In dit artikel kun je lezen over de volle Maan van 14 september 2019. Thema’s van deze volle Maan zijn: diepe zelfkritiek en onvrede, strijd met jezelf en het lichaam dat in verbouwing is. Ik bespreek weer opnieuw het belang van zuivere voeding. De geboorte van ons lichtWezen op Aarde die concrete vormgeeft aan onze authentieke manifestatie.

Zelfkritiek

Deze volle Maan is een pittige. Deze volle Maan laat een overlevingsmechanisme zien waar innerlijke zelfkritiek tot diepe ontevredenheid leidt over het georganiseerd krijgen van je leven en je functioneren. De persoonlijkheid valt als het ware uit elkaar in zelfbeklag, chagrijn en strijd. En oei, wat is dat lontje kort.Het is allemaal veel te veel om te behappen en op een rijtje te krijgen en je kunt intens moe zijn. Er zijn diepe transformaties bezig in de persoonlijkheid, energetisch en in het fysieke lichaam, dus zorg dat je ook wat (of veel 😉) rust inbouwt en weer mild voor jezelf. (Priapus conjunct Mars en Zon in Maagd 1ste huis.)

Volle Maan in Vissen zaterdag 14 september 2019

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Eenzaamheid

Doordat veel mensen zo’n innerlijke onvrede ervaren in zichzelf en dit niet kunnen verdragen, wordt deze onvrede en wanhoop naar buiten geprojecteerd. Er is dus sprake van veel projectie, misvattingen en chaos in verbindingen. Het is alsof jij en anderen op een andere golflengte zitten. Ook eenzaamheid en het gevoel dat er niemand is die echt verbinding maakt en jou ziet, is diep voelbaar. (Gelukspunt en Zwarte Maan in Vissen conjunct Neptunus en Maan in Vissen in het 7de huis.)

Lichaam in verbouwing

Ons lichaam (en energielichaam) heeft het zwaar en is op alle niveaus volledig in verbouwing en krijgt een nieuwe ordening. Ik kan het niet vaak genoeg schrijven, maar voeding is hierin echt van zeer groot belang. Op dit moment in het ascentie proces wordt voor wie daar aan toe is de Wezensessentie (Godsvonk) tot in het fysieke lichaam geïntegreerd. Dit heeft tot gevolg dat er grote veranderingen plaatsvinden in de organen. Het Diamantenlicht kristalliseert in een nieuwe vorm in ons lichaam. (Saturnus nu exact conjunct Diamant.)

Het oorspronkelijk licht dat in de basis ligt van alle vorm vindt haar weg in ieder orgaan, cel en DNA streng. Het lichaam heeft nu alle energie nodig om de veranderingen om te zetten en heeft geen extra energie over om ook nog eens veel gifstoffen op te ruimen. Heel veel mensen verdragen geen melkproducten meer, gluten is ook een probleem, transvetten (bewerkte vetten) zijn een enorm probleem voor de lever en gal, suiker en koolhydraten zoals broden.Soms worden zelfs natuurlijke suikers niet meer verdragen en ook alcohol valt niet al te best. (Priapus in Maagd 1ste huis. En Diamant conjunct Saturnus, zuidelijke Maansknoop en Pluto.)

Op het scherpst van de snede

Het is nu tijdelijk noodzakelijk om zuiver te eten en het lichaam te ontlasten. Een ouder lichaam heeft meer op te ruimen en heeft het daarom zwaarder. Het voelt alsof we op het scherpst van de snede lopen. Een kleine uitstap met de voeding geeft voor veel mensen een heftige reactie in het lichaam en oude kwalen kunnen ook weer opnieuw opspelen. Als de transformatie van het lichaam het kritieke punt voorbij is, dan zal dit weer beter in balans komen en minder nauw luisteren. Dan is de integratie van de Wezensessentie tot in de stof een feit. Hoelang dit nog gaat duren, daar heb ik geen idee van. Op dit moment staat Saturnus in exacte samenstand met de Diamanten de zuidelijke Maansknoop en dit is zeker wel het scherpst van de snede. We kunnen het beste in het heilige nu blijven en luisteren naar wat ons lichaam aangeeft.(Priapus conjunct Mars en Zon in Maagd 1ste huis. En Diamant conjunct Saturnus, zuidelijke Maansknoop en Pluto.)

