de reünie van de condor en de adelaar

Samengevat: inheemse culturen wereldwijd delen allemaal een voorspelling over de tijd waarin we nu leven. Het vertelt hoe de mensen op Aarde samenkomen in een soort spirituele ontwaking, met als gezamenlijk doel vrede op Aarde.

Inheemse volkeren hebben vandaag de dag moeite om hun leringen in stand te houden. Het helpt daarbij niet dat de westerse wereld ze in een bepaald licht zet, maar een feit blijft dat inheemse volkeren ontzettend geavanceerd waren. Ze begrepen hoe ze konden leven in harmonie met de Aarde, en hun leringen waar zeer diepgaand, helder en spiritueel. Je hoeft niet ver te kijken om te zien hoeveel ze wisten; onze experts staan nog steeds verstelt over hun kennis over onze planeet, de kosmos, de wetenschap en de wiskunde. Hoe ze bepaalde kennis wisten te vergaren en allerlei gebouwen konden neerzetten is nog steeds een mysterie, veel van die dingen zijn zelfs met de huidige technologie moeilijk na te bootsen. We zien dit in de piramiden die door de hele geschiedenis heen bij verschillende volkeren opduiken, of kunstwerken, en allerlei andere abnormale artefacten die niet zoveel aandacht krijgen in de media. Deze volken waren zeer geavanceerd, maar helaas heeft de aankomst van en kolonisatie door Europeanen daar verandering in gebracht. Ik word nog altijd boos als ik mensen deze culturen hoor afschilderen als ‘primitief’, alsof ze in bossen leefden. Die interpretatie komt niet eens in de buurt van de waarheid.

Volgens deskundigen zou de bevolking voor de ‘ontdekking’ van Amerika door Europeanen wel 100 miljoen mensen hebben geteld. Amerikaans antropoloog en etnisch historicus Henry F. Dobyns, vooral bekend om zijn artikelen over Amerikaanse indianen en Latino volkeren in Latijns- en Noord-Amerika, schat dat er meer dan 112 miljoen mensen in die delen van Amerika leefden voordat de Europeanen arriveerden.(bron)(bron)(bron)

Toen deze culturen werden uitgevaagd, verging tegelijkertijd hun kennis, leringen en wijsheid. Die werd vervangen met religieuze indoctrinatie. Inheemse volkeren wereldwijd, en zeker in Noord-Amerika, hebben sindsdien de grootste moeite om de verloren kennis en leringen terug te krijgen en te bewaren.de reünie van de condor en de adelaar

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Maar de tijden veranderen.

Deze culturen hadden ook voorspellingen, en veel van die voorspellingen spreken van een tijd waarin al deze kennis verloren zou gaan, maar uiteindelijk weer terug zou keren op Aarde. Ze spreken van inheemse culturen en stambomen die weer samenkomen. We leven in een speciale tijd, omdat die oude inheemse voorspelling niet alleen verwijst naar de ‘spirituele ontwaking’ van hun eigen volk, maar van de hele planeet. En we zitten nu midden in dat proces.

Ik krijg rillingen als ik er alleen al aan denk. De tijd is eindelijk aangebroken waarin veel mensen verlangen naar een schonere, groenere en beter samenwerkende menselijke ervaring, waarin iedereen een welvarend leven kan leven. De mensheid heeft de potentie om met gemak in vrede te leven en iedereen in hun behoeftes te voorzien. We kunnen leven in harmonie met de natuur en ermee samenwerken, we hoeven er niet tegen te vechten.

Ik verwijs zelf naar deze tijd als een verschuiving in bewustzijn, een verschuiving die we nu allemaal meemaken. De ‘duisternis’ wordt blootgelegd, en deze ‘duisternis’ leunt vooral op de manipulatie van het menselijk bewustzijn. Onze gedachtes, gevoelens en waarnemingen over wat er op onze planeet gebeurt zijn totaal veranderd, door dezelfde krachten die ooit probeerden om inheemse kennis uit te roeien en onze eigen idealen ervoor in de plaats te zetten. De inheemse volkeren die de aankomst van de Europeanen wisten te overleven, werden gehersenspoeld en geïndoctrineerd. Net zo zij wij gehersenspoeld en geïndoctrineerd.

