Blijf je voortdurend hoge tonen horen? Je bent niet alleen!

Hoge tonen horen (hoge frequenties horen) heeft niks te maken met een vitamine D tekort of oorsuizen. Door mijn onderzoek, ben ik er achter gekomen dat deze frequenties geassocieerd kunnen worden met het spiritueel ontwaken, specifieker, met herinneren en herinneren wie je bent.

Geschiedenis heeft ons herhaaldelijk laten zien dat we spontane DNA upgrades hebben ontvangen door onze generaties heen, zonder geleidelijke veranderingen tussen generaties. Hoge tonen horen,  geluiden en frequenties kunnen geassocieerd worden met een DNA upgrade.

Onze lichamen bestaan voornamelijk uit water. Recente studies tonen aan dat geluiden en frequenties effect hebben op water moleculen, zoals bewezen door Masaru Emoto zijn werk met geluid en het herstructureren van water moleculen. Dr. Leonard Horowitz zijn werk met de heilige harmonie “solfeggios” heeft ook aangetoond dat er bepaalde frequenties zijn die invloed hebben op onze genetische structuur, en ons van binnenuit kunnen genezen. Op het cel niveau, worden deze frequenties en geluiden omgezet tot hun meest geconcentreerde vorm van energie, vibratie.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ons hele zonnestelsel ondergaat momenteel een drastische klimaat verandering, waaronder de buitenste planeten van ons Melkweg. Dit heet wetenschappers verrast omdat we momenteel in een ‘solar minimum‘ zitten. Terwijl we verder in door deze foton riem reizen, zullen de energieën sterker blijven worden. Als deze foton energieën gekoppeld zijn aan enige vorm van straling, kan het de genetische structuur van ons DNA aanpassen.

Hoge tonen horen geassocieerd met het lichaam dat stijgt in frequentie

Vorige levens/regressie hypnotherapeut Dolores Cannon gelooft dat deze hoge toon geluiden geassocieerd kunnen worden met het lichaam dat stijgt in frequentie terwijl de aarde onderweg is naar de nieuwe dimensie. Volgens vele zijn deze hoge toon geluiden deel van ons genetische herprogrammering terwijl het hele universum word ge-upgrade op een galactische level. Wees er gerust van dat deze geluiden gunstig zijn voor je genetische en spirituele vooruitgang.

In de tussentijd, geniet van de rit!

Bewaar voor later op Pinterest:

Blijf je voortdurend hoge tonen horen? Je bent niet alleen!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

42 REACTIES

 1. Sinds 27 februari hoor ik piepgeluiden in huis, het is de rookmelder die zomaar afgaat terwijl er niets aan de hand is. Ik heb twee rookmelders in huis, soms gaat de ene af en dan de ander weer. Soms neemt het een pauze van een paar dagen en dan gaat het weer verder. Ik denk dat het iets spiritueels is, mijn moeder stoort zich er niet aan maar ik wel. Vorig jaar august of september ging het af als een gek/tierelier voor 30 tot 40 seconden en ook heel erg luid . Op het internet heb ik gezocht wat het zou kunnen zijn. Een google link zegt dat de piepgeluiden veroorzaakt worden door insecten en nieuwe batterijen nodig heeft. Ik vindt dit een hele goede website. Keep up the good work.

  • Mooie verklaring ik neem het op in mijn geloof dat scheelt weer een hoop afspraken bij het ziekenhuis voor onderzoek naar die tonen….en het resoneert das wel een voorwaarde.
   Dank u, liefs Dick

 2. Ik hoor hele zwermen van geluiden en weet dat dit geesten en demonen zijn, want die raken me ook aan en laten ook iets zien.

 3. Hallo,
  Ik hoor soms praten maar er is niemand ik ruik geuren maar ik weet niet van waar het komt ,denk soms dat ik ze niet op een rijtje hebt,maar dan lees ik over dingen dat mensen meemaken en denk ,oef ik ben niet alleen!

