Visualisatie negatieve banden losmaken
Leestijd: < 1 minuut

Je kunt deze visualisatie gebruiken om negatieve banden (etherische koorden) die geen functie meer hebben met personen, of banden met personen die je wilt loslaten, los te maken.

Twee personen met aura en onderlinge inwerking van Chakra's
Voorbeeld van twee personen met aura en onderlinge inwerking van etherische koorden/banden.Via etherische koorden uit de zonnevlecht word de energie van anderen horizontaal “verstrooit

Grond jezelf, zet je aura in het licht en zet als bescherming rozen om je heen of gebruik daar jouw eigen manier voor.
Zet vervolgens de aura van de ander waarvan je de banden los wil maken in het licht en bekijk met welke chakra’s de banden verbonden zijn.
Laat nu goud licht door de band stromen en maak in het midden de band tussen jou en de ander los waarbij je het deel van de ander naar de ander brengt en je eigen kant van de band naar jezelf. Doe dit met alle banden die je ziet/voelt.
Soms zijn banden taai en gaan moeilijk los, je kunt dan vragen om het zwaard van (aartsengel) Michaël. (Sowieso kun je engelen vragen je daar bij te helpen. Engel Indriël of Aartsengel Michael)

Je kunt deze visualisatie wanneer je situatie dat toestaat, alleen of ook samen met de ander waar het om gaat doen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

1 REACTIE

  1. Je kunt echt zien en voelen met wie je zulk soort banden hebt.
    Je kunt het voelen in je lichaam en deze oefening die word beschreven werkt echt, als je er namelijk last van hebt en deze koorden losmaakt zul je gelijk een verschil merken en je eigen energie terug krijgen.

    Liefs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in