ei maan- volle maan 11 april 2017
Satelite Night Moonlight Crater Moon Detail
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Men noemt deze de ei-maan. Je hebt normaal de laatste maanden veel bijgeschaafd en bijgestuurd aan de conceptie in je hoofd. Jouw jaar-ei moet nu helemaal duidelijk voor je zijn. Om het te laten uitkristalliseren in de materie, heeft je kwetsbare ei nu je zorg en bescherming nodig. Je mag als een kloek op je ei broeden de volgende weken. Dat doe je door stilletjes aan, aan de slag te gaan met je nieuwe plannen en het vuur van je wens op een hoger pitje te draaien.

Maan in weegschaal, 6de huis

Deze maan laat je stilstaan bij de plaats die je wil innemen. Hoe zie jij je werk en leefomstandigheden. Hoe zit het met (zelf) kritiek? In weegschaal is de sfeer alles bepalend en hier speelt het thema van gelijkwaardigheid aan de ander. Hoe zit het met je zelfvertrouwen? Nog altijd op zoek naar een schouderklop? Dan doe jij niet jouw ding maar ben jij aan het wikken en wegen om de lieve vrede te bewaren. Maar zeg zelf, hoe kan jij nu de lieve vrede bewaren als iedereen vanuit een fake maskert handelt? Jij kan onmogelijk weten wat de ander nodig heeft, dus stop met te bedenken hoe je de uiterlijke vrede kan bewaren en geef het goeie voorbeeld. Wees zelf een toonbeeld van innerlijke vreugde en harmonie en de anderen zullen dat automatisch copiëren. Wees authentiek jezelf, door de schouders onder je buikgevoel te zetten. Het is wetenschappelijk bewezen dat we steeds elkaar imiteren en dat het hogere water naar de lagere wateren stroomt. Maak ruimte voor jezelf, in je innerlijke en uiterlijke huis. Kuis op, herschik, verfraai en zorg dat je thuis kan komen. Zelf merk ik dat ik in mijn huis behoorlijk wat dingen herschikt hebt en ontzettend geniet van de “grote kuis” en het ruimte maken.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

De graad waarop de maan staat zal het je gemakkelijker maken om de éénheid met de kosmos en de moeder-energie te integreren. Zo kan je nieuwe vitaliteit opdoen. Je zal merken dat je je meer opgeladen zal voelen en beter in je vel.volle maan 11 april 2017

De conjunctie maan en jupiter

Plezier en voldoening, een fijn gevoel. Je voelt letterlijk de energie in de natuur weer lichter en levendiger worden en jupiter versterkt die nu op persoonlijk emotioneel gebied. Het lijkt alsof je zonder moeite alles en iedereen kan omarmen en in je hart sluiten. Je hoeft niks te doen om innerlijke tevredenheid te ervaren. Het vierkant met pluto kan er wel voor zorgen dat diep weggemoffelde wensen zich letterlijk door je betonnen bescherming wurmen. Ze zullen je aandacht vragen. Pluto kan zich aandienen als een brute kracht of machtsconflict, focus je op de positieve kracht van pluto. Dit is de levensdrang waardoor je dingen kan loslaten en wedergeboren worden met meer vreugde.

De oppositie met uranus

Uranus zit tussen 2 vuren, enerzijds wil je orgineel en onafhankelijk uit de hoek komen maar langs de andere kant wil je je omgeving niet bruskeren. Wat zouden ze wel van je denken mocht je het eens over een hele andere boeg gooien? Je eureka moment, eerst goed uitwerken. Doe maar, doe het gerust eens op een originele wijze. De bloemen in de natuur zijn ook niet meer dezelfde van vorig jaar, wel waarom zou jij ook niet gebruik maken van de kracht van verandering?

Het is een zeer zachte ondersteunende energie, maak er gebruik van.

Tot de volgende.

2 REACTIES

  1. astrologie heeft echt zijn plaats in de maatschappij
    met de gepaste kennis is dit een krachtig instrument voor inzicht en uiting van buikgevoel,bedankt voor jullie inzet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in