braco
Braco
advertorial

Braco‘s stille blik als steunpilaar

We staan op onze planeet voor ongekende uitdagingen met betrekking tot het coronavirus. Het virus is als een dief in de nacht ons leven binnengeslopen, maar we mogen niet toestaan dat het ook ons hart en onze ziel binnensluipt. Veel mensen ervaren een gevoel van isolement, zowel fysiek als emotioneel, we hebben financiële zorgen en kijken tegen een onzekere toekomst aan. We zitten helaas allemaal in hetzelfde schuitje.

Er is echter iemand, die voor velen een anker van hoop is, een bijzonder mens die ons opgelucht laat ademhalen en de eindeloze stroom van zware gedachten kan doorbreken. Maar hoe? Doormiddel van zijn stille blik. 

Braco lijkt in de stilte van zijn blik een taal te hebben gevonden, die mensen in hun hart begrijpen

Braco‘s blik is geen gewone blik. Zijn oogopslag zorgt zelfs bij wetenschappers al jaren voor verbazing. Door een ontmoeting met de blik van Braco kan innerlijk evenwicht, een gevoel van diepe vrede en optimisme worden opgewekt. Klinkt dit ongeloofwaardig? Probeert het dan zelf eens uit.

Het gaat hier niet om een trend, of trucje voor volksvermaak: al 25 jaar komen mensen van over de hele wereld voor een ontmoeting met Braco‘s blik: velen vertellen achteraf hoe zeer dit hen heeft geholpen, hun ziel heeft gevoed en ze gewoonweg gelukkiger heeft gemaakt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Braco | Join Free Livestream Daily | Human consciousness https://www.youtube.com/watch?v=QDxlf7Uj9gM&feature=youtu.be

Globaal toegankelijk en gratis

Sinds het begin van de wereldwijdeshutdown bestaat dagelijks de mogelijkheid om Braco‘s blik online te beleven. Omdat reizen momenteel niet tot de mogelijkheden behoort, is een ontmoeting met Braco’s blik nu dagelijks online mogelijk via www.braco-tv.me en YouTube. Iedere online-ontmoeting met Braco‘s blik wordt live uitgezonden.

Alle ontmoetingen met Braco‘s blik zijn volledig kostenvrij. Iedereen die ertoe wil bijdragen dat deze online-ontmoetingen ook gratis blijven, mag geheel vrijblijvend helpen, door Braco’s werk met een willekeurig bedrag te ondersteunen op de streaming website. Braco concentreert zich ondertussen in stilte op zijn blik; hij kijkt in de camera en mensen in 70 verschillende landen kijken gelijktijdig in zijn ogen. 

Wat voel je als je in Braco‘s ogen kijkt? 

Menig gevoelige toeschouwer die via het beeldscherm, soms op duizenden kilometers afstand, een ontmoeting met Braco’s blik heeft gehad, vertelt achteraf over een bijzondere energie, een kracht, die duidelijk voelbaar door het hele lichaam stroomt.Duistere gedachten en nare gevoelens verdwijnen en optimisme en vreugde komen daarvoor in de plaats. Sommige toeschouwers vertellen zelfs over het verbeteren van lichamelijke klachten. Braco ziet zichzelf hierbij slechts als een ondersteuning; Braco heeft een groot respect voor de geneeskunde, die een belangrijke rol speelt bij het verhelpen van medische klachten.

Veel mensen vertellen ook over de positieve invloed die een ontmoeting met Braco’s blik heeft gehad op hun hun beroepsleven,financiële situatie,  gezin of relatie. Anderen voelen heel duidelijk een psychische stabilisering, een verruiming van het bewustzijn, het „ontwaken“ van de ziel. Er worden ervaringen beschreven die, zoals een wetenschapper het ooit uitdrukte, aan een Kundalini-opwekking doen denken. 

Fascinerend 

Sommigen vertellen over duidelijk merkbare veranderingen in de uren en dagen na de ontmoeting(en). Zelfs het bekijken van video‘s over Braco (Youtube-Braco official channel of dvd‘s) helpt mensen al, om rust en steun te ervaren. 

Waar we ook vandaan komen, we hebben allemaal rust en liefde nodig

Dat wat Braco door zijn blik deelt, kun je niet horen of zien, maar als je je ervoor openstelt, wel geestelijk waarnemen. Je voelt een bepaalde energie, een bewustzijn, velen spreken over een onvoorwaardelijke liefde, die in Braco’s blik besloten ligt, die vanaf nu met talloze toeschouwers uit alle landen, religieuze overtuigingen en levenswijzen gedeeld kan worden.

Braco Livestreaming during Corona Pandemic https://www.youtube.com/watch?v=XiMvKE8pUiY

 

Wanneer kan ik Braco‘s blik ontmoeten?

