Volle maan 11 februari 2017: ben jij royaal aan jezelf?
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Deze volle maan zal verduisterd zijn. Dat houdt in dat je schaduwzijde ten volle in je beleving zal gebracht worden. Dat wat je meesterlijk goed probeert weg te moffelen, maar onbewust onderhuids bij je speelt zal versterkt worden.

De volle maan in februari is de ijsmaan en is verbonden met de energie van de lijsterbes. Deze boom zou het contact met de goden versterken en zijn magie is met zijn rode vruchten de bevruchte en vruchtdragende aarde. Dit symboliseert dat er al wat leven en beweging is, in je nieuwe plannen die je maakte vorige maand en die de rest van het jaar zullen vormen.

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Of wil jij nog niet onder ogen zien dat jij nog niet in beweging (durft/wil) komen waardoor jij als een dramatische ijskoning(in) in het leven staat. Kil, statisch, ongenaakbaar en afwerend. Stel jezelf nu heel bewust de vraag :” Sta ik nog afwijzend tegenover het leven en mijn incarnatie of ben ik al een beetje aan het ontdooien.

Ook al is er aan de meeste bomen nog weinig te zien, toch kan de ijsmaan hen raken. Want elke boom heeft zijn (stevige) ondergrondse wortels en is ondergronds actief.

IJsmaan zal haar licht laten schijnen over je nieuwe plannen/voornemens. Ze laat (willens nillens) je er nog eens bij stilstaan en naar kijken. Nu eventjes geen raad en advies meer vragen aan de buitenwereld maar zelf invoelen. Je bewust worden, waar en hoe jij dacht nood te hebben aan de buitenwereld en nu kijken of dit wel klopt.

Voel terwijl jij jezelf volgende vraag stelt” Ben ik echt zo gebrekkig en noodlijdend?

Vrouwe maan draagt een koninklijke, vurige leeuwenmantel

Met de maan in leeuw gaat over de leiding nemen over je eigen leven, je “mannetje” staan maar op grootmoedige wijze! Ben jij kleinzielig of spreidt jij grootmoedigheid ten toon? Waar kan jij je levenslust in kwijt?

Ben jij al bereid om te stralen of voedt jij je nog met drama’s? Heb jij genoeg zelfvertrouwen om het middelpunt van je leven 100% in te nemen? Je houdt van royale overvloed en mooie dingen dus maakte jij al de keus om te leven vanuit overvloed of zit je nog op de ja/nee-wip van gebrek? Je kwam hierom de sterren van je leven te plukken en de ster te zijn van je eigen verhaal. Hoever sta jij hierin? Hoe royaal ben jij naar jezelf of eis jij dit van de buitenwereld? Bepaal jij zelf je leven en handel jij daarnaar of wentel jij je nog in schaamte?

Veel van mijn klanten vragen me vaak:” Isabelle, waar moet ik nu mee aan de slag gaan?” Je kan alvast beginnen met de thema’s die vrouwe maan je 2x per maand schenkt.

De maan geeft ons altijd weer een klare kijk en een duidelijke werkopdracht voor de volgende 2 weken.

Saturnus brengt rust

Leeftijdsverschillen en generatiekloven kunnen gedicht worden. We leven nu en dienen aan de slag te gaan met wat zich nu in ons leven manifesteert. Je kan naar het verleden kijken op een neutrale manier en het ook in het verleden laten. En ga verder met wat je reed geleerd hebt. Saturnus zal de kansen die jupiter nu brengt helpen vorm geven in je leven.

Uranus kan het eventjes zonder al die sensatie en opwinding

Wel kan je plots rakende inzichten hebben en heel vooruitziend zijn. Je intuïtie zal je verbazen als jij bereid bent om de regie over je eigen leven te nemen. Je wordt je extra bewust van het feit dat de materie maar een klein deeltje van het grotere verhaal is. Goeie contacten met je familie is belangrijk, want zij zijn een belangrijk onderdeel van je wortels. Ook al is er nu ruzie waardeer hen dan in je hart, zo hou jij tenminste je eigen wortels sterk. Je kan je snel verveeld voelen en een buitenbeentje. Doe er iets aan.

Jupiter brengt overvloed, gemak en succes

Wie nu bewust meewerkt met de thema’s die hemel ons aanraakt via de maanritmen, zal merken dat overvloed, gemak en succes je beloning zullen zijn. Dingen vlotten goed, je voelt je geslaagd en alsof je de heel wereld aankan maar pas op om niet te overdrijven. Ga niet gaan opscheppen of gokken. Beloof niks wat je niet wil waarmaken. Doe je ook niet beter voor dan wie je bent, want dat geeft je maar korte bevrediging en achteraf komt de misérie.

Al bij al een rustige, heel positieve energie met veel mogelijkheden, zowel innerlijk als naar familie en eigen ambitie toe. De kosmos zou graag hebben dat je krachtige zaadjes plant straks.

Fijne groei en tot de volgende nieuwe maan.

Isabelle Lambrecht

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in