Irene Verweij
advertorial

Overal is voelbaar dat mensen ontwaken. Merk jij het ook? Dat je wakker wordt uit de droom van het ego en steeds meer gaat leven vanuit je ziel? Maak jij deel uit van deze groep mensen die een ongekende verschuiving in bewustzijn in de wereld teweegbrengt?

Het is niet voor niets dat jij nu geïncarneerd bent! Dit is een bijzondere tijd. De tijd om te gaan doen waarvoor je gekomen bent. De tijd waarin we en masse wakker aan het worden zijn. Maar… wakker worden kan spanning en vragen oproepen. Als je je leven niet langer laat dicteren door angst, lijden, twijfels of negatieve gedachten, waardoor dan wel? Waar gaat het naartoe? Wat is je ziel en hoe maak je daar contact mee? Hoe kom je goed door deze nieuwe en spannende fase heen?

De School voor Lichtwerk heeft speciaal voor jou een intensieve training gecreëerd om de overgang van ego naar ziel mogelijk te maken: ‘Leven vanuit je ziel’. Deze sprong in bewustzijn maken we samen. We doen oefeningen waardoor je het opmerkelijke verschil in energie tussen ego en ziel kunt voelen. Je gaat deze beweging van binnenuit voelen en verankeren in je systeem. Je krijgt tools waar je direct mee aan de slag kunt in je dagelijks leven.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

‘Leven vanuit je ziel’ is een keuze voor het leven dat jouw ziel voor jou in petto heeft. Het is een keuze voor overgave, vertrouwen en levensplezier. En voor liefde. Jij kunt deze beweging maken door ervaring en bewustwording. Wanneer je het eenmaal hebt ervaren, wordt het steeds makkelijker. Dit is de belangrijkste stap die een mens in zijn leven kan zetten. Ben je bereid?

Lia: ‘Wat een onvergetelijke training! Ontzettend veel dank lieve Irene voor je liefdevolle en wijze begeleiding. Het verlangen om vanuit mijn ziel te leven was er al een tijdje; maar nu is deze zielenenergie echt en sterk voelbaar…Wat een vreugde!’

Sandra: ‘Dag lief ego, welkom ziel. Wat een keerpunt in mijn leven! Ben er nog een beetje stil van..:-) Dank je wel Írene; mooi lief mens.’

De training ‘Leven vanuit je Ziel’ is uniek in Nederland. Ze biedt jou de mogelijkheid om in vijf dagen van binnenuit het contact met je ziel te ervaren. Je leert op krachtige wijze het onderscheid tussen ziel en ego te maken.

Wat gaan we doen?

 • – je ervaart het verschil tussen de energie van ego en ziel
 • – je ervaart hoe jouw werkelijkheid er vanuit je ziel uitziet
 • – je doorvoelt de nieuwe hoge trilling van je ziel
 • – je oefent je in het versterken van het contact met je ziel
 • – je leert wat voedend is voor je ziel
 • – je leert op een nieuwe manier kijken naar je ego
 • – je leert de ego-structuren en ego-staten herkennen
 • – je ervaart wat jouw beschermingsmechanismes zijn
 • – je wordt je bewust van het verschil tussen ego en innerlijk kind
 • – je krijgt praktische tools om mee te werken en mee naar huis te nemen

Hoewel je misschien nog middenin ego, angst en lijden vastzit, ga je ter plekke ervaren hoe je hieruit kunt stappen.

Resultaat:

 • – je kent het verschil is tussen ego en ziel, vanuit je eigen ervaring
 • – je weet hoe je uit het denken en ego kunt stappen
 • – je bent in staat om contact te maken met en te leven vanuit je ziel
 • – je hebt je angst voor het leven en behoefte aan controle overstegen
 • – voelen en emoties hebben een nieuwe betekenis gekregen
 • – je valt samen wie je werkelijk bent
 • – jouw trillingsniveau is aanzienlijk verhoogd

Ben je al wat langer op het spirituele pad? Voel je de behoefte en bereidheid om naar binnen te gaan? Zit je op dit moment niet middenin een heftige, ontregelende crisis? Dan is dit voor jou bedoeld.

Laat je ziel niet langer wachten. Ze wacht tot jij die stap gaat zetten. De keuze is aan jou.

Wie is je trainer?

