DELEN

Bezinning ter gelegenheid van de volle maan van 8 maart 2012
Het is niet zo dat je je eigen leven moet beoordelen, dat je gaat zeggen: “Het is goed” of “Het is slecht.” Neen, sta open voor veranderingen, sta open voor je eigen leven en houd ook rekening met veranderingen.

Iedere keer dat er iets door je gaat als een kracht, kan je weten dat je goed bezig bent. Krachten zijn er om je te leiden. Elke kracht komt uit God en wat de kracht ook is, ze komt naar voren om jou in een soort beweging te plaatsen. Of jij deze kracht slecht noemt of goed, maakt geen verschil.

Er is zoiets in het Goddelijke wat alles weet, alles controleert, met alles bezig is. Dat wat jij ‘slecht’ noemt, is een leerschool, iets wat je verder brengt. En wat je ‘goed’ noemt, is iets wat jou voortdurend opvoedt op een andere manier. Want zowel goed als slecht is in de handen van God.

Het is God die bepaalt wat er met jouw leven gebeurt, omdat Hij diegene is die jou liefheeft tot in het oneindige. Hij is degene die jou draagt, Hij is degene die jou voedt, Hij is degene die jou kent, die van je houdt van alle tijden. Hij is altijd met je bezig en zonder Hem zou je niet op deze aarde kunnen zijn. Het is zo dat je in Zijn handen bent en dat alles mogelijk is. Wat er ook gebeurt, denk aan het Goddelijke, aan het licht en stel vooral je hart open voor dit licht. Meester Morya

(fragment uit Morya Bezinning 1: “De Aarde als Wezen”, blz. 32-33 van de nieuwe herdruk)

© Geert Crevits, www.morya.org

7 REACTIES

 1. mooi bericht over El Morya, bedankt voor het delen!

  ook leuke reacties, ik vind het wel heel bijzonder hoe jij Shem, dit ziet in kleuren en in symbolen! ook bedankt voor je delen hierin.

  ik ben het met Petra eens, zou ik ook wel eens meer van willen lezen van je. juist omdat ik dit zo bijzonder vind.

  allen bedankt en een hele fijne dag toegewenst.

 2. Zoals ik ooit in een gesprek met Aartsengel Raphael(verschijnt aan mij als complex wiskundig Algoritme formule-pilaar van rood licht) heb ontdekt : Wij doen onderzoek naar de oneindigheid van God. Ieder van ons beleeft een stukje van alle mogelijkheden als het wezen mens, daarom zijn we onze levens allemaal een beetje anders, sommigen “goed” en sommigen “slecht”. Dit is echter slechts 1 van de oneindige parallelle varianten(zoals we in dromen soms reizen) van die wereld. En we hebben allemaal een stukje God in ons om steeds weer te registreren wat al die oneindige belevingen zijn. Daar sluit dit goed bij aan. (overigens zie ik nu ineens in het logo van windows een parallel met de vier aartsengelen.Michael in Blauw, gabriel in Groen, Rafael in Rood en Uriel in Geel.)

 3. Veruim je blik, door open te staan voor dat wat is.

  Zodra je gaat beoordelen of veroordelen, dan ontgaat je een hoop.
  Stel je inderdaad open voor het licht, want het is overal.

  Liefs Anne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in