Meester Morya,

Je moet niet te zeer onder de indruk zijn van wat wereldse mensen zeggen, van wat in de wereld gebeurt, maar probeer te kijken naar wat je innerlijk weet. En als je innerlijk blij kan zijn met jouw leven, dat je weet: ‘ik doe goede dingen, ik ben rechtvaardig, ik ben eerlijk’, dan zijn zaken in jouw leven die eigenlijk overtuigend zijn en die belangrijk zijn niet alleen voor jou, maar ook voor anderen.

Want elk stukje waarheid dat jij bevecht in je eigen leven is belangrijk voor iedereen. Daarom moet je je leven kunnen delen in respect voor anderen, maar ook vanuit de waarden van je eigen hart en dat betekent dat je heel veel in jouw leven krijgt wat belangrijk is en dat je vanuit die schat aan waarden kan meedelen aan anderen wat belangrijk is, dat je kan leven vanuit het goud dat je in je eigen hart hebt weten te vergaren, hebt weten te verkrijgen, hebt weten te vinden.

Er is heel wat mogelijk in je eigen leven, maar ga geen domme dingen doen, ga niet het gevoel hebben dat je om het even wat kan doen, maar weet wat je wil.

Er zijn zaken die belangrijk zijn in je eigen leven en het is goed om van daaruit als het ware jouw leven te richten op de diepe dingen van het bestaan, zodanig dat je op een goede manier vooruit kan en dat je niet afhankelijk bent van anderen. Dat je in volle vrijheid kan leven vanuit je eigen overtuiging, vanuit de waarden van jouw leven, vanuit de diepte van je bestaan. In die zin wordt jouw leven gezegend en het zal zijn dat je je nooit verlaten voelt, maar dat je op een goede en eerlijke manier vooruit kan. Doe nooit te veel, maar wees eerlijk met jezelf in elke richting. Meester Morya

© Geert Crevits, www.morya.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in