Volwassen Indigo’s

Er is een nieuwe generatie van kinderen op de wereld en deze zijn gekend door vele benameningen, met inbegrip van Indigo en Kristal Kinderen, Sterrenkinderen, Licht Kinderen. Onder welke naam ze ook gekend zijn, ze zijn een generatie die wij nooit eerder gezien hebben en ze hebben specifieke behoeften, gaven en talenten. De Kristal en Indigo kinderen vertegenwoordigen de nieuwe, hogere energetische patronen die arriveren om de vibrationele frequentie van de Aarde te veranderen. Deze nieuwe reeks voorziet van informatie over deze kinderen en de prachtige gaven die zij de wereld brengen.

Ik heb heel wat geschreven over volwassen Indigo’s omdat velen van hen beginnen te ontwaken voor wie ze zijn. Een lezeres schreef me vorige week dat ze eindelijk besefte dat ze een volwassen Indigo was en dat te weten maakte een groot verschil in haar leven. Ze voelde zich vrij en in vrede met wie ze was en ze kon eindelijk zichzelf accepteren. Volwassen Indigo’s zijn geboren om de Indigo energie in te leiden en hun kinderen waren de eerste generatie Indigo’s. Ze waren de pioniers en hebben geen gemakkelijke tijd gehad met deze energie omdat ze geen ouders hadden die dit begrepen of accepteerden. Velen onder hen waren “anders” in hun families, degenen die zich nooit aanpasten, akkoord gingen of deden wat anderen deden. En omdat ze de Indigo energie hebben die de autoriteit uitdaagt hadden zij, en hebben ze nog steeds, problemen om de dingen te doen zoals de anderen het deden of om de regels te volgen. Ze kwamen hier om te regels te breken en ze doen het nog steeds goed.

Volwassen Indigo’s dagen de regels niet uit om ruzie te maken; zij dagen regels uit die nergens op slaan, oneerlijk zijn of geen gezonde basis hebben. En als pioniers gaan ze creatief tegen de regels in om vooral te laten zien waarom de regels eigenlijk bestaan. Waarom worden ze niet verondersteld iets te doen en wat gebeurt er indien ze het doen? Dan dagen ze de autoriteit die de regels opstelde uit om het uit te zoeken. Als kind bracht deze houding hen dikwijls in problemen. Als volwassenen zijn ze degenen die protesteren tegen de vele onrechtvaardigheden van vandaag, sommige ten koste van zichzelf. Eén Volwassen Indigo die mij binnenvalt is Cindy Sheehan, de vrouw wiens zoon omkwam in Irak en die naast de ranch van President Bush campeerde en eiste om hem te spreken om de VS troepen terug naar huis te sturen. Volwassen Indigo’s hebben de moed van hun overtuigingen en zijn niet bang om voor hun eigen overtuigingen op te komen, zelfs al lijkt het alsof ze er alleen voor staan.

Maar volwassen Indigo’s staan niet alleen in hun uitdaging om de autoriteit uit te dagen en het is de energie die zij dragen, samen met hun bereidwilligheid om te handelen naar hun overtuiging die verantwoordelijk is voor het huidige ontwaken van velen. Veel volwassen Indigo’s zijn lichtwerkers zelfs al weten ze niet wat het woord betekent. Ze hoeven niet samen te werken met de ‘spirituele gemeenschap’ om een kracht voor verandering te zijn gedurende de Verschuiving. Velen onder hen doen het huishouden, zijn kantoorbedienden, moeders, vaders, journalisten of mensen die een probleem hebben met de autoriteit waarvan ze niet bang zijn het ter sprake te brengen. Wanneer we naar de sociale veranderingen van de laatse twintig jaar kijken, kunnen we de volwassen Indigo’s dankbaar zijn dat ze de authoriteit uitgedaagd hebben en geweigerd hebben om de status quo te behouden en om verandering te eisen. Ze zijn dikwijls bereid om de verandering te leiden en de verantwoordelijkheid voor de eerste stap op zich te nemen. En tegenwoordig is het zelfs nog belangrijker dat ze erkennen wie ze zijn en in vertrouwen gaan, wetend dat het hun taak is de weg te banen voor hun Indigo kinderen, om de openingen in de starre autoriteitstructuur te creëren die ze zelfs nog meer zullen veranderen. Als je een volwassen Indigo bent en je een probleem hebt om authoriteit te accepteren, weet dan dit hetgeen is wat je kwam doen en ga in vertrouwen, wetend dat je inspannigen ondersteund zullen worden. Met de woorden van Ghandi,

‘we moeten de verandering worden die we in de wereld wensen te zien.’

Omhels jullie onvermogen om te autoriteit blindelings te accepteren en je zult, en anderen helpen, de verandering te zijn die je in de wereld wenst te zien.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Dankjewel voor dit stukje! Ik probeer het juiste te doen en wat juist voelt, ondanks het ingaat tegen de regels van de huidige maatschappij! Ik ben wie ik ben, live with it!

  2. Oh ja 🙂 Autoriteit plagen, meer dan een hobby.

    Ik kan het ook echt nooit nalaten om, als pogingen om strak in regeltjes verpakte zaken te sturen falikant mislukken terwijl ik al had aangegeven dat het anders kan/moet/hoort etc…, te roepen “wellicht kan je het zo proberen” en dan exact herhalen wat ik al had aangegeven en het er keihard door drukken. Laten zien hoe het ook kan. Dat het ook zo gaat. Mensen leren communiceren. Luisteren, voelen, acceptatie van intuïtie.
    Heerlijk hoe er dan gereageerd wordt.

    Ik denk dat mevr Hoffman hiermee de Indigo wat moed wil geven vooral te blijven doen wat je moet? Ik heb vandaag zo’n dag dat ik vrijwel geen energie heb en moeite met concentratie. Ik heb een periode achter de rug die me veel energie heeft gekost. Denken aan hoe ik me toen voelde en de eindeloze energie die ik had en uitstraalde helpt niet.

    Als wildvreemde mensen mij weer gedag zeggen op straat, kinderen weer gaan lachen naar me en stiltes vallen waar ik binnenkom. Dan kan ik weer verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in