DELEN
zwaard-ruimte

door Selacia

zwaard-ruimteAf en toe is er een bepaald punt in de tijd dat mensen ervaren als de lijn tussen één ding en iets anders. Wanneer 2013 begint zal je op die scheidingslijn zitten. Hoe zal dat voelen en hoe zal het eruit zien, en wat zal het betekenen?

Het jaar 2012 zal zeker en vast achteraf gezien worden als een tijd van ongeziene revolutionaire veranderingen, ontelbare niet te beantwoorden vragen, en vele mensen die ontwaken uit een hele lange slaap, om dan een wereld in chaos te ontdekken.

Het zal ook gezien worden als een belangrijk sleutelmoment – de mensheid die omgaat met uitgebreid en voortdurend ontmantelen van onwerkbare systemen, en mensen die daar overal tussenin proberen te leven.

Van Eindpunt naar Beginpunt

De oude wijsheidshoeders van de Aarde omschreven de zonnewende van 21 december 2012 als een eindpunt in een lange evolutionaire cyclus, waarop mensen een reuzesprong voorwaarts zouden kunnen nemen en een bestaan vol licht creëren.

Dat eindpunt is in feite meer dan een lineaire datum, want het relateert aan een kwantumcyclus die uitgestrekt en multidimensionaal is.

Voor mensen die geconditioneerd waren om te focussen op specifieke data om zo vooruitgang te markeren, werd de zonnewende van 2012 een focuspunt dat een versneld ontwaken hielp katalyseren, en ook een intens verlangen voor een splinternieuw soort wereld.

Wist je dat je op DNA level gecodeerd bent om te ontwaken tot je goddelijke natuur en om eindeloos te proberen een liefdevolle wereld te co-creëren, tot die werkelijkheid wordt?

In feite ben je bedraad om te ontwaken tijdens cruciale momenten op Aarde, en je meer en meer te herinneren van waarom je kwam en waarom je op de hoogst mogelijke manier probeert te dienen;

Hoogstwaarschijnlijk ben je al een hele tijd op weg, en is het voorbije jaar een enorme test geweest voor je doorzettingsvermogen.

Op momenten dat je je geblokkeerd voelde om te dienen, kan je een diepe onverklaarbare droefheid hebben gevoeld, alsof je echt niet kon doen waartoe je gecodeerd was. Zelfs wanneer je geen details had over wat die missie was, wist je gewoon dat het iets anders was dan wat je in staat was te doen.

universum

Je DNA Codering in Actie

Ja, deze DNA codering in je is zo sterk een deel van je kern, en zulk een mega stimulerende kracht, dat , eens die gekatalyseerd is, je pad verandert.

Met deze actieve codering word je je steeds meer bewust van je ware aard, en die is goddelijk.

Je wordt je ook bewust dat je een innerlijke begeleiding hebt en ook een spiritueel begeleidingsteam, altijd vlak bij jou. Met dit bewustzijn probeer je natuurlijk te oefenen in het werken met je spirituele begeleiders.

Als deel daarvan leer je hoe je innerlijke stem te onderscheiden van je ego, en hoe onderscheid te maken in betekenis en toepassing van de boodschappen die je krijgt.

Dit gebeurt in een lang lopend proces, in fasen die typisch buiten het gewone bewustzijn liggen.

Wat belangrijk is, is niet de lineaire fase waarin je je bevindt, maar de multidimensionale grotere context – je groeiproces waarin je steeds intuïtiever wordt en steeds meer in staat om angst te detecteren en af te wenden, zodat je de waarheid van subtiele boodschappen die je ontvangt kan ontdekken.

Je Ware Kracht om te Veranderen

Je ware kracht om wat je op Aarde ervaart te veranderen, is afkomstig van je toegang tot en je leven als je multidimensionale en intuïtieve goddelijke zelf.

Dit is de sleutel voor 2013 en voor al wat komt.

Laat geen twijfel aan jezelf jezelf in de weg staan in het begin van 2013, en de wereld is nog niet zoals je wil dat hij is. Laat niemand je vertellen dat je de uitdagingen van het leven nu niet aan kan. Dat is onzin. Hoe zou een goddelijke veranderingsmaker zoals jij – die gecodeerd is van in het begin der tijden om te helpen bij de megaverschuiving van de mensheid – niet al het nodige in huis hebben?

vreugde-reisOnderschat je uitgebreide voorbereidingen niet om nu op Aarde te zijn. Je multidimensionale goddelijke zelf weet op voorhand al welke context van omstandigheden en vermogens je nodig hebt voor dit leven, en zet een orkestratie in gang die de juiste setting brengt voor deze tijden.