Geboorte van het lichtWezen

Volle Maan in Vissen zaterdag 14 september 2019Als de stroom van de Bron wel stroomt, dan is er magie in de verbinding. Dan zijn er ontmoetingen die de organisatie in het lichaam en de persoonlijkheid helpen om in een andere ordening te komen. Dan word je zichtbaar vanuit je puurste vorm van Zijn. Afgelopen week waren er een aantal ont-moetingen in mijn praktijk waar dit gebeurde. Uit de multi-dimensionale ordening van het energielichaam stroomde bij deze mensen vanuit het Kosmisch Hart een kristallijne energie, die kristalliseerde in een zeer tastbaar kristallijn Wezentje dat zijn of haar vorm innam in het nieuwe multi-dimensionale energielichaam. Alsof de puurste kristallijnen laag uit het multi-dimensionale bewustzijn naar voren trad en werd geboren als in een gepersonifieerde vorm in het nieuwe energielichaam. Het kosmisch Hart krijgt een stem, een gezicht, een concreet lichtWezen, jouw lichtWezen. Dit lichtWezen is de ambassadeur van het multi-dimensionale bewustzijn en maakt dat de Wezensessentie kan manifesteren in de vorm. Authentiek en uitdrukking gevend aan het oorspronkelijk licht van wie wij in Wezen Zijn. De puurste essentie is geboren en is nu ter beschikking en drukt een nieuwe vorm uit. (Priapus conjunct Mars, Zon, Mercurius en Venus in Maagd in het 1ste huis. Zuidelijke Maansknoop conjunct Saturnus, Diamant ingaand Pluto 5de huis. Oppositie noordelijke Maansknoop conjunct zwarte Zon 11de huis.)

Authentieke vorm

Op andere niveaus worden we nu uitgedaagd om natuurlijke en authentieke expressie vormen te vinden van onszelf.Deze nieuwe vormen vragen om het loslaten van belangen. Dit kan ook veel macht en onmacht geven om deze belangen los te laten, voordat het authentieke zich kan manifesteren. (Saturnus, Diamant ingaand Pluto 5de huis.) Er is dan geen afhankelijkheid meer van de wereld om je heen. Je staat energetisch in je verticale kosmos-aarde verbinding die de basis vormt en zelfs het oude chakrasysteem verandert. Je manifesteert alleen maar wat in jou leeft, verbonden vanuit het kosmisch Hart trek je op magische wijze dat aan wat je Hart en Wezensessentie wenst te ervaren. Sterker nog; het manifesteert zich al voordat je het gewenst hebt. Pas als de magie zich ontvouwt, dan weet je dat dit precies is wat er nu nodig was. Exact in dit moment. Dus geef je over aan deze prachtige nieuwe uitdrukking van jezelf en jouw hoogste vorm van creativiteit. Ook al is jouw vorm nog niet optimaal of vol met het sprankelend licht van jouw puurste vorm, weet dat het onderweg is om de juiste vorm te vinden en zich zal tonen wanneer het rijp is. Het goede nieuws is, dat de doorgang is gevonden door de enkeling en met het honderdste aap effect zal worden doorgegeven. Je kunt meer lezen over het proces op de praktische lagen in het artikel van de nieuwe Maan van 30 augustus.

Bewaar voor later op Pinterest:

Volle Maan in Vissen zaterdag 14 september 2019

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

 1. Zo vaak lijkt het me te overkomen dat ik hopeloos vast zit in mijn levensstroom.
  Steeds weer wordt alles verklaard na het lezen van jouw nieuwe en volle maan artikelen.
  Dit geeft rust waardoor de stroming zijn eigen weg weer vind. Zorgen worden geschiedenis, het nu laat zich zien en er ontvouwt zich een natuurlijke weg.
  De invloed van de maan is voor mij zeer sterk voelbaar.

  Bedankt voor het duiden wat de energieën inhouden

  Marcus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in