Dank jullie wel Michaël en Katerina!

  Ik heb veel dromen/visioenen gehad waar lezingen werden gehouden door “mensen” uit o.a de stenen tijdperk. Hij legde me uit wat de 5e dimensie inhoud. Naast de stenen tijdperk kon ik zo in de middeleeuwen stappen en daarnaast lag weer een andere “tijd”
  Ik kon tijdreizen van hier naar daar.

  Er was geen afstand en/of tijd. Alles was gewoon NU en alles was 1. Amsterdam lag bij wijze van spreke zo naast Indonesië en Afrika. Je kon er gewoon “inlopen”.

  Ook heb ik afscheid moeten nemen van mensen die nog niet klaar waren om mee te gaan naar de 5e dimensie.

  Wat er nu allemaal gaande is o.a de natuurrampen dat heb ik allemaal in die droom gezien en meegemaakt.

  Na de rampen klaarde de lucht op en verscheen er een kaart/kalender in de lucht. Het had wat weg van de maya kalender, Azteken, dierenriem. De stukken vlogen door de lucht naar elkaar toe en vormde de nieuwe kaart. Toen het 1 geheel was begon de nieuwe aarde. Er waren niet zo heel veel mensen op de plek waar ik was maar de mensen die er waren, waren allemaal puur

  In Liefde ,

  Dewi

  ps: Wat ik nu ook erg ervaar is dat alles om me heen nu echt als een illusie aanvoelt. Alle materie, samengebalde energie zie ik niet meer zo vast maar losjes van elkaar. Alsof je er zo met je hand doorheen kan gaan. Ik heb dat ook bij mensen. In het begin maakte het me bang maar nu laat ik het lekker gaan.

  Graag wil ik mijn ervaringen delen maar ik merk dat ik nog wel moeite heb om me in woorden uit te drukken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in