Jennifer Hoffman Jennifer Hoffman
door Jennifer Hoffman

We zijn weer aan het begin van een nieuw jaar, wat weer een kans is om onze integratielessen die we al gedurende enkele decennia geleerd hebben, en van meerdere levens, fijn af te stemmen. 2011 brengt meer duidelijkheid, begrip, transformatie en groei zolang we dit vanuit het oogpunt van onthechting, observatie, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie benaderen.

Dit zullen onze grote lessen voor dit jaar zijn, omdat overal waar we verbonden, betrokken en onvergeeflijk blijven, en niet in staat om te aanvaarden en los te laten, we nog meer lessen zullen krijgen die ons laten zien hoe we deze dingen in ons leven integreren. We kunnen niet langer doen alsof we niet weten wat we doen – we gaan ons meesterschap binnen en het is tijd om onze verantwoordelijkheid te nemen.

Zal dit een uitdagend jaar zijn? Het hangt er van af hoe we het woord ‘uitdaging’ definiëren. Het zal een uitdaging zijn als we bang zijn voor wat we zullen verliezen, in plaats van elk verlies als een loslaten te zien, zodat iets anders deze plaats kan innemen. Wanneer we ons voornemen om alles te transformeren wat niet resoneert met wat we willen, zal het van ons losgekoppeld worden. Dit kan emotioneel zeer pijnlijk zijn, maar op spiritueel niveau is het in lijn met wat we hebben gevraagd. Het wordt tijd dat we onszelf vanuit een heel ander perspectief gaan zien, met inbegrip van al onze aspecten, lichaam, mind, emoties en geest, zodat we elke stap als een proces van loslaten en vervangen zien. Het loslaten van het oude zal een groot thema voor 2011 zijn, evenals het vermogen om het nieuwe te integreren.

We moeten ontvangers worden om de voordelen te accepteren die we zullen ontvangen wanneer we in ons meesterschap treden. Dit is een jaar om onze ‘grootheid’ te erkennen, om onszelf als prachtig, krachtig, gezegend, goddelijk en verdienend te zien voor de zegeningen die we hebben afgewezen, omdat we ons machteloos en onwaardig voelden. Alles wat we wensen maakt deel uit van ons veld van mogelijkheden en behoort ons toe. De enige manier om dit in ons leven te ontvangen en te integreren, is te weten dat we het verdienen.

2011 zal een jaar van gemengde zegeningen zijn voor degenen die hun helend potentieel nog niet verkend hebben, en voor anderen zal dit jaar zo veel brengen met name de manifestaties van lang aangehouden dromen en het openen van deuren die gesloten waren. We zullen weten wie zijn helende werk gedaan heeft door wat er in hun leven gebeurt. Ze zullen leren via de pijn en de uitdagingen die ze kiezen. Onze uitdaging zal zijn om hen te helpen, zonder hun dienaar te worden, om te leren geven zonder een martelaar te worden voor iemand anders’ pijn. We kunnen medelevende leraren worden door een voorbeeld te zijn van hoe we zegeningen toelaten, in plaats van onze groei te beperken in het aangezicht van andermans pijn.

Hier zijn enkele algemene thema’s voor dit jaar:

Harten Openen

Dit is een jaar waarin we ons meer bewust zullen worden, zoals we in 2010 begonnen, van hoe de harten van anderen zijn gebroken door hun levens van pijn. Er zullen zo veel mogelijkheden voor mensen zijn om hun hart te openen via vortexen van mededogen, nieuwe relaties, krachtig worden, begrip van goddelijkheid en de aanvaarding van meesterschap. Elke pijnlijke ervaring is een kans om onszelf te openen voor meer liefde. Aan wie we dit geven is minder belangrijk dan waarom we het geven – de vraag die we eerlijk moeten beantwoorden is wat we van anderen willen en nodig hebben, waar we op zoek zijn naar liefde buiten onszelf in plaats van ons te verbinden met onze innerlijke bronnen van innerlijke liefde. De liefde worden die we zoeken zal een globale les zijn en dit strekt zich uit tot alle gebieden in ons leven.

Aartsengel Uriel
Aartsengel Uriël noemt 2011 een jaar voor ons om onze grootsheid te erkennen en 'groots' te worden, niet om zich beter voelen dan iemand anders (we zijn allemaal met elkaar verbonden zodat dit niet mogelijk is), maar om onszelf en wie we in de wereld zijn te erkennen

Energiepoorten en Vortexen

We zullen veel nieuwe energiepoorten zien open gaan en enkele belangrijke zien sluiten in de komende twee jaar. Dit proces begon in 2001. Drie oude vortexen, in het Midden-Oosten, Azië en Afrika, zullen tegen het einde van dit jaar sluiten, wat betekent dat we meer geweld, bloedvergieten, oorlog, natuurrampen en door mensen veroorzaakte rampen en onrust in deze gebieden zullen zien wanneer degenen die wensen dat ze open blijven weerstand zullen bieden tegen hun sluiting. We zijn allen geleiders van de nieuwe poorten, dus als we ons op transformatie in deze gebieden richten, zullen we helpen bij het binnenbrengen van de nieuwe energieën die het mogelijk maken dat deze vortexen, die zeer destructieve energie binnenbrengen, uiteindelijk gesloten zullen worden.