Vanuit het perspectief van spirit bestaat er geen toeval of fouten. Elke moeilijkheid die je nog altijd ervaart maakt deel uit van jouw puzzelstuk. Ook waren positieve kwaliteiten die je nu belichaamt, zoals vriendelijkheid, al lang in ontwikkeling om je in dit leven te helpen.

Je bent inderdaad juist waar je nu moet zijn.

De Energieën van 2013 Begrijpen

Als je door 2013 gaat, zal je vertrouwde thema’s ontdekken die al enkele jaren aan de gang zijn. De grote herconfiguratie der planeten zal verdergaan, en dingen zullen soms erger lijken, ook al zijn ze eigenlijk beter aan het worden. Het zal een getraind bewustzijn vragen en een regelmatige focus op de grotere context om een echt beeld te krijgen van wat er gebeurt.

Wat hetzelfde lijkt te zijn, is dat niet.

Creatie is een lastig en vaak gewelddadig proces. Als het gebeurt komen er vanuit een kwantum-perspectief ontelbare ‘achter-de-schermen’- stukken in het spel. Vanuit het perspectief van spirit worden de dingen bekeken vanop een behoefte-om-te-zien basis, en gekend van een behoefte-om-te-weten basis. Dat is hoe de wereld van spirit werkt. De stukken die het dringendst aangepakt dienen te worden komen eerst aan het licht – zoals de behoefte aan liefde. Die houdt in: zelfliefde, en liefdevolle interacties met andere mensen – buren, collega’s, vrienden, geliefden, en vreemden.

Het mechanisme om zich liefde eigen te maken, is relatie. Iedereen rond jou wordt nu op een of andere manier uitgedaagd door relaties, want mensen leren nu opnieuw wat liefhebben betekent. Je hoeft niet in een relatie te zijn om daar door geraakt te worden. Haast iedereen heeft buren, telefoontjes met anderen, en interacties met mensen op straat of in de supermarkt.

Sta niet toe dat je ontmoedigd wordt door het schijnbare gebrek aan vooruitgang – denk eraan dat je bedraad bent om een deel te zijn van de oplossingen die nodig zijn voor een meer liefdevolle wereld. Kijk niet weg van wat daar net voor jou staat. Disfuncties moeten in het bewustzijn worden gebracht voor ze geheald kunnen worden. Moest de aandacht van de wereld niet gefocust zijn op de toestand van niet liefdevolle co-existentie in familie en groepen, dan zou er nu geen collectieve inspanning zijn om dingen te veranderen.

De schepping van een splinternieuwe Aarde, die gebaseerd is op liefde, is inderdaad bezig, maar het is een gebundelde inspanning die tijd nodig heeft.ripple

De collectieve behoeften moeten in synchronisatie gebracht worden, en dit is geen kleine stap. Geen enkel mens kan de dysfunctie verhelpen, maar elke mens is wel verantwoordelijk voor zijn of haar eigen energie – elk moment van elke dag.

Dit vraagt training en onafgebroken doorzettingsvermogen, en voortdurend terugkoppelen naar de hogere visie van spirit.

Jouw Keuze, Jouw Pad

Vertrouw erop dat je intrinsiek en intiem betrokken bent bij de meest avontuurlijke dans van creatie die ooit op Aarde werd gezien. Jij koos ervoor om daar deel van uit te maken, al heel lang geleden – nee, nu kan je niet meer van idee veranderen. Als je denkt dat wel te kunnen, dan is dit je ego dat even een moment van weerstand kent!

Je bekrachtigde goddelijke veranderings- zelf is de enige die echt aan het stuur zit.

Dat is het deel van jou dat bevloeid wordt door spirit – bereid om op de voorgrond te staan van verandering, en om moedig te doen wat nodig is, bij elke stap op het pad.

Dat is jouw weg.

Je hartdoorvoelde verlangen naar verandering en een liefdevollere wereld, zijn een magnetische energie die uitstraalt naar de wereld en je verbindt met een gelijkaardige visie die in het collectief bestaat.

Onderschat de kracht niet van deze positieve magnetische kracht. Je creëert meer hiervan telkens je vriendelijk bent. Er is ook een bonus- effect, in die tijden waarin je extreem uitgedaagd wordt om toch vriendelijk te zijn.

Als je te maken hebt met deze uitdagingen en erop reageert met vriendelijkheid, wordt de positieve magnetische kracht vermenigvuldigd.

Dit energieveld bestaat echt – het komt vanuit het collectief en tilt de mensheid op.

Aandacht hebben voor deze energie, zelfs wanneer je die niet fysiek kan zien of voelen, helpt je om spiritueel vooruit te gaan.

Wanneer je leven complex wordt of je voelt je gewoon overweldigd, keer dan terug naar dit simpel idee. Denk aan het belang van vriendelijk te zijn. Wees vriendelijk, zelfs al is niemand anders vriendelijk.

