DELEN
kracht 2 -meester-morya

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 23 juni 2013

Fragment uit Morya Kracht 2, Sleutel tot de Nieuwe Tijd, hoofdstuk 7

 

Meester Morya,

Als je in je kracht staat, als je in die kracht staat die je verder zal leiden, betekent dat dat je openstaat voor vernieuwing. Iedere keer dat je dus gelooft in jezelf en dat je weet: ‘ik loop hier op deze aarde niet niets te doen, maar met een zekere betekenis, met een zekere oriëntatie, ik probeer dingen te vinden die wezenlijk zijn in dit bestaan’, dan breng je je tijd vruchtbaar door en weet je wat je hier komt doen. Want deze aarde is niet zomaar gegeven. Het is een gegevenheid die openbarend kan werken. Je leven kan openbarend zijn voor jezelf en voor anderen, sluit dat dus niet uit, wie je ook bent. Durf te geloven in jezelf, durf te geloven in je eigen ontwikkeling en durf te geloven in de diepte van je eigen wezen.

Want in wezen kan je contact hebben met vernieuwende krachten in jezelf. Probeer je dit heel nauwkeurig te realiseren. Waar je ook bent, wat je ook doet, zelfs middenin je werk, soms moet je werkelijk de diepte kunnen voelen, je moet de intuïtie kunnen voelen. Dat kan je alleen wanneer je contact maakt met jezelf vanuit de stilte van het bestaan. Als je de hele grote aarde bekijkt die binnenin de kosmos aanwezig is en als je je die kosmos voorstelt, dan weet je dat de stilte daar overheersend is, maar de stilte is een geladen stilte, het is met andere woorden een open stilte. In de kosmos is er leven, je zou kunnen zeggen lawaai, maar het is van een andere soort. In de kosmos is er een energie aanwezig die nooit dezelfde is en die leiding geeft aan alles wat er in de kosmos aanwezig is, en het is deze kracht waarvan je moet beseffen dat ze aanwezig is in je dagelijkse leven.

Je staat niet buiten die kosmische kracht, je staat er middenin. Als je je dat realiseert, zal je dat ook toelaten, kan je daar vrede mee hebben en kan je daar ook de eenvoud van voelen. Want deze kracht maakt eigenlijk een orde in je bestaan. Je kan tot orde komen wanneer je je inderdaad zo voorstelt dat je een deel bent van het geheel, niet dat je los staat van de werkelijkheid. Meester Morya

 

© Geert Crevits, www.morya.org

 

Morya Kracht 2: Sleutel tot de Nieuwe Tijd
Vanaf nu in voorverkoop

Een prachtig, nieuw, meeslepend boek. Morya Kracht 2 spreekt over hoe de Nieuwe Tijd zich aandient over de hele wereld en hoe jij die evolutie kan waarnemen en kan meegaan in de nieuwe mogelijkheden die de energetische verschuivingen met zich meebrengen.

Zoals gewoonlijk is Meester Morya zowel universeel als praktisch en persoonlijk gericht. Sommige stukken van het boek zijn ronduit openbarend!

Morya Kracht 2 Sleutel tot de Nieuwe Tijd
Geert Crevits

kracht 2 -meester-moryaDe tekst voor volle maan van deze maand (zie hierboven) is een fragment uit dit boek (net als de volle maan van mei). Lees meer stukjes op www.morya.org

Hoofdstukken in ‘Sleutel tot de Nieuwe Tijd’:

1. De subtiele werelden komen dichterbij
2. Een bewustzijnssprong voor de mensheid
3. Omgaan met ervaringen
4. Liefde is de sleutel
5. Wakker worden en jezelf uitdrukken in schoonheid
6. In de vernieuwing gaan
7. Jezelf oriënteren naar vrijheid
8. De zoektocht naar jezelf
9. De ander is een deel van jezelf
10. Innerlijke rijkdom delen met elkaar
11. Kiezen voor het licht
12. Je eigen pad maken
13. Minder omwegen maken
14. Jezelf zijn ondanks onevenwicht
15. Een innerlijke stem

Vanaf nu in voorverkoop!
Hardcover editie, ca. 208 blz.
22 euro, portvrij binnen Europa
Wordt verstuurd in de loop van september

Bestel jouw exemplaar via www.mayil.com

3 REACTIES

  1. Dank jullie wel voor het verspreiden van dit nieuws!
    Vannacht al kon ik voelen dat mijn vertrouwen is gegroeid…
    Ben benieuwd naar het boek…
    Zodra ik geld heb ga ik het aanschaffen x

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in