Aarde Veranderingen

We zijn bang voor de aardeveranderingen, omdat ze zo veel trauma’s en ontwrichting met zich meebrengen in ons leven. In 2011 zullen we niet zoveel aardeveranderingen zien, zoals stormen, aardbevingen, vulkanen of andere dingen die we ‘rampen’ noemen zoals in 2010, maar twee ervan kunnen gewelddadiger of destructiever zijn dan deze die we eerder hebben ervaren. De aarde gaat ook door haar eigen ascensie en in 2011 zal het ‘grote schoonmaak’ zijn en herinneren we ons eraan dat we partners van de aarde zijn en stewards van haar hulpbronnen. De aarde is een levend wezen, net als al het andere op de planeet en we moeten hier van tijd tot tijd aan herinnerd worden. Als we liefde en waardering naar de aarde sturen, stimuleren wij haar ascensiereis. Dat gezegd hebbende, zal dit jaar zuivering en veel energetische veranderingen aan delen van de aarde brengen, vooral waar deze vortexen zich sluiten.

De huidige Ascensie

Ascensie is geen mystieke gebeurtenis die in 2012 en daarna zal plaatsvinden, het gebeurt nu. Elke dag is een andere dag op onze ascensiereis en elk moment heeft de zegeningen van het opgaan in onze goddelijkheid en het ervaren van haar vreugde, en te leren om in vreugde zijn. Wanneer onze focus op het huidige moment gevestigd is, zijn we ons ervan bewust hoe we onze ascensie ervaren. We kunnen de toekomst niet creëren als we het verleden niet achter ons laten en in 2011 zullen we veel kansen en keuzes krijgen om het verleden los te laten. Kunnen we teleurstellingen en wat we denken te hebben gemist loslaten en krachtig in het heden staan? Het is iets wat we moeten leren, want de enige plek waar we macht hebben is het heden.

Liefde en Relaties

Het is zo lang geleden geweest dat velen van ons een romantische relatie hebben gehad dat we ons beginnen af te vragen of het ooit nog zal gebeuren. 2011 zal de deur openen, maar met een kronkel. Er zullen keuzes gemaakt moeten worden en het is heel belangrijk om een intentie voor de relatie te hebben. Ga je de heler zijn of ben je bereid om met iemand samen te zijn die je heling niet nodig heeft? Sta je open voor het ontvangen van de liefde die je zo bereid bent aan iemand te geven? Hoewel je niet kunt zien hoe iemand ooit je leven zal binnenkomen, wees erop voorbereid door te weten wat je wilt en maak je intentie hiervoor, want het zal gebeuren wanneer je het het minst verwacht. Tegen het einde van het jaar en zelfs vóór het einde van augustus zullen veel nieuwe relaties met lange-termijn-potentieel gecreëerd worden.

Krachtperiodes

Dit zijn periodes waarin golven van energie naar de aarde worden gezonden die zeer verschillend zijn van deze die wij kennen. Deze botsen vaak met onze eigen energetische trillingen en ze kunnen ons zeer ongemakkelijk en zelfs lichamelijk ziek maken. We noemen dit ascensiesymptomen en zij maken deel uit van onze Ascensiereis, want we moeten de nieuwe energie naar de aarde brengen als onderdeel van onze missie van ‘de hemel op aarde’ te creëren. Met deze krachtperiodes kunnen we aardeveranderingen, hevige stormen, overstromingen, aardbevingen of ongewone weersomstandigheden zien. In ons eigen leven kunnen we plotselinge eindes, storingen, veranderingen van gedachten en geest of zelfs fysieke ziekte ervaren.

Er zullen zeven krachtperiodes zijn in 2011:

15 tot 20 januari: Gedurende deze tijd zullen we een tsunami-achtige energiedownload ervaren die nieuwe realisaties en inzichten zal meebrengen, zoals een ‘aha’ moment. Voor sommigen zal dit een onmiddellijke verschuiving naar de 5e dimensie zijn die op emotioneel en geestelijk niveau zal plaatsvinden. Anderen kunnen beslissen om hun tijd af te ronden en over te gaan.

