Meester Morya
Meester Morya
Meester Morya is een Meester van Wijsheid. Hij weet alles over iedereen, hij weet wat er in je hart leeft en in je gedachten, en hij gebruikt deze kennis ten goede. Zijn woorden brengen troost en steun aan ieder die er voor openstaat. Hij is altijd vol mededogen en liefde voor de hele mensheid (morya.org/)

Meester Morya:

Er zijn goede dingen die in jouw leven kunnen komen als je daar ook bewust voor kiest. Het is niet een kwestie van ‘ik laat dingen aan het toeval over’, dat kan natuurlijk een rol spelen, maar hoe beter je je voorbereidt op bepaalde stappen, hoe beter je bepaalde zaken integreert in jouw leven, hoe makkelijker het is om zaken op een goede manier te doen.

Durf in juiste ontwikkelingen te komen. Durf jezelf het beste toe te meten wat kan, niet zozeer om uit te stijgen boven anderen, maar wel om dingen in je verlangen te plaatsen die zeer mooi zijn en goed zijn zodat je in een deugddoende ontwikkeling komt.

Het is belangrijk dat je zuinig omgaat met je tijd. Dat je niet zomaar alles toelaat in jouw leven, maar dat je voelt dat je kwalitatief erop vooruit kan gaan door zaken op een goede manier te doen en bereid te zijn daar de consequenties van te dragen, het gevoel te hebben dat je verantwoordelijkheden op je schouders kan nemen en dat het zeer mooi kan zijn in de uitwerking daarvan.

Als je het moeilijk hebt met een en ander, dat je zou kunnen denken: ‘ik struikel voortdurend over dezelfde moeilijkheden’, moet je er durven naar kijken, niet om er onmiddellijk iets aan te doen, maar om je situatie duidelijker te kunnen definiëren, te kunnen bepalen. Als je innerlijk voelt dat er zaken zijn die moeilijk liggen en heel gevoelig, moet je daar toch niet de hele tijd mee bezig zijn, maar je moet wel jezelf kunnen die oriëntatie geven die belangrijk is om met goede dingen bezig te zijn en dan kom je als vanzelf door moeilijkheden, die misschien al jaren jouw deel zijn, maar waar je voelt: ‘door nieuwe keuzes te maken en door niet bitter te zijn, maar door in de gevoeligheid van mijn hart dingen tot besluit te brengen, kan ik een hele weg gaan die belangrijk is en die maakt dat ik een grotere zelfstandigheid kan krijgen, dat ik een dieper inzicht kan verwerven in het leven, in mijn leven, en dat ik zaken op een juiste manier kan vooruit brengen.’

Je moet je geen zorgen maken over de details die in jouw leven kunnen spelen. Als je het moeilijk hebt rond een en ander, denk niet voortdurend: ‘ik sta daarmee alleen’, dit is niet zo. Er zijn altijd zaken die bespreekbaar gemaakt kunnen worden, zodat je binnen het vermoeden komt dat zaken inderdaad goed en belangrijk kunnen zijn, zodat je in een juistere keuze komt voor jezelf, zodat je begrijpt ‘er zijn dingen die echt heel belangrijk zijn in mijn leven.’ We komen in een heel drukke en deugddoende periode, want er kunnen zaken zijn die inderdaad gevraagd worden aan mensen die niet makkelijk zijn, maar het verhoogt wel de kwaliteit van ieder leven. Meester Morya

 

© Geert Crevits, www.morya.org

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in