DAGELIJKS van 17.00 tot 23.00 uur www.braco-tv.me en YouTube: Braco official channel.

Er zijn dagelijks 13 sessies, die om het half uur van start gaan. De eerste is om 17.00, de tweede om 17.30, de derde om 18.00 uur enzovoort. Iedere sessie kan onafhankelijk van andere sessies bekeken worden. Veel mensen geven aan dat de beleving intenser wordt als je meerdere sessies bekijkt. Ervaar het zelf. Iedere sessie begint met een korte inleiding, daarna komt Braco in beeld, waarna u zijn blik kunt ontmoetendirect vanuit zijn centrum in Kroatië.

Alle ontmoetingen met Braco’s blik zijn gratis.

Livestreaming-website:

www.braco-tv.me

of stream op Youtube: Braco official channel

Prof. Alex Schneider, voormalig president en medeoprichter van de Psi-dagen in Bazel, voormalig lid van het bestuur van de Schweizer Gesellschaft für Parapsychologie, St. Gallen Schweiz:

„Als hij voor ons staat, tilt hij ons naar een hoger niveau, waar wij kunnen voelen wie wij werkelijk zijn. En dat is zo veel meer dan alleen ons fysieke lichaam. Braco brengt ons naar huis, naar ons zelf. “

Dr. William A. Tiller, prof. em. Materials Science and Engineering, Stanford University U.S.A.:

„Het doet er niet toe op wat voor manier iemand het netwerk van de onderling verbonden delen van de realiteit beïnvloedt. Wat telt zijn de resultaten. Braco is de pionier van het nieuwe paradigma.“

Een organisatie van de V.N. gaf Braco in 2012 in New York een internationale vredesprijs, die vóór hem alleen de Dalai Lama en moeder Teresa mochten ontvangen.

Dr. Michael Beckwith, bekend van de documentaire ‘The Secret’, auteur en oprichter van het Agape International Spiritual Center: „Braco is de waarachtigheid.“

William Kotzwinkle, auteur van de bestseller-roman ‘E.T. Het Buitenaardse’ ,(V.S).:

„Ik ontmoette Braco, een wereldberoemde heler, die geen geld voor zijn behandelingen vraagt. Dat is werkelijk uniek. Het lijkt alsof hij er ongemakkelijk van wordt als mensen hem proberen te bedanken voor wat hij voor hen heeft betekend. Het is duidelijk dat achter datgene wat hij doet, een spirituele kracht schuil gaat. En toch is hij opmerkelijk bescheiden. Het is overduidelijk dat hij vooral niet als heilige of iets dergelijks gezien wil worden. Dat is gewoon niet zijn aard.“

Laat u zich daarom niet uit balans brengen door de huidige ontwikkelingen op de wereld. Ook als ervan alles om ons heen uit elkaar valt, blijft altijd nog onze innerlijke vonk over, datgene wat ons vormt. Deze vonk kan met behulp van Braco‘s blik weer tot een vlam oplaaien. Er is altijd hoop, als wij  maar blijven vertrouwen en ons hart openstellen.


LIVECONTACT MET BRACO‘s BLIK

Livestreaming-website: www.braco-tv.me

of stream op Youtube: Braco official channel


FacebookVolg Braco op Facebook: https://www.facebook.com/Braco-Netherlands-105459554170700/

BRACO official channel:https://www.youtube.com/channel/UCX9Cmc4Px9ceqJ7UihkTNKw

Internationale Site van Braco: https://www.braco.me/


Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

  1. Ik heb er totaal niets mee met Braco,s gazing gebeuren / het schijnt ook voor bepaalde zielengroepen te zijn ….. niet iedereen beleefd er wat bij en dat hoeft natuurlijk ook niet … en geloof me : ik heb een aantal sessies live gevolgd om het uit te proberen / maar 0,0% resultaat….

  2. Het is geweldig wat Braco doet, Braco houdt mensen een spiegel voor. Er mochten vele genezingen gebeuren, hij heeft veel mensen steun gegeven om in moeilijke tijden door te gaan. Het is een heel bijzondere ervaring om een live event in Amsterdam mee te maken. Ook zijn mijn man en ik een aantal malen naar Zagreb geweest, dat is een echte aanrader.
    Nu is het heel fijn dat Braco elke avond een livestreaming geeft, ik denk dat veel mensen hem erg dankbaar zijn.

  3. Jazeker. Zoveel zelf ervaren, gehoord en gezien sinds 2011. Dan kun je er niet meer omheen. Het is zuiver, eerlijk en gratis. Dat zijn voor mij belangrijke peilers. Kan en zal het iedereen aanbevelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in