Irene-Verweij-2019

De trainingen worden begeleid door Irene Verweij (48). Zij is initiatiefneemster van de School voor Lichtwerk. Irene heeft velen jaren ervaring in het geven van spirituele workshops en trainingen. Dankzij haar psychologische achtergrond en jarenlange werkervaring als psychosociaal therapeut is zij in staat om liefdevol met je de diepte in te gaan. Ze kan als geen ander het onderscheid duidelijk maken tussen ego en ziel, omdat ze dit proces zelf ook intensief doorleefd heeft.

Praktische informatie:

Deze training duurt vijf dagen, verspreid over 6 maanden. We starten in januari 2020 en eindigen in juli 2020. Tussen de trainingen door krijg je uitgebreide informatie en opdrachten mee naar huis. We beginnen om 10.30 en eindigen om 16.00. Omdat de School voor Lichtwerk zich in Santpoort Noord vlakbij het Nationaal Park de Kennemerduinen bevindt, maken we regelmatig gebruik van de kracht van deze prachtige natuur. We werken in kleine groepen van maximaal veertien deelnemers zodat er veel persoonlijke aandacht is.
Bijdrage: € 595,00 (inclusief 21 % btw à €104,00)
Data groep 1: 25 januari 2020, 14 maart 2020, 15 mei 2020, 6 juni 2020 en 4 juli 2020
Data groep 2: 24 januari 2020, 28 februari 2020, 20 maart 2020, 5 juni 2020 en 3 juli 2020

Zie voor meer informatie: www.lightworker-academy.nl/jaartrainingen

De tijd om wakker te worden is NU!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

11 REACTIES

 1. Denk zelf dat je op een bepaald moment niet door een cursus in contact kan komen met je ziel. Het woord -school-getuigt voor mij al dat men nog in vanuit een oude energie opereert.

  Meestal openbaart er een verbinding met de ziel op een tijdstip die je niet kunt inplannen. Je kunt mensen hooguit bewuster maken van hun gedachten en gevoelens en handelingen, maar dat wil niet zeggen dat je hierdoor in contact komt met je ziel. De ziel die vele levens heeft ervaren maakt zich kenbaar aan jouw op een kosmisch gestuurd moment. Kan door een ontmoeting van mens of plaats, door een beeld van een vorig leven, door een groot verlies, door een grote vreugde , allemaal binnen in jezelf. Als je dan hier verder in verdiept, o.a. meditatie en bewust zijn van alles wat je denkt, voelt en doet, 24/7 per dag! Ik denk dat het best lastig is om in een groep je eigen ziel te ontdekken en vraag me af of het je niet juist verward.

  Zoals vele oude wijze zeggen, alleen stilte leidt je naar binnen, naar je ziel. Natuurlijk kun je dan best van iemand leren mbt dichterbij jezelf komen, maar je kunt ook zelf studeren, lezen en kost het niet zoveel geld.
  Zelf ga ik 2x per jaar naar iemand, even al mijn gevoelens helder op een rijtje te zetten en checken of ik op het goede pad zit, mijn pad.. Het is een heel bewust en wijs persoon en ze helpt je om je eigen antwoorden te vinden. Ze vraagt een heel schappelijk bedrag zodat het voor vele toegankelijk is.
  Zij doet dit puur vanuit haar gevoel, voor de vrede op aarde , ze wil hieraan bijdragen. Daarnaast heeft zij gewoon een kantoorbaan, juist omdat als ze zich alleen met consulten bezig zou houden, ze grote bedragen zou moeten vragen (voor haar levensonderhoud) en dat voelt voor haar niet goed.. Omdat ze wil bijdragen aan de bewustwording van de mens – het belangrijk is voor het nieuwe tijdsperk- doet ze het op deze manier zodat het voor mensen toegankelijk is.

 2. Yvonn jou reactie sluit aan zoals ik het zelf ook beleef!
  Je overkomt het of tja dus niet.
  Daar zou geen cursus tegenover moeten staan,lijkt mij.
  Dit proces regelt zich zonder portomonnee of betaalpas.
  Je bent lichtwerker of niet, het zij zo .
  Spiritueel proces geen commercieel proces lijkt me .
  Het is na eigen beleving zoals ik het ervaren heb een behoorlijk pittig proces, dwz.individueel zonder groepsprocessen.
  het lijkt dat vele sites er niet aan ontkomen maw.Ook deze site heeft commercie nodig, anders kan het helaas niet “‘overeind “”blijven!
  Kan je hierop reageren als het uitkomt Gordon.
  Alvast bedankt voor de genomen moeite.

