DELEN

Vertrouwen dat er voor je gezorgd zal worden is een van de lessen van de Verschuiving en toch is dit pad, ondanks je vertrouwen, niet gemakkelijk geweest. Je kun het gevoel hebben alsof je vertrouwen niet beloond werd, dat er niet tegemoet werd gekomen aan je behoeften en dat je spirituele reis moeilijker is dan die van iemand anders die niet op het spirituele pad is. Ja, het Universum verzorgd en je vertrouwen wordt ruimschoots vergoed maar je moet handelen in vertrouwen, niet wachten in vertrouwen. Vertrouwen vereist dat je handelt naar de gelegenheid en situaties die je aangeboden worden, hoe onlogisch of ongewoon ze mogen lijken. Vertrouwen hebben maar niet in staat zijn een stap in een richting te zetten geeft enkel blijk van een tekort aan vertrouwen.

De moeilijke stappen op je reis zijn er niet om je besluiten, je vertrouwen of je moed te testen. Ze zijn de nodige stappen op je pad naar heelheid. Hoe moeilijk de situatie ook is, als je erop vertrouwt dat je weet wat je doet en op het juiste pad bent, zullen de antwoorden die je zoekt steeds aan je bezorgd worden. Maar wanneer je opgeeft of het vertrouwen verliest, verlies je ook de verbinding tot het vertrouwen die je nodig hebt om je naar de volgende stap te brengen. En wanneer je het vertrouwen in jezelf en het Universum verliest, verlies je ook de mogelijkheid om vooruit te komen, dus blijf je steken op dezelfde plaats omdat het je bereidheid te vertrouwen in de perfectie en het vermogen van elk moment is die je voorziet van de volgende gunstige gelegenheid.vertrouwen

Er is een geloof dat het spiritueel pad niet dezelfde inspanning en motivatie vraagt als een niet-spiritueel pad. Dat is eenvoudig niet waar. Wat zijn je motivaties voor je spirituele reis? Wil je vreugde en vrede in je leven? Wil je een leraar of een healer zijn? Wil je anderen helpen? Je moet deze dingen weten vooraleer je erop kunt vertrouwen dat het Universum aan je behoeften zal voldoen want je behoeften en intentie creëren de vorm die aan hen zal voldoen. Vertrouwen dat het Universum zal voorzien en dan geen actie ondernemen, zelfs iets eenvoudigs als een intentie maken, zal geen enkel resultaat opleveren.

Je kunt erop vertrouwen dat het Universum aan je behoeften zal voldoen maar het kan enkel aan die behoeften voldoen waar je achter staat, naartoe werkt en dan elke gelegenheid volgt die zichzelf aanbiedt. Vertrouw er niet op dat het Universum voor iets zal zorgen als je niets doet, vertrouw erop dat het Universum zal voorzien en ook je stappen zal begeleiden op het pad van je intentie. Je spirituele reis mag dan niet altijd glad lijken te verlopen, maar wanneer je erop vertrouwt dat waar je om bidt je gegeven zal worden op de meest perfecte manier en dat je altijd begeleid wordt op je reis, zal je vertrouwen ruimschoots beloond worden. Maak deze week je intenties duidelijk voor je spirituele reis en vertrouw er dan op dat deze intenties zich voor je zullen manifesteren. Volg elke gelegenheid die je gegeven wordt en vertrouw erop dat alles perfect is. Zie de wonderen in je leven zich dan ontvouwen terwijl je erop vertrouwt dat je op het juiste pad bent, de juiste dingen doet en dat je reis in vertrouwen ruimschoots beloond wordt.

 • Vertaling: Ulla Mertens –

3 REACTIES

 1. De mens krijgt al wat hij nodig heeft in z'n leven.

  Alleen hij die het leven begrijpt, kan deze giften als giften herkennen.

  Niets vragen. Maar vertrouwen op dat dat wat je krijgt is wat je nodig hebt.

  De mooiste gave is die van creatie.

 2. Helemaal mee eens!!!. Ik mag elke dag in mijn leven dit meemaken dat alles waar ik om vraag, ik dat ook krijg. En alles op het juiste moment en zelfs het juiste tijdsstip.

  Vroeger zat het een lange tijd tussen het vragen en krigen….maar dat werd hoe langer hoe korter, naar mate je meer en meer gaat vertrouwen , dat je ook krijgt wat je vraagt door los te laten, daardoor komt het ook sneller …. Ik kan danook zeggen dat ik Onvoorwaardelijk Vertrouwen heb in mijn Universum .

  En niet alleen het Vertrouwen in het Universum maakt dat ik krijg waar ik om vraag, maar vooral ook de Dankbaarheid de écht intense Dankbaarheid die ik heb naar het universum toe. Dát maakt dat mijn leven precies zo loopt zoals het mag lopen voor mij, hier op deze planeet aarde….

  Ik hou van mijn wereld!….<3

  *Liefs van een Dankbaar Hartje*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in