DELEN

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 6 mei 2012

Te beluisteren op www.morya.org

Meester Morya,

De innerlijke weg die je wil gaan is belangrijk. Er kunnen mensen zijn die het gevoel hebben dat dat zeer frustrerend is omdat ze niet altijd alles kunnen zien wat op hun weg staat. Maar toch moet het kunnen zijn dat je in die innerlijke beweegredenen komt die het leven waarachtig maken en die op een geduldige manier uitgewerkt kunnen worden.

Je moet niet alles in evenwicht proberen te krijgen één twee drie in jouw leven, maar je moet er wel mee bezig zijn. Want als je innerlijk sterk wordt, krachtig, is het zo dat zowat alles mogelijk is in jouw leven. En dat moet je durven. Je moet dus de dingen durven doen die jij innerlijk belangrijk vindt. Want als je dit niet doet is het zo dat je altijd achter feiten aanholt en telkens te laat komt en iedere keer denkt achteraf: ‘ik had dit en ik had dat moeten kunnen doen.’ Terwijl als je je innerlijk concentreert op wat dààr belangrijk is, op wat je diepere zelf jou aanreikt, op wat jouw ziel jou meldt, is het zo dat je in een duidelijkheid komt voor jezelf en dan weet dat je vanuit de structuur die je aanbrengt in jouw leven tal van zaken toch in orde kan krijgen zonder dat anderen daarover aangesproken moeten worden.

Het is heel belangrijk dat je je eigen leven uitbouwt op je eigen manier, dat je dus durft te leven. Zet daarom je eigen wil in jezelf. Het is niet zozeer dat je dingen moet willen van anderen als wel van jezelf, maar je moet daarin ook duidelijk durven zijn. Raadpleeg daarom af en toe je innerlijke kracht. Weet dat je een goed mens bent en dat zaken belangrijk kunnen en mogen zijn voor jou en dat je uitdrukking kan geven aan wat diep in jou leeft en daardoor een grote oorspronkelijkheid in jouw leven kan krijgen. Er kunnen zaken zijn die geweldig boeiend zijn en interessant, dit moet je zeker nooit uit de weg gaan. Meester Morya

© Geert Crevits, www.morya.org

3 REACTIES

  1. Bedankt voor het delen en het plaatsen!

    mooi bericht, zo voel ik het ook, draag dit ook uit met liefde en plezier. (glimlach)

    liefs, Henriëtte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in