DELEN

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 3 juli 2012

Te beluisteren op www.morya.org

Meester Morya,

Het is belangrijk om rustig te durven zijn in jouw leven, om te onthaasten, om niet met alles en alles en iedereen bezig te zijn, maar om tijd te maken voor jezelf, om innerlijk een aantal zaken te verantwoorden, om dus te zien van: ‘klopt het wel dat ik dit en dat blijf doen of dat er zaken zijn die eventueel anders zouden kunnen, die structuur vragen en ben ik eraan toe om kleine stappen te zetten in mijn leven die mij leiden naar evenwicht, naar schoonheid, naar vrijheid.’

Er is heel veel wat van een zeer diepe betekenis kan zijn in jouw leven en het is goed om af en toe die diepte aan te boren, heel bewust, om niet mee te gaan in de deining van oppervlakkigheid, om niet het idee te hebben van: ‘ik ben met alles tevreden’, maar om rustig te durven zijn, zodanig dat je situaties kan beoordelen en dat je jezelf kan zien in situaties.

Durf een aantal ideeën te sprokkelen waar je deugd aan beleeft, waar je voelt van: ‘dit betekent iets voor mij.’ En het is goed om in bepaalde inzichten te komen die jou niet verdelen, maar die je brengen tot eenheid. Schrijf af en toe iets op voor jezelf, dat je weet: ‘dit zijn aanhechtingspunten, dit zijn aanknopingspunten om mijn leven beter te ordenen, om dieper op mijn leven in te gaan.’ Er kunnen prachtige momenten zijn van vriendschap, van eerlijkheid, van schoonheid, durf daarnaar te verlangen en durf goed te zijn voor mensen, durf in de wereld te staan met een open visie en met een heerlijke verantwoordelijkheid.

Er kunnen zaken zijn in jouw leven die je echt niet wil en daar moet je op studeren tot je voelt dat er een uitweg is uit bepaalde situaties waar je het moeilijk mee hebt en dat je weet van: ‘kijk, ik maak echt werk van mijn leven om uiteindelijk een gelukkig en vrij iemand te zijn, om open en eerlijk in het leven te blijven staan, ‘Ik wijd mij toe aan de schoonheid van het leven’. Meester Morya

© Geert Crevits, www.morya.org

5 REACTIES

  1. bedankt voor het plaatsen, zodat wij het weer kunnen lezen en vooral invoelen.

    Heel mooi geschreven en vooral duidelijk. 🙂

    liefs, Henriëtte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in