We leven tegenwoordig in een samenleving die ons bewustzijn manipuleert om oorlogen te rechtvaardigen, oorlogen die plaatshebben om valse voorwendselen. We worden wijsgemaakt dat het niet ‘economische haalbaar’ is om iedereen in hun behoeftes te voorzien, ondanks al onze technologische ontwikkelingen en potentie. Ons wordt wijsgemaakt dat onze medicatie ons helpt, en dat we de natuur ‘te slim af kunnen zijn’ en erbovenuit kunnen stijgen. Zo veel van de menselijke handelingen zijn niet in harmonie met de planeet en al het leven dat daarop leeft.de reünie van de condor en de adelaar

Gelukkig is de tijd voor de massale spirituele ontwaking aangebroken. De mensheid wordt zich niet alleen bewust van het feit dat we de menselijke ervaring kunnen omzetten in een ervaring die goed is voor alles en iedereen, maar we krijgen ook door dat we worden gemanipuleerd, dat we de kracht hebben om te veranderen, en dat er een wereld voorbij onze fysieke materiële wereld bestaat. Niet-materiële wetenschap wordt steeds krachtiger, en bewustzijn van de metafysische wereld wordt de norm.

De steun voor activistische bewegingen groeit, en protesten en campagnes die de waarheid willen achterhalen winnen al jarenlang aan aandacht en populariteit. We zitten niet langer stil, we laten ons horen, we handelen, en we brengen een verschuiving in bewustzijn teweeg, een spirituele ontwaking zoals die is voorspeld lang voordat we überhaupt op deze planeet rondliepen. Het is een prachtige tijd om in te leven. De beste manier om vrede, liefde, eenheid en samenwerking tot stand te brengen is door deze kwaliteiten in onszelf te omarmen.

Hieronder vind je een video van inheemse leiders en ouderen, waarin ze uitleggen en delen over de tijd van transitie waar we nu in leven.

“Er zijn wonden van onrecht, van onderdrukking, van kolonisatie, van hebzucht, van bijgeloof, al die dingen die het menselijk hart verwonden. Tegelijkertijd was er geen manier om deze pijn uit te drukken, we hielden het in ons. Dus deze voorouderlijke wond is de wond die van generatie op generatie op generatie is doorgegeven, een intergenerationeel trauma. Maar ook dat is voorspeld, en er is beloofd dat na een periode van 500 jaar een grote, grootse spirituele lente zal opbloeien met zulke kracht en zo’n intensiteit dat alles wat onder een koude, bittere sneeuw bedolven lag, onthuld zal worden, gereinigd en gezuiverd zal worden. En dat we versterkt terug zullen komen, verenigd in niet alleen de reünie van de condor en de adelaar, maar een reünie van de hele menselijke familie. Die tijd is nu.”

(Dit citaat komt uit onderstaande video.)

De les

We leven echt in een Apocalyps. Maar dat wil niet zeggen dat dit het einde van de wereld is, maar eerder een onthulling of openbaring van kennis. Er worden elke dag veel waarheden blootgelegd over allerlei onderwerpen, zoals voedsel, politiek, geneeskunde, enzovoort. We worden geconfronteerd met kennis die in sterk contrast staat met waarmee we geïndoctrineerd zijn. Het is niet makkelijk wanneer ons hele collectieve systeem van waarheid aan de kaak wordt gevoeld en wordt uitgedaagd, en veel van ons doen nog steeds hun best om zich vast te klampen aan die oude manieren en geloofssystemen. Dit maakt allemaal deel uit van de huidige spirituele transformatie/verschuiving in bewustzijn die het menselijk ras als collectief doorstaat. Het is allemaal deel van deze eeuwenoude voorspellingen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Machtig mooi! I feel this! Ik voel deze wonden in mijn hart en ga zelf nu ook door childhood trauma van onderdrukking.

    Dit artikel inspireert en geeft weer even een boost. Dankjewel ❤☮️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in