 4. Ik hoor ook (vooral de laatste maanden) zeer regelmatig hoog geluid, wordt er gek van want het houdt me wakker en maakt me wakker. De reactie die ik, net als vele van jullie, ook geregeld krijg, is dat men denkt dat ik tittinus heb. Maar niet lang geleden zat er een vriend bij mij op de bank en exact op hetzelfde moment dekte we onze oren af toen het geluid luider werd. Hij bleek het ook te horen. Dit bewijst dat het van buitenaf komt (wat ik al wist). Ook ik heb idd een enorm bereik wat betreft gehoor, hoge en lage tonen die voor een gemiddeld mens niet hoorbaar zijn, hoor ik wel. Ik heb veel naar antwoorden gezocht en heb een idee wat het is.

  Komt dit iemand bekend voor?:

  https://youtu.be/EPrCV5z3NHA

  Deze techniek voor brain entrainment word succesvol gebruikt om het onderbewustzijn te programmeren, de link is een voorbeeld van de techniek die in dit geval voor positieve programmering is bedoeld.
  Deze methode werkt doordat de suggesties direct effect hebben op het onderbewustzijn doordat het niet door het bewustzijn wordt gehoord.
  Bij dit voorbeeld is de frequentie nog relatief laag, de tonen die ik hoor zijn vaak nog hoger (het verschilt nog wel is)

  Het is niet ondenkbaar dat deze techniek (vooral nu) op een negatieve manier wordt gebruikt, vooral wanneer je je bedenkt dat er in de situatie waarin we ons op dit moment bevinden, op allerlei manieren wordt geprobeerd om ons te beïnvloeden met bv media.
  + die enorme hoeveelheid aan satalieten die de ruimte zijn ingegaan (gefinancierd door Bill Gates)
  + alle extra geplaatste antennes wereldwijd.
  + patenten (openbaar te vinden op internet) waarmee deze toepassingen  mogelijk zijn. (als iemand daar benieuwd naar is, laat me maar weten, dan zal ik er links bij zoeken).

  Knuffel van José

 5. hmm ik weet niet of dat bij mij dat is, ik heb die hoge tonen al jaren. Ook veranderen die soms van toon. Ik kan er daar mij ergens moeilijk in plaatsen daar ik het al zoveel jaren hoor constant.

 6. Bij mij klinkt het als een trillend geluid, een beetje zoals van een mug, maar dan iets langzamere golven zeg maar, of alsof er iets staat te rammelen. Glazen die tegen elkaar aan trillen als ze op een oude koelkast staan, zoiets. Vooral als ik in bed lig hoor ik het goed.

 7. Ik hoor gezang. Niet voortdurend, ook niet elke dag. Maar gezang. Het gebeurt alleen soms als ik in de klas zit (op mijn speciaal onderwijs). Niemand hoort het, behalve ik

 8. Hallo allemaal,

  Wat fijn om jullie ervaringen te lezen. Ik heb nu anderhalf jaar hele hoge pieptonen in mij oren. Het was er in eens. Vanuit het niets. In het begin was het zo heftig dat ik s nachts niet meer kon slapen. De tonen waren heel hard en het zaagde door mij hoofd heen. Ik werd soms duizelig er van en kneep mijn ogen dan vaak dicht. Ook kon ik soms niet meer goed gesprekken voeren omdat ik door de tonen niet helder kon nadenken. Tijdens gesprekken grepp ik dan naar mijn hoofd. Ik voelde mij dan ook warrig. Dit kwam heel gek over voor mij omgeving. Ik voelde me verder wel ok. Ik had geen pijn maar het kostte me veel energie. Ook omdat ik maar max 2 a 3 uur sliep s nachts.
  Verschillende malen bij de huisarts geweest. Mijn oren waren schoon. Alle testen waren goed. Druppels gekregen om holtes aan te pakken in verband met eventuele druk. Heel veel rust nemen, voorkomen van stress etc. Niets hielp. De tonen bleven gewoon.
  Na veel gepieker toch maar gehoortest gaan doen. Daar kwam niets uit. Mijn gehoor was goed.
  Omdat de medici mij niet kon helpen ben ik naar een magnetiseur gegaan. Hij heeft mij een aantal behandelingen gegeven. Dit waren wel heel bijzondere sessies.

