negatieve koorden losmaken

Met deze visualisatie kun je negatieve koorden losmaken. Etherische banden met personen die geen functie meer hebben kun je zo loslaten.

Twee personen met aura en onderlinge inwerking van Chakra's. negatieve koorden losmaken
Voorbeeld van twee personen met aura en onderlinge inwerking van etherische koorden/banden.Via etherische koorden uit de zonnevlecht word de energie van anderen horizontaal “verstrooit

Grond jezelf, zet je aura in het licht en zet als bescherming rozen om je heen of gebruik daar jouw eigen manier voor.
Zet vervolgens de aura van de ander waarvan je de banden los wil maken in het licht en bekijk met welke chakra’s de koorden verbonden zijn.
Laat nu goud licht door de koorden stromen en maak in het midden het koord tussen jou en de ander los waarbij je het deel van de ander naar de ander brengt en je eigen kant van het koord naar jezelf. Doe dit met alle koorden die je ziet/voelt.
Soms zijn negatieve koorden taai en gaan moeilijk los, je kunt dan vragen om het zwaard van (aartsengel) Michaël. (Sowieso kun je engelen vragen je daar bij te helpen. Engel Indriël of Aartsengel Michael zijn specialisten)

Je kunt deze visualisatie “negatieve koorden losmaken” doen wanneer je situatie dat toestaat, alleen of ook samen met de ander waar het om gaat.

Anderen lezen ook:

Wie kleeft er aan jouw aura? Energetische koorden herkennen

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

  1. Je kunt echt zien en voelen met wie je zulk soort banden hebt.
    Je kunt het voelen in je lichaam en deze oefening die word beschreven werkt echt, als je er namelijk last van hebt en deze koorden losmaakt zul je gelijk een verschil merken en je eigen energie terug krijgen.

    Liefs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in