  • Hoi, ja ik kan reageren. 1:Alles is een spiritueel proces. Boodschappen kopen met je pinpas is ook een spiritueel proces.
   2: De artikelen die je hier leest zijn gratis. Is het niet geweldig dat er geen betaalpas bij komt kijken

  • Ik denk dit: als je vind dat de vergoeding voor een dienst of product niet klopt, geef hierover dan je bericht direct aan de persoon. Dat kan het proces van ‘bjjstellen’ ten goede komen, al heb ik wel de indruk dat het aanbod al op de vraag is afgestemd. Door de reacties staat er bij mij verder ook niets ‘open’. Ik vind het fijn zo nu en dan deze artikelen te mogen lezen. Djw

 3. De cursussen van Irene zijn je investering dubbel en dwars waard, ik heb er twee gedaan bij haar.
  Veel rust en ruimte en zeer zinvolle oefeningen. En de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen met je cursusgenoten is ook een waardevolle aanvulling.
  Ik heb er voor gespaard om het te kunnen doen.

 4. Wat een bedrag! Jammer dat het samenkomen met je ziel dan blijkbaar alleen is weggelegd voor degenen onder ons met een dik gevulde beurs! Zou toch voor iedere ziel mogelijk moeten zijn….lijkt mij.

  • Ingrid…. Interessant om over na te denken.. Hoe zou het voor iedere ziel mogelijk kunnen zijn zonder dat de trainer hier failliet aan gaat? Ik ben het helemaal met je eens, ik gun dit iedereen die dit zo graag zou willen. Maar ik weet ook…. het bedrag is inclusief BTW. Dat betekent dat er ruim honderd Euro naar de belastingdienst gaat en er ongeveer 490 Euro overblijft voor de trainer. Zij betaalt, om trainer te kunnen zijn, waarschijnlijk ongeveer 3000 Euro per jaar aan opleidingen en /of heeft dit de afgelopen jaren gedaan. Daarnaast investeert zij in Facebook campagnes etc…. Enig idee hoe duur dit is? Zij moet de zaalhuur betalen, het risico nemen (stel dat er niet genoeg deelnemers zijn, dan schiet zij er bij in) Ze heeft van te voren ook al veel tijd aan besteed aan de invulling van deze vijf dagen. Zijn dit dan onbetaalde uren? Zij wil deze vijf dagen supergoed invullen, want zij heeft het beste met haar deelnemers voor. Je hebt dus vijf dagen training voor 100 Euro per dag. Dat zou dan 20 Euro per uur zijn, als je alleen de dag zelf rekent. Maar zij heeft hier al vele uren meer aan besteed, in haar voorbereiding. Al veel meer geld in gestoken om zover te komen. Als coach en lichtwerker verdien je geen vet inkomen. Je hebt je hart en ziel op de goede plek zitten en je wilt mensen dolgraag begeleiden op hun weg. En het liefst zonder hier financieel failliet aan te gaan. Want zij moet ook nog haar hypotheek of haar huur betalen en boodschappen kunnen doen. Als lichtwerker wil je dat de wereld een betere plek wordt. Als de trainer deze bijdrage niet zou ontvangen, zou zij haar huur niet kunnen betalen, haar opleidingen om zover te komen niet kunnen bekostigen, elke dag droog brood eten, haar verzekeringen niet kunnen betalen, de zaalhuur niet op kunnen brengen. Als jij een idee hebt hoe dit goedkoper kan.. HOE dan?
   Ik snap dat het voor jou veel geld is, maar geloof me, de investeringen die zij heeft gedaan om hier te komen zijn enorm. En ik ken haar niet, deze trainer, nooit ontmoet ook. Maar ik weet het uit eigen ervaring. Denk wat verder dan je neus lang is.. echt… ergens tegenaan schoppen is vele malen gemakkelijker dan zelf een initiatief nemen.

 5. Prachtig hoor al die cursussen, trainingen, workshops, wakker worden, verlicht worden enz. enz. We worden ermee overspoeld.
  Helaas het ‘wakker worden’ zoals het in de volksmond wordt genoemd, lukt echt niet in een groep via een cursus, workshop enz.
  Er is maar 1 manier en dit is, door je nederig op te stellen en naar binnen te keren, bij jezelf te blijven en dit is erg moeilijk in een groep.
  De kosmos geeft het ons en het is ook nog eens gratis, hoe geweldig is dit.
  Maar ja, je zult het toch echt bij jezelf moeten zoeken en ja het is zo verleidelijk, gezellig met z’n allen onder het genot van een kop thee en een lunch en dan verlicht/wakker worden.
  Ik kan dan alleen maar zeggen, laten we inderdaad met z’n allen wakker worden, het is tijd………
  En de beste woorden zijn geen woorden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in