Wanneer anderen onvriendelijk zijn, brengen ze gewoon, reactief bewustzijn tot uiting. Jij bent niet gewoon, jij bent goddelijk.

Jouw Multidimensionale Zelf

HeavenAndEarthAls een goddelijke veranderingsmaker zal het belangrijk zijn te ontdekken hoe op de beste manier door veranderingen te gaan met een lichtheid van zijn. Dit betekent weigeren om mee te gaan in de kuddegeest- mentaliteit wat betreft kwaadheid, oordelen, of zwart-wit-perspectief. Die benaderingen zijn oud paradigma en beperkt.

Wat je in de plaats daarvan wil, is op de voorgrond staan van de dimensionale verschuiving naar hoger bewustzijn. Het is kwantum, multidimensionaal en uitgestrekt.

Hogere frequentie-energie helpt je je te verbinden met je multidimensionale zelf.

Alles heeft een frequentie of vibratie – inclusief gedachten en emoties, voeding, media, boodschappen, en persoonlijke energievelden. Frequentie is niet statisch, het kan in een oogwenk veranderen wanneer je stemming verandert van gelukkig in boos, of wanneer je verandert van zelf-appreciërende gedachten naar zelftwijfel.

Frequentie is dan een fluctuerende energie. De hogere frequenties waarmee je je wil verbinden zijn sneller bewegende energievelden. Je kan je eigen energie beïnvloeden met dit simpel frequentie-optillende proces, en een hoge frequentie creëren en behouden.

Het Proces dat je Frequentie Optilt

 1. Zet elke morgen je energetische toon voor de dag met een positieve gedachte of gevoel van dankbaarheid. Als je wakker wordt in een negatieve stemming of je betrapt jezelf erop dat je je zorgen aan het maken bent, verander dan het kanaal in je eigen geest, en stel iets positiefs, met bewuste intentie. Zeg het luidop, dan brengt dat nog meer weldaad.

 2. Let tijdens de dag op wanneer je energie wegloopt of je stemming verandert. Oefen je erin om aandacht te besteden aan het moment waarop je in een lagere frequentie komt, merk op wat veranderde. Door je eigen energie te observeren, kan je bepalen of je frequentieschommeling te wijten was aan gedachten, emoties, voedsel, nieuws, bij een boos persoon te zijn, of andere factoren.

 3. Zet regelmatig doorheen je dag de intentie dat je aanwezig en bewust zal zijn, onafgezien van hoe gek de dingen lopen. Als je merkt dat je geest naar het verleden of de toekomst afdwaalt, of je voelt dat je niet kan focussen op wat iemand zegt, kom dan terug naar het nu.

 4. Leer over je eigen DNA en oude dysfunctionele patronen die er nog zijn. Hoe meer je begrijpt over vroegere beperkte conditionering die in je DNA opgeslagen is, hoe sneller je die kan schoonmaken en vrij worden van zijn gevolgen.

 5. Ontdek hoe de ongewone planetaire patronen van de komende jaren je eigen astrologie beïnvloeden. Je hoeft niet in astrologie te geloven opdat planetaire energieën je beïnvloeden. De moeilijke aspecten die tussen 2013 en 2016 oplijnen zijn nooit eerder op Aarde gezien. Zelfinzicht kan je helpen door de veranderingen te gaan en je frequentie terzelfdertijd in het oog te houden.

 6. Koppel jezelf elke avond voor het slapen intentioneel af van de angstmatrix van de mensheid, het veld van angstige energie die de mensheid door de tijd heen heeft gecreëerd. Je slaap kan dan productiever zijn en vrediger.

 7. Nodig spirit bewust en regelmatig uit in je leven, vraag om een hogere visie en om het geduld om vriendelijk te zijn.

Op je verdere ontdekkingsreis van je goddelijke aard, omringen we jullie met onze liefde en zegeningen. Wij zijn de Raad van 12.

Selacia

 www.Selacia.com

Vert. Fran Tielemans

7 REACTIES

 1. Mooi geschreven Selacia,

  bedankt hiervoor en gordon voor het plaatsen. en weer leuke tips hierboven las ik, ook daarvoor bedankt.

  zo leer je overal iets 🙂 mooi! 😉 xxx

  liefs, Henriëtte xxx

 2. Grappig.. Ik ben net twee weken geleden ‘toevallig’ op youtube de solfeggio frequenties tegen gekomen en ‘toevallig’ luister ik sinds die dag elke ochtend en avond naar de Love frequentie op 528 Hz. Het is heerlijk om naar te luisteren, maakt mij weer liefdevol en ik zie het effect op de mensen om mij heen. 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in