  Nu, anderhalf jaar later, hoor ik nog steeds de tonen. Helaas. Ze zijn wel minder heftig maar ik hoor het nog wel de hele dag. Ik slaap gelukkig beter. Dit komt omdat ik nu slaap met omgevingsgeluiden. Ik gebruik hiervoor geluiden uit de natuur zoals stromend water en daarnaast ook meditatiegeluiden.

  Nu zit ik al een paar weken op Bali om rust te nemen en helemaal tot mijzelf te komen. Ik ben begonnen met mediteren. Dit gaat heel goed. Ik heb sinds een week ontdekt dat ik hoogsensitief ben. Meerdere mensen hadden als eens tegen mij gezegd dat ik me hierin moest verdiepen op dat zij dachten dat ik dat ook was. Dit heb ik toen gedaan. Ik heb contact gehad met verschillende personen in deze wereld en ook meerdere testen gedaan die het bevestigen.

  Er gaat een wereld voor me open. Ik weet niet zo goed wat het betekend. Wat ik moet doen. Ik laat het maar over me heen komen. Ik probeer de informatie goed op te nemen. Ik denk er veel over na.

  Hebben jullie tips voor mij? Adviezen? Mag over hsp, oorsuis en de combinatie zijn.

  Welke ervaringen hebben jullie? En hoe zijn jullie hiermee omgegaan?

  Ik hoor heel graag van jullie. Alvast bedankt voor het lezen van mijn verhaal en het reageren!
  Groetjes. William

 9. heeft het niet te maken met de gemeten verhoging van de Schumann frequentie? Of voelen/horen "wij" straling, welke alleen maar toeneemt alsof we in een magnetron leven….

  • WIFI uitschakelen ‘s nachts, scheelt voor mij.
   Ik hoor constant hoge tonen. Het volume stijgt echter als er meerdere WIFI netwerken beschikbaar zijn.

 10. Ik heb een ayrvedische gezondheidskuur gedaan. Sindsdien heb ik Rosacea en oorpiepen. De kuur duurde 8 maanden en na 5 maanden ben ik gestopt. Een aantal klachten gingen weg maar er kwamen er meer bij. De arts luisterde toen ik zei dat ik uitslag kreeg en oorpiepen, dat hoorde erbij.
  de weg terug zoeken was een hele weg. Uiteindelijk kwam ik op de site van optimalegezondhied.com waar ik met een dieet voor tinnitus mijn oorpiepen terug heb kunnen laten zakken van niveau 10 naar 2. Mijn piepen waren zo hoog en krachtig dat ik dacht als dit zo blijft hoe kom ik dan nog tot rust. Een warme pittenzak hielp ook om de piep toendertijd wat te laten dalen. Met het dieet en zalven voor rosacea zijn ook mijn ogen weer vrij van ontstekingen.
  Het was een intensieve weg vol van onzekerheid over welke weg ik iedere keer kon inslaan.
  Maar gelukkig heb ik op mijn intuïtie kunnen vertrouwen. Toch denk ik achteraf dat ik door de kruiden teveel aan informatie heb binnen gekregen waardoor mijn hele systeem op tilt ging, een overbelasting. Ik weet nog dat ik op een een ochtend dacht wat slik ik nu allemaal, kruiden van de andere kant van de wereld daar ben ik ook helemaal niet aan gewend. Mijn systeem houdt van simpel de oplossing met eten heeft goed gewerkt. Met vriendelijke groet, Monique

 11. Verdiep je maar eens in straling van je telefoon en de wifi in je huis. Ik woonde onder een telefoonmast en had inderdaad ook de hoge piep in mijn oor, net zoals vele omwonende in de buurt. Ik ben verhuisd en woon nu in de natuur. Ik ben zo ziek geweest onder die verschrikkelijke mast! De piep in mijn oor is weg en voel mij zoveel beter nu. Dus alle straling om ons heen is zo veel geworden dat er overbelasting optreed van ons systeem, tenminste bij mij en vele lotgenoten. Je kunt het afdoen als onzin maar ieder mens met een gezond verstand kan wel bedenken dat al die straling niet gezond is

 12. Herkenbaar!
  Hierover ontving ik de volgende informatie en ondersteunende middelen die deze overgang naar een hogere frequentie kunnen versnellen en verzachten.

