Versterk het bloed en de bloedvaten met de kracht van licht
Leestijd: 4 minuten

Logo
Advertorial

Een infrarood laserlicht dat je lichaam beter maakt? Daar heb je waarschijnlijk nog nooit van gehoord. Voor ons was dat ook nieuw maar toen wij ervan hoorden waren we meteen erg nieuwsgierig. We hebben uitgezocht welke effecten het heeft en wat er precies gebeurt wanneer je een Neusholte Laserlicht gebruikt. Ook hebben we het zelf uitgeprobeerd en delen graag welke ervaringen wij er mee hebben. Daarnaast hebben we ook nog een mooi aanbod voor een goed begin van 2019!

De geschiedenis

In Oost-Europa en in delen van Azië is in de afgelopen dertig jaar veel onderzoek gedaan naar “nabij infrarood lasertherapie”. Dit is een therapie waarbij het bloed wordt aangestraald met licht van nabij het infrarode spectrum en wat veel gebruikt wordt in gespecialiseerde privé klinieken. Uit dit onderzoek zijn een aantal dingen gekomen. Eén van de dingen die wij heel belangrijk vinden is deze: laserlicht op een frequentie van ongeveer 640 nanometer is de meest effectieve energie waarmee bloed en de bloedvatwanden kunnen worden gestimuleerd. De mitochondriën in je cellen nemen dit licht op waarna het wordt gebruikt voor de productie van energie (ATP). Dat betekent simpel uitgelegd o.a. dat je bloed meer energie krijgt en dat het bloed minder stroperig wordt. Dat zorgt er vervolgens weer voor dat je hart minder moeite hoeft te doen om je bloed door je lichaam te pompen en dat er dus meer (potentiële) energie is in het lichaam voor opbouw, herstel, enz. Dus indirect, werkt het ook super goed voor de levensduur en de kwaliteit van je hart en de rest van je lichaam.Versterk het bloed en de bloedvaten met de kracht van licht

Verrijk je lichaam

Dat we goed voor ons lichaam moeten zorgen, dat begrijpen we allemaal wel. Een flinke pizza(punt) zo nu en dan kan best. We willen graag naast het genieten, ook zorgen dat ons lichaam het zo goed en zo lang mogelijk (gezond) volhoudt. Wij kwamen er achter dat, wanneer je op reguliere basis gebruik maakt van lasertherapie, het je lichaam echt verrijkt. Zo zorgt de Neusholte Laserlicht er onder andere voor dat je endorfine aanmaak wordt verhoogd. Endorfine is een neurotransmitter die ook wel “het gelukshormoon” wordt genoemd. Ook werkt endorfine pijnstillend. Dus wat dat betreft is het sowieso al een fijn apparaat, maar er is nóg meer! Het werkt ontstekingsremmend, verbetert je immuunsysteem, stimuleert de aanmaak van rode bloedlichamen en het stimuleert een gezondere zuurbalans in je bloed.

Supersnel herstel

Voor een gezonde levensstijl doen we allemaal behoorlijk veel aan sport en/of beweging. Daarnaast slikken veel mensen supplementen om na de training goed te herstellen. Natuurlijk moet je helemaal zelf weten welke middelen je inzet om te herstellen na een zware work out, maar er zijn een heleboel manieren om goed en snel te herstellen. Door het gebruik van de Neusholte Laserlicht krijgt je lichaam een gezondere celdeling. Daardoor herstelt je lichaam beter en sneller. Je moet het zo zien; wanneer je aan krachttraining doet, heb je regelmatig spierpijn. Spierpijn ontstaat doordat je je spieren belast en daar ontstaan dan kleine scheurtjes in. Je lichaamscellen vullen die scheurtjes op en daardoor groeien je spieren. Wanneer je celdeling gezonder wordt, vult je lichaam die scheurtjes sneller op en heb je minder (lang) last van spierpijn.Versterk het bloed en de bloedvaten met de kracht van licht

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Onze persoonlijke ervaringen

Zelf hebben we de Neusholte Laserlicht uitgebreid getest. Zo’n clipje op je neus is natuurlijk wel even wennen maar het is niet storend. Persoonlijk ervaren we dat na het gebruik de neus en de holtes in ons hoofd, schoner voelen. Alsof er ruimte wordt gecreëerd en er meer zuurstof binnenkomt. Daardoor ontstaan er ook een bepaalde rust en ruimte in onze gedachten. Daarnaast is een wondje in de neus van een van ons sneller verdwenen dan verwacht. Dus dat het de celdeling stimuleert en je bloed meer energie krijgt en minder stroperig wordt, lijkt te hebben bijgedragen aan het herstel. Daarnaast vinden we het een ontzettend goede voorbereiding op een meditatie. Door de rust en ruimte in de gedachten, kom je sneller in je meditatie en is het gemakkelijker om je opkomende gedachtes weer te laten gaan.

Buitenkans voor jou

Zoals je leest zijn wij heel tevreden over de Neusholte Laserlicht. Daarom hebben we voor de lezers van nieuwetijdskind.com een speciale nieuwjaarsactie. De normale verkoopprijs is € 225,- per set. De komende twee weken bieden we bij Meditech Europe de Neusholte Laserlicht aan voor maar € 79,95 per set! Zie het als een fijne nieuwjaarskorting om 2019 goed te beginnen! Mis deze actie niet en bestel hem direct. We zijn ervan overtuigd dat je net zo onder de indruk zult zijn als wij.

