DELEN
El Morya

Meditatie ter gelegenheid van de volle maan van 9 september 2014

Meester Morya,

Loop niet vertwijfeld rond maar heb vertrouwen in de werking van het Goddelijke. Wanneer je dit kan, zal je ondervinden dat je steeds meer geleid wordt. Je zal zelfs tot in de details van je leven kunnen ondervinden dat je geholpen wordt en dat er zoiets is als een uitwisseling van energie. Op bepaalde momenten word je gesteund door de moeilijkste tijden heen en kom je tot oplossingen waar er normaal gesproken geen oplossingen zouden zijn.

Alles wat je vraagt, wordt overwogen en je wordt geleid naar dat wat het beste voor je is. Als je dit leert inzien en dus vertrouwen in het Goddelijke hebt, krijg je een leven dat de moeite waard is. Ieder leven op zich is natuurlijk wel de moeite waard, maar een leven vanuit het Goddelijke – in samenwerking met de Meesters en met de Goddelijke Wezens op deze aarde – is uitzonderlijk.

De tijd waarin we terechtkomen is een uitzonderlijke tijd omdat heel veel goddelijkheid naar deze aarde komt. Dit is het moment om met deze goddelijkheid te durven en te willen leven. Het is aan jullie om wakker te worden en dit te proberen in je eigen leven. Verlang niet dat anderen het doen want het is voor jezelf dat je het moet proberen.

Wanneer je de ervaring van het leven vanuit het Goddelijke hebt, zal het deze ervaring zijn die je duidelijk maakt wat er aan de hand is in je bestaan. Wees niet verwonderd over de dingen die je dan meemaakt want het zal als een schittering zijn.

Dit durven en ook kunnen toelaten in je leven, zal een hele grote ervaring zijn. Het ligt voor een groot deel bij jou, in je eigen vertrouwen en in de manier waarop jij omgaat met het Goddelijke. Het gebed is daarin heel belangrijk. Het is zo dat je je twijfel moet overwinnen en tot een vertrouwen moet kunnen komen. Het is niet gemakkelijk. Het is de weg die de mens a?egt wanneer hij met zijn denken omgaat. Meester Morya.

© Geert Crevits, http://mayil.org/
Fragment uit Morya Wijsheid 4, Vertrouwen in jezelf (blz. 34-35),
origineel uitgesproken in september 1994

6 REACTIES

 1. Vol vertrouwen kiezen wij voor het goddelijke.
  Ik ontvang het in liefde.
  Wat zal het een mooie ervaring worden.

  Veel dank. Liefs Jannie.

  • @Saskia,
   Hey Saskia,
   op dit moment zou het probleem opgelost moeten zijn. Als je nog steeds op een verkeerde website terechtkomt, moet je eerst de cache van je browser wissen (via instellingen, browsegegevens wissen, gecachte bestanden wissen). Het probleem ligt aan een gat in de beveiliging van mijn server; we gaan dan ook zo snel mogelijk verhuizen naar een andere server!
   Sorry voor het ongemak,
   groetjes,
   Marie van Mayil vzw/Morya.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in