DELEN
vrede-peace-bord

Door Selacia www.Selacia.com

vrede-peace-bordMeer dan ooit is het nu belangrijk om het juiste perspectief te houden. De wereld rond jou kan controle te lijken verliezen, en binnen in je zelf voelt het ook soms zo aan.

Hier zijn wat tips om 2013 door te gaan en je transformatie terzelfdertijd te versnellen. Denk er ondertussen aan dat je in een nooit eerder geziene cyclus leeft van revolutionaire verschuiving, die iedereen waar dan ook op deze planeet beïnvloedt.

Dit gebeurt niet op één dag, maar gedurende een aantal jaren. Je zal het elke dag anders beleven. Soms lijkt het wel alsof de verschuiving van een heel leven van alle kanten op je toekomt. Op andere keren kan je rustig en onbezorgd blijven, en herinner je je de kalmere tijden van vroeger.

Tips voor een snelle start naar positieve verandering

  1. Uitdagende omstandigheden – Wanneer je een uitdaging tegenkomt, hou je focus dan in het nu. Zelfs indien wat je meemaakt lang geleden begon, zal je willen reageren met de energie van vandaag. Als deel van je levenslang transformatieproces, verschuift je energie elke dag opnieuw. Inzichten en verwerking van de dromen van de vorige nacht kunnen je frisse perspectieven en een lichter zijn geven. Als je kijkt naar je uitdaging, nodig dan je hogere wijsheid uit om je te gidsen naar het toepassen van een hoger bewustzijn en het volledig gebruiken van je huidige weten. Je kan aangenaam verrast zijn door de positieve resultaten.
  2. Voor alles is er een tijd – Het leven gaat vaak zo snel dat het normaal is om het gevoel te hebben dat je achterloopt op je schema. Breng je lichaam en geest af en toe tot rust en hou hiermee rekening in je timing. Inderdaad, voor alles is er een tijd. Denk daaraan voor je begint aan je volgende activiteit. Vaak kan wat je plande best gedaan worden na iets anders, bijvoorbeeld gewoon stil zijn of iets anders. Je hart en intuïtief weten kan je de weg tonen. Voel in jezelf om te bepalen wat er moet verschuiven in je planning voor de volgende dag, en maak dan aanpassingen. Je zal blij zijn dat je het deed.ijsbeer droomt
  3. Je visioen manifesteren – Wanneer je de minst begane weg kiest voor de volgende fase van je unieke reis, onderzoek dan binnenin om er zeker van te zijn dat die weg breed genoeg is en ver genoeg reikt om je doelen en uitgebreid visioen te omvatten. Als goddelijke veranderingsmaker leer je je hoogste potentieel tot uitdrukking te brengen. Beperk jezelf niet door te luisteren naar je twijfels, of door wat mogelijk is volgens anderen. Omarm het uitgebreide visioen dat spirit voor jouw leven heeft.
  4. Wegversperringen – Denk eraan dat de wegversperring die je ziet een teken is dat je misschien je visioen moet updaten. Soms moet je rechtsomkeer maken of het anders aanpakken. Dat kan een andere timing zijn, iets doen waaraan je nog niet had gedacht, of zelfs je hele idee afvoeren. Een goddelijke veranderingsmaker leert om wegversperringen te zien als kansen voor spirituele oefening, ze zijn niet de vijand. Ze kunnen een vermomde zegening zijn.
  5. Positief potentieel – Elke dag draagt positief potentieel in zich, en ook energieën die je kan gebruiken voor je eigen verlichting. Verbind je met een groter deel van je potentieel dat beschikbaar is, door regelmatig te erkennen dat het er is. Dit is op sommige dagen makkelijker dan op andere, natuurlijk. En zelfs dan, neem de gewoonte aan om deze lichtere manier van zijn in herinnering te nemen. Een nieuwe kans wacht op je, telkens je je ogen op een nieuwe manier opent – zonder verwachtingen en zonder te focussen op wat je eerder creëerde. Wanneer je open staat voor de volgende wonderlijke verrassing die op je stoep staat, en loslaat van hoe en wanneer die zou komen, dan word je een magneet voor je eigen goed.


De huidige energieën

ochtendWees niet verbaasd dat je, voor deze maand afloopt, een andere visie hebt over tijd en een andere manier van aanvoelen. Emoties lijken nogal op en neer te gaan de hele maand, daar je reageert op een steeds toenemend volume van instroom. Het zou kunnen zijn dat je het ene moment enorm veel doet, om dan een dag later weer niets te willen doen.

Respecteer wat je voelt en onderzoek binnenin waarom je je zo voelt. Als er een hoger doel is om stil te zijn, vertrouw dat dan. Het is écht oké om je klusjeslijst van tijd tot tijd opzij te leggen. Wanneer je rustig wordt en de input van de wereld afzet, dan pas kan je opnieuw heropladen en je innerlijke stem horen. Je innerlijke wijsheid kan je de weg voorwaarts tonen.

Selacia

Vert. Fran Tielemans

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in