Versterk het bloed en de bloedvaten met de kracht van licht

Bronnen:

 1. Artikel van Dr Circus over neusholte lasertherapy (ENG)
 2. NCBI Publicatie | 25 jaar onderzoek naar laserlicht therapie (ENG)
 3. BMJ Journals | Oproep tot onderzoek naar laserlicht therapie in Engeland (ENG)

8 REACTIES

 1. Er staan geen contra indicaties bij.
  Weet niet of er meerderen zijn,maar dit is in ieder geval wel een contra indicatie:
  Infra rood mag niet toegepast worden,wanneer je glaucoom hebt!
  Ik kreeg de waarschuwing niet in de infra rood sauna te gaan,vanwege mijn glaucoom.
  En dit apparaatje komt nog wel zo dicht in de buurt van je ogen!

  • Beste Christina,

   Allereerst onze excuses dat we nu pas reageren. We zijn pas sinds zeer korte tijd actief aan het worden op platformen als Nieuwetijdskind Magazine en social media. Het is dan ook nog even “inkomen”. 🙂 Goed dat je dit aanhaalt. Wij zijn altijd blij met vragen en opmerkingen zodat wij onze dienstverlening kunnen verdiepen en verbeteren. De Neusholte Laserlicht is een zogeheten “nabij infrarood licht” (NIL) therapie apparaat. Het zit tegen het IR licht aan en komt er zeer licht in. Dit is de reden waarom er geen andere contra-indicaties zijn genoemd dan in de handleiding staan omschreven. (Dit zijn er bijzonder weinig) Er is geen negatief effect op de ogen of zenuwen bekend.

   Hiermee vertrouwen wij erop jouw twijfel weggenomen te hebben. Mocht je echter nog vragen hebben mag je ons altijd contacteren. De contactgegevens vind je op onze website.

   Warme gezonde groet,
   Het team van Meditech Europe

 2. Verdere observaties na eerste dag gebruik: “grotere” oogbollen, ik voel dat ik letterlijk beter uit mijn ogen kijk. Rustiger in mijn hoofd. Diepere en rustigere ademhaling. Hartstreek voelt rustiger, harmonieuzer en krachtiger aan. Ik voelde het bloed door mijn armen heengaan; het voelde anders, in ieder geval prettig.
  Ik ben nieuwsgierig wat mij dit gaat brengen en wens iedereen een optimale gezondheid toe. Het leven is leren, vallen en opstaan. Daarmee bedoel ik dingen uitproberen en er voor openstaan. Vaak gaat het goed en soms is een andere weg of keuze passender voor jou. Ga af op je eigen gevoel. Veel overtuigingen zijn illusies..

 3. Ik heb het apparaat aangeschaft en vandaag voor het eerst gebruikt. In het neusgat, waar de lasersonde heeft gezeten, voel ik inderdaad meer ruimte en het voelt schoner. Ik voel ook iets met mijn oogbollen in positieve zin en meer ruimte in mijn hoofd. Ik heb het apparaat aangeschaft in de hoop, dat mijn lijf verbeteringen treft in de zuurstofregulatie. Verder omdat het de conditie van het bloed verbetert, de vaten gezond houdt en het immuunsysteem verhoogt (= o.a. vrije radicalen weren en sneller afvoeren). Ik heb al 12 jaar de diagnose M.S. (Relapse Remitting) en ben bezig met een prachtige ontdekkingsreis. Hoe mooi als dit zou werken en je voor zuurstoftherapie niet naar het ziekenhuis hoeft. Iedereen heeft zijn eigen (spirituele) ontdekkingsreis en je eigen waarheid is de meest reële…

 4. Dit ga ik toch echt proberen, zijn er zo nog mensen die dit al gedaan hebben? Want als dit allemaal waar is dan is dit toch gewoonweg geniaal of niet? Volgens mij heeft héél de mensheid dit nodig om te herstellen van onze pieten in zwarte pakjes met hun stropdasje die ons al eeuwen lang aan het vergiftigen zijn..

 5. Hmmm…. interessant artikel. Ik begrijp de overige reacties wel maar zie het toch anders. Er is zo veel wat we niet weten en waar we ons voordeel mee kunnen doen. Ik vind dit, voordal de genoemde bronnen, heel interessant en informatief.

 6. Saskia, ik heb exact het zelfde gevoel over de site van de laatste tijd. Er staat een hoop sponsored content op, dat de site moet leven begrijp ik maar dit ‘artikel’ vind ik een nieuw hoofdstuk. En ik heb het gevoel dat er bij de selectie van artikelen minder nauwkeurig wordt gekeken naar strekking, boodschap, vorm, taalgebruik. Het is soms tenenkrommend vol met aannames, halve waarheden en nog een container vol.

  Maar goed, genoeg negativiteit, ik was vanmorgen blij met dit hilarische stuk. Nu weet ik nog duidelijker wat ik wel wil.

  Warme groet, John!

 7. Hahaha, mega gelachen. Van dit soort producten kan ik bijzonder vrolijk worden, en de korting natuurlijk.

  Super bedankt, de laatste foto deed mij weer eens beseffen dat het leven een illusie is en door het ego in stand gehouden wordt.

  Is er ook een variant voor de “donkere delen” van het lichaam, zie de draadjes al lopen :).

  Wens iedereen een mooie dag met een warme groet, John.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in