Maart: De lente equinox zal tot een meer vreedzame energie leiden wanneer we nieuwe mogelijkheden voor onze werkelijkheid beginnen te ervaren. Er zullen veel ervaringen van onmiddellijke manifestatie zijn wanneer we de gelegenheid hebben om te ervaren hoe krachtig we energie verplaatsen. Wees op dit moment voorzichtig met je woorden en gedachten.

Juni t / m augustus: Deze drie krachtperiodes zijn samengegroepeerd omdat ze een progressieve stroom van energiedownloads, transformatie, fysieke, emotionele en mentale ontreddering zullen zijn die de springplank zijn naar nieuwe energieën en een proces van groei waar elke stap voorwaarts plaatsvindt wanneer we bereid zijn om de vorige los te laten. Veel mensen zullen in deze tijd banenverlies, het einde van relaties, geografische verhuizingen en krachtige veranderingen in het denken ervaren.

Oktober: Dit is een 2012 keuzepunt voor de aarde en haar bevolking. “Waar willen we vanaf hier gaan” zal de vraag zijn die ons gesteld zal worden. Zijn we bereid om de energie vast te houden voor de transformatie, terwijl we afstand houden van wat wij denken dat zou moeten gebeuren? Gedurende deze periode zullen we uitgedaagd worden om de mede-scheppers te zijn en gefocust te blijven op onze visie voor de hemel op aarde, ongeacht wat er in de wereld lijkt te gebeuren.

21-30 november: Dit is de laatste krachtperiode van 2011 en een die bedrieglijk eenvoudig zal lijken, maar in werkelijkheid is hetgeen we zullen ervaren de stroming van de energie en hoe eenvoudig het eigenlijk is. We zullen alles wat we door het jaar hebben meegemaakt verwerken en begrijpen hoe de goddelijke orde werkt. Deze periode is de sleutel tot het vestigen van de energieën van 2012, en wat er in deze periode gebeurt zal voor veel mensen weer een beslissend punt zijn. We zullen van veel doden horen aangezien er velen zijn die beslissen dat hun tijd hier gedaan is. Er zal ook een ongewoon aantal geboorten zijn, dramatische levensveranderingen en plotselinge veranderingen in regeringen, politiek en economische omstandigheden.

Centraal Thema van het Jaar

Een belangrijk thema dit jaar is om de prachtigste, beste resultaten voor jezelf te verwachten, om van een toestand van hopeloosheid naar een toestand van weten te gaan, waar je weet dat wat je wilt zich zal manifesteren, of dat je nog iets beters zal ontvangen. Zorg ervoor dat je je intenties met ‘dit of iets beter’ maakt, zodat je voorbereid bent op alle uitkomsten. En wees bereid om te ontvangen, want dit is de andere helft van de manifestatie die we vaak vergeten. We moeten leren om te vragen wat we willen en dan in een toestand van ontvangen zijn die manifestatie toestaat plaats te vinden. Dus vraag en weet dan dat dit, of iets beters, naar je toe zal komen.

Een jaar van “Grootheid en Dankbaarheid’

Aartsengel Uriël noemt 2011 een jaar voor ons om onze grootsheid te erkennen en ‘groots’ te worden, niet om zich beter voelen dan iemand anders (we zijn allemaal met elkaar verbonden zodat dit niet mogelijk is), maar om onszelf en wie we in de wereld zijn te erkennen. We zijn goddelijke wezens, niet minder dan eender wat in het Universum. Wij zijn kinderen van God en van het Licht, krachtig buiten ons menselijk bevattingsvermogen en mede-scheppers van onze werkelijkheid, alsook van de wereld en de universa daarbuiten. Hoe we deze grootheid in ons leven uitdrukken ligt helemaal aan ons. We hebben legioenen van engelen om ons te steunen, maar ze kunnen ons niet helpen, tenzij we het vragen, en ze kunnen ons niet meer geven dan we bereid zijn te accepteren en te ontvangen. Wanneer we onthouden dat we krachtig zijn en in controle van elk aspect van onze werkelijkheid, zowel binnen als buiten, worden we meesters en stappen we in de wondervibratie.

Gelukkig 2011, en ik wens een ieder van jullie de zegeningen van je hartverlangen en een overvloedig, vrolijk en wonderlijk jaar.

Vele zegeningen, Jennifer Hoffman en Aartsengel Uriel

© 2010 Jennifer Hoffman

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age

Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

Copyright © 2010 door Jennifer Hoffman en Enlightening Life OmniMedia, Inc Dit materiaal wordt beschermd door Amerikaanse en internationale copyright-nu en mag vrij verspreid worden in zijn geheel, zolang de naam van de auteur en de website, zijn www.urielheals.com inbegrepen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in