DELEN

Meester el morya,
Het is goed om voeding te geven aan jouw ziel, om op een diepe manier in het leven te staan, om kracht te geven aan de mooie dingen van jouw leven en om iedere keer weer terug te komen naar jezelf om in overeenstemming te proberen te leven met je intuïties, met wat je hart je vertelt en om de mooie dingen op een diepe manier te beleven. Jullie zijn krachtige mensen als je dat wil. En het gaat er niet om dat je veel bereikt, maar het gaat erom dat je met goede dingen bezig bent zodat God in jouw leven komt.

Probeer eerlijk te staan tegenover de dingen die je zelf wil. En als je innerlijk voelt dat er zaken zijn die je niet meer wil omdat er te veel zaken omheen gekomen zijn die maken dat je jezelf niet meer begrijpt, dan moet het kunnen zijn dat je een tijdje rustig bent tot je voor jezelf inderdaad begrijpt wat je wil.

Het is belangrijk dat je eerlijk bent in jouw leven en in die zin rust maakt, rust creëert. En als je innerlijk voelt van: ‘ik wil niet meer dezelfde fouten maken of dezelfde richting uit’, dan kan dat. Want als je een twijfel overwint in jezelf door goede dingen te doen, zal het zijn sowieso dat jouw leven goed komt. Wees eerlijk met jezelf, blijf rustig in jezelf gekeerd, en weet: de goddelijke kracht is in jouw leven aanwezig. Meester Morya.

© Geert Crevits, www.morya.org

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in