  De afstemming / inbedding van een hogere frequentie/trilling in je lichaam is een tijdelijke situatie omdat het een overgang is naar een andere frequentie.
  Stel in je in op het ontvangen van de hogere frequentie, zet je zelf als het ware in de ontvangststand en go with the flow! Doe dit vooral voor je gaat slapen omdat je 's nachts het ontvankelijkst bent. De hoge piep of toon is een aanpassing en wil zeggen dat je van keel naar voorhoofdchakra stijgt.
  Dit proces leidt je naar meer bezieling en meer verbinding met jouw Hoger Plan.

  Natuurlijk is het wel zaak om bij dergelijke klachten eerst medische oorzaken uit te sluiten. Daarnaast; over oorzaken en behandelingen van tinnitus is nog veel onduidelijk, misschien is het voor jou de moeite waard om onderstaande natuurlijke produkten te proberen.

  MACA poeder : versnelt de aanpassing van het lichaam aan de hogere frequentie. Het geeft kracht tijdens dit vermoeiend proces.

  ADAPTONYL (Bonusan) : helpt je op krachten blijven tijdens dit vermoeiend proces. Het geeft het lichaam en energieveld de voeding en de zuivering (opschoning op zielsnivo) tijdens deze overgangsfase naar een hogere frequentie.
  Adaptonyl helpt de hogere trilling/frequentie te verankeren in lichaam en ziel.

  Beide middelen halen de piep/toon niet weg maar versnellen het overgangsproces.

  Liefde, Licht & Heelheid van Bysomeone Els, Els Tuinhof – Brandsma

 13. Ik herken er een boel van
  oa de katten sensoren enz om ze weg te houden.
  mijn gehoor laten testen: als 41 jr. had het gehoor vanaf dat de test begon als een 25 jarige, nog beter
  radio transistors hoor ik terwijl de radio uit staat
  een heleboel dingen, hoge tonen frequenties
  soms ook makkelijk maar ook wel eens lastig

 14. Op een gegeven moment kreeg ik last van ‘herrie” in mijn hoofd ( 10 jaar geleden ) en dacht zelf aan tinnitus , echter konden ze geen gehoorbeschadiging vinden, wel kon ik ‘beter ‘horen dan gemiddeld ,ultrasonoor geluidvond dat echt erg vreemd zelfs ,hoe kan ik zoveel horen met zoveel ‘herrie ” , ik kan tonen voelen, dus ik kan echt een mug horen zoemen en hoor de radio van huizen verderop. Het is een soort gezoem met hele hoge tonen en een lage bas, soms hoor ik er zelfs mantra’s in ,hoor ik gezang van mannenstemmen op een vaste toon, vooral in de morgen als ik wakker begin te worden, dacht eerst dat het wel de snelweg moest zijn maar aangezien ik dit niet altijd hoor moest het wel wat anders zijn.Ik zoek geen verklaringen meer want die heb ik niet. Ik vind het heel normaal inmiddels,ik heb er zelfs baat bij , bij het schrijven en zingen van muziek ( voor uitvaarten ) ik vind het dus helemaal niet raar om te lezen dat dit met ontwaken te maken moest hebben,ik heb op mijn 17 e een zwaar auto ongeluk meegemaakt met een bijnadoodervaring, mijn leven is nogal hobbelig en hutselig , ik die het als een trip vol synchroniteiten, hoe meer synchroniteit hoe meer ik ‘ja’ tegen het leven zeg, hoe beter we op weg zijn met zijn allen .We moeten het samen doen in dit universele bewustzijn, en we hebben nog een hele weg te gaan samen. Fijn om mensen te treffen die dit oorfenomeen kennen, eindelijk om niet eens voor gek versleten te worden, fijn fijn fijn ..

  • @Cinneke,

   herken je verhaal helemaal, bijna dood ervaring, auto ongeluk, synchroniciteit, prachtig!

   Wordt mijn hele leven al voor “gek” verklaard en niet serieus genomen…. ik begrijp je reactie volkomen… maar weet je lieve Cinneke,…. hier op deze site… dankzij Gordon….. vinden wij elkaar….en zijn we weer helemaal als van “ouds” heel Gewoon!!! Joepie! 😉 🙂 xxx

   Hier kun jij, jouw verhaal kwijt en vragen stellen enz.
   iedereen helpt elkander met antwoorden… mooi hé? 😉

   daarom kom ikzelf hier zo graag <3 xxx Henriëtte

  • @Cinneke,

   Hoi Cinneke,

   Ik heb ook mijn gehoor laten testen en bij mij konden ze (gelukkig) ook geen gehoorbeschadiging vinden, sterker nog, ik bleek het gehoor van een 18-jarige te hebben. De arts vroeg aan mij hoe dat kan, aangezien ik toen 33 was. ..??.. Ja, hoe dat kan?? 🙂 ‘U bent de arts’, hahaha 🙂 . Zoiets komt zelden voor, zei ze. Het verklaarde in ieder geval dat ik inderdaad zoveel hoor. Pff.. Ik heb tegenwoordig thuis bouwvakkergehoorbescherming op, wat een rust!! Een tip die ik had gelezen in een artikel hier op deze site die over HSP gaat.
   Ik was natuurlijk enorm opgeluchtend dat er dus niets vreemds met m’n gehoor aan de hand was volgens de artsen. En het verklaarde inderdaad waarom ik gesprekken aan de overkant kan horen en de radio bij buren veel verderop, etc. Maar ja, al die tonen, gezoem, een soort dichtheid, noem maar op. Totdat ik dus inderdaad dit soort artikelen begon te vinden, jeeetje, pff, opluchtend zeg!! Ascentie-symptonen.

   Ook las ik dat je op je 17e een zwaar auto-ongeluk hebt gehad, jeetje.. ik hoop dat het inmiddels weer beter met je gaat? 🙂

   Je schrijft: ” ik die het als een trip vol synchroniteiten, hoe meer synchroniteit hoe meer ik ‘ja’ tegen het leven zeg, hoe beter ”

   Wat bedoel je precies met een leven vol synchroniteiten?

   Liefs, Susanne

  • dat gezang hoor ik ook.. herhaalde suggesties in melodie, vergelijkbaar met mantra.. mannen en vrouwen stemmen.. De woorden die ik duidelijk hoor zijn:

   “allemaal, allemaal.. iedereen moet vaccineren..iedereen moet vaccineren.. allemaal.. heel normaal..
   nooit meer een lockdown.. nooit meer een lockdown.. iedereen gaat vaccineren..iedereen gaat vaccineren.. allemaal.. allemaal..
   wij zullen vrij zijn.. wij zullen vrij zijn.. ”

   Zie ook mijn andere opmerking over de hoge tonen.

 15. Beste Ronald . Ik hoop het dat het zo gaat , het is mijn grootste wens , je zie inderdaad hier helemaal dat vele mensen al dit pad gekozen hebben tot mijn grote vreugd , en ook veel al om mij heen gelukkig , je heb de keuze doe je mee of niet om een andere wereld te maken , mijn keuze had ik al jaren terug gemaakt , ik wist dat er iets moest verandere , en bij wie kan je dat het beste doen , verander de wereld en begin bij jezelf , en zo is het is het en het zal altijd zo blijven . Dank je Ronald voor je vriendelijke woorden .

 16. Ik heb het veel die piep , en ik was al bang voor gehoorbeschadiging , alles kan , maar nu ik dit lees kan het wel eens anders zijn , ik heb het filmpje gezien , nu ik lees dat het met spiritueel ontwaken te maken heeft vat ik het , ik ben dan wel al vijftien jaar bezig met van alles maar sinds 3 maanden veel meer , ik lees veel op deze mooie site , en ik ben dus eigelijk weer een beetje meer ontwaakt , wat betreft alles wat er om ons heen gebeurd , de vervuiling van de aarde , discriminatie , nee ik stop mijn kop niet in het zand , en probeer mijn steentje bij te dragen aan een goede wereld , met vrede als ik de baas was , hoop met kerst