Vier je leven

Je bent sensitief, voor emoties en gevoelens van anderen, voor sfeer in je directe omgeving, nieuwsberichten, prikkels van buitenaf en je verliest nog weleens je aarding, al ben je al ontwikkeld in je bewustzijn en geopend. Grenzen stellen en goed voor je eigen energielevel zorgen lukt al aardig, maar kan nog steeds bij tijd en wijlen een uitdaging vormen.

Je eigen waarden en normen regelmatig onder de loep nemen en weten waar je belemmerende overtuigingen zitten, maakt dat je verder kunt openen en in bewustzijn kunt groeien. Steeds meer en dieper begin je te beseffen dat je een multidimensionaal, goddelijk wezen bent. Meditatie en onthaasten brengt je vanuit je lichtkern in verbinding met al dat is.

Nu we de afgescheidenheid als mens wat meer te boven aan het komen zijn en door het hele licht- donker spel steeds verder wakker worden, is het goed te erkennen hoe belangrijk je zelf bent als goddelijke schakel in het grote geheel.

Multidimensionaal zijn in de dagelijkse praktijk

Alle dimensies liggen in ons wezen besloten, maar het is alleen het aardse bestaan wat het fysiek-sensorische ervaren als mens mogelijk maakt. Deze alledaagse ervaringen maken het vaak moeilijk om gedurende de dag verbonden te zijn met het eigen goddelijke en de multidimensionale aspecten, en verbonden te blijven. Denk bijvoorbeeld aan situaties als onderweg met de tram zijn, in een drukke supermarkt lopen, stressvolle werksituaties met deadlines, jongleren met je activiteiten en opvoeding van je kinderen.

Je kosmische grootsheid verpakt in het mensenlichaam, biedt je de gelegenheid ervaringen op te doen die je op geen enkele andere manier kunt krijgen. Dit wil echter niet zeggen dat je dit continu als makkelijk of lichtvoetig ervaart. Toch is het aan ons om het leven te vieren vanuit onze grootsheid!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Door te werken met de vibraties van kristallen, geurfrequenties en kleurtrillingen ontdekte en ervoer ik dat deze allemaal in ieder menselijk wezen besloten liggen. Ons DNA is kleurrijk en kosmisch-al-omvattend. De escentie lijn die ik in afstemming met deze types frequenties ontwikkeld heb, reikt tot in het oneindige, waardoor er voor ieder persoon elke keer weer opnieuw een passende blend te creëren is die je bij je eigen essentie, je lichtkern houdt, in welke fase van je leven dan ook.

Je trilling verhogen

Het is vanuit het aardse leven praktisch niet mogelijk om de hele dag met je ogen dicht in een meditatieve staat te verkeren. Het goede nieuws is:

Je bent al heel! Je komt van Eenheid.

De weg naar het volledig geopende besef hiervan is je persoonlijke pad van verlichting. Door de dichtheid van de 3e dimensie te doorleven en verder te reiken, vooralsnog met behoud van dit aardse lichaam, verhoog je jouw persoonlijke bewustzijnsstaat en trilling. Wanneer deze ontwikkeling zich voltrekt, ga je steeds meer vanuit je hart en hogere bewustzijn leven en krijgt je ego een bijrolletje in plaats van de hoofdrol, want die is voorbehouden aan je ziel.

Met behulp van de juiste fusiecombinaties van frequenties van geur kleur en kristal, ben je werkelijk in staat meer bij je wezenlijke kern te blijven en het is geweldig om dit voor jezelf in te kunnen zetten. Het is juist die precieze combinatie van deze drie elementen die je, vanuit je derde dimensie-presence, voortdurend verbindt met je eenheidsbewustzijn.

Kleuren

Intuïtief maak je natuurlijk al gebruik van deze informatie als je voor je kledingkast staat. Wel eens iets gekleurds aangetrokken waarbij je na een uur dacht, hmm…voelt niet zo lekker, toch maar wat anders? Kleurtrillingen van je kledingkleuren, met name op het hart gedragen, kunnen je ondersteunen maar je ook ongemakkelijk laten voelen wanneer ze niet met je binnenwereld resoneren.

Kristallen

Het fijne van kristalenergieën is dat ze de kleurtrilling al in zich meedragen. Kristallen vertegenwoordigen een enorme diversiteit aan toonhoogtes van onze eigen kwaliteiten die we ermee wakker kunnen maken, zuiveren, versterken of uitbalanceren. Kristallen intuïtief gekozen bij je dragen, kan daarmee al heel fijn ondersteunen. Zo herkennen we allemaal direct de zachtheid en vriendelijkheid van rozenkwarts. Wanneer deze ook nog op het hart wordt gedragen, verandert de energie die vanuit het hart wordt uitgezonden naar de wereld ook.

Geuren

Ze triggeren onmiddellijk herinneringen en emoties en zijn op zich al betekenisvol om in te zetten voor je welzijn. De specifieke effecten van geurtrillingen op ons energiesysteem kunnen we echter ook heel goed lijfelijk voelend waarnemen en inzetten voor meer balans en bekrachtiging van de eigen missie in dit leven. Dit is veel nauwkeuriger dan door alleen af te gaan op datgene wat in de “hersendatabank” is opgeslagen over herinnering, ervaring, conditionering, lekker en niet lekker.

Er wordt steeds meer onderzoek gedaan naar de werking van geuren en Lavendelolie is een van de bekendste, die vooral blijkt te ontspannen. Wanneer je echter tot de veertig procent van de mensen behoort waarbij lavendel een activerend effect heeft, is het niet zo handig dit op je kussen te druppelen voor een goede nachtrust.

Persoonlijk testen wat de energie van geuren met je doet zonder deze te ruiken, is hier de sleutel. Zo omzeil je de mind, en raadpleeg je je alombewuste zelf of ziel om zich lichamelijk uit te drukken. De ziel spreekt door het lichaam en daarom is het lichaam ook zo belangrijk. Daardoor is er de mogelijkheid in volheid multidimensionaal te kunnen leven.

In mijn artikelen die ik voor dit platform schrijf, zal ik dieper ingaan op bovenstaande elementen en laten zien waarom ze ons zoveel te bieden hebben en hoe ze ons kunnen helpen onze trilling te verhogen, geaard te blijven en je leven te vieren.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in