bewustzijn

Laatst merkte iemand, in gesprek met mij over het stellen van grenzen, met een afkeurende blik op dat het ervaren van grenzen toch ook ego is. Ze zei het op een manier alsof ego slecht is, en het hebben ervan zéker niet spiritueel. Hier moest ik even over navoelen om mijn reactie te kunnen verwoorden. Ik heb geleerd dat we in onze duale wereld niets (zonder gevolgen) kunnen of mogen uitsluiten.

Omdat wij ‘alles’ zijn, of tenminste alles (gedeeltelijk on-wakker) in ons besloten hebben liggen, maakt het ego daar uiteraard óók deel van uit. Het alles is dus zowel goed en slecht en alle gradaties ertussen, het is een cirkel. Het hele mensenleven is helend, bedoeld om weer tot de heelheid van de cirkel en in bewuste eenheid te komen. Het nodigt ons uit om al dat wat innerlijk nog niet harmonieus is, te transformeren door het leven heen. Er is altíjd een balans, maar we hebben het hier over het bereiken van de meest optimale: harmonie. En in het aardse, menselijke proces is het ego ons daarbij ook behulpzaam. Maar wanneer je hooggevoelig bent en vanuit liefde de wereld tegemoet treedt, is het vaak juist super moeilijk de grenzen te ontdekken, want met het grote empathische vermogen ligt het voor de hand hieraan voorbij te gaan.

Nogmaals: het hele menselijke leven en alles wat daarbij hoort, ís heling, op weg naar volledig eenheidsbewustzijn.

Iets is goed of slecht, in uitersten, op het moment dat je het zo labelt. En dat is precies waar het in de nieuwe tijd ook voelbaar verandering zal geven. De uitersten zijn momenteel extreem aanwezig en voelbaar, hetgeen ook extra super bewuste verandering nodig heeft! De oordelen die je deelt of denkt, laten zien waarop jouw innerlijke focus op dat moment is gericht, in jouw levensproces van groei en heling. Die gaan over niemand anders, al zijn ze onderdeel van het collectief.

Manifesteren van werkelijkheden

Gedachten sturen, creëren continu, zelfs zonder dat jij je er steeds van bewust bent. Als je aan iets denkt en daar een emotionele lading opzet in de vorm van een oordeel, geef je het richting, kleur, trilling en maak je het al manifest in de energie. Positief en negatief. Wanneer je je focus erop gericht houdt, voed je het en krijgt het meer energie om uiteindelijk ook fysiek manifest te worden. Het vraagt een soort mentale discipline om je gedachten te schonen, steeds meer oordeelvrij te laten stromen. Gedachten over jezelf en over de ander. Zó subtiel scheppen we de wereld om ons heen, terwijl wij nauwelijks beseffen over welke enorme creatiekracht we beschikken.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Om meer harmonie in de wereld te creëren is het – het klinkt o zo simpel maar dat is het niet – volledig innemen van de eigen plek met alles wat daarbij hoort, noodzakelijk.

Jouw wezenlijk deel van het geheel

De eigen plek vol innemen, zonder iets voor de ander te willen veranderen, zonder iets van de ander nodig te hebben om je plek te vullen. Dit is vol-ledig, alles ineen, de cirkel waarvan jouw wezenskern, jouw essentie en ieders essentie, nu het middelpunt is. Wanneer wij allemaal onze plek op deze wijze innemen, ontstaat er een prachtig harmonisch veld, gecreëerd via onze menselijke bezieling op aarde.

De opdracht voor ieder van ons, ongeacht hetgeen je uit wilt dragen, is steeds meer in je midden te komen om van daaruit je plek in te nemen en deze te vullen, op een manier die jou én de ander niet belast, maar juist in vervulling verbindt.

Hiervoor zijn er vele manieren, methodes en tools toegankelijk om je te ondersteunen, je eigen potentie te optimaliseren. Oude her-inner-de kennis is ons hierbij behulpzaam, ingezet via meditaties, video’s, cursussen, ceremonies, beeldmateriaal, teksten, mantra’s, muziek, channelings (gidsen, meesters, galactische support en kosmisch weten). In alle vormen en gradaties, passend voor wat jij op dat moment kunt integreren in jouw bewuste leven.

De escentiereeks waarmee ik graag werk, is ook gemaakt vanuit herinnerde, gechannelde kennis en kosmisch weten. Het bijzondere ervan is dat gedurende het ascensieproces waar we collectief in zitten, nog steeds upgrades ontstaan of tot dan toe nog verborgen informatiestromen van kennis vrijkomen en in (mijn) bewustzijn geopend worden.

De frequenties van kristal, geur en kleur zijn makkelijk toegankelijk in het leven van alledag en erop gericht jou te bieden wat jij op dat moment het beste hiervoor kunt inzetten. Het is dus ook logisch dat hier gaandeweg verschuivingen in zullen ontstaan omdat je groeit, ontwikkelt en bloeit.

Heelhulp

bewustzijn

Het inzetten ervan ondersteunt je op jouw pad van vol-komen-heid. Het zijn deze frequenties die sinds het begin van tijden in ons wezen en DNA besloten liggen. Frequenties die op het juiste moment als zodanig harmoniërend en vervullend ervaren kunnen worden, wanneer ze via ervaringen of tools in jou opnieuw aangeraakt worden. Hiermee kun je vanuit stabiliteit in je heilige kosmische aardebinding weer je volgende stap zetten of maken.

Het helpt je te doen waarvoor je als belichaamde ziel gekomen bent, het helpt je optimaal te ontvouwen en je creatiekracht ten behoeve van de grote eenheid te maximaliseren.

Je mag helemaal jouw plek innemen. Helemaal is de verwoording van heel; de cirkel en x, het vermenigvuldigingsteken. Vergelijkbaar met het oeroude symbool van de cirkel en het kruis dat de cirkel in 4 gelijke delen verdeelt, symboliserend dat alle elementen in balans zijn gebracht, vol en heel. Wanneer we vol en heel zijn, verkeren we in het eenheidsbewustzijn, verrijkt met ontelbare ervaringen, een-en-al-kennis en zijn we bewust al-een. Zie jezelf in het aardse bestaan, als deel van de stip midden in de cirkel waar vanuit we in het eenheidsbewustzijn zijn verbonden. In feite is ons aardse lichaam ook in deze vorm ontstaan: vanuit een ronde cel met kern. Maar daarover de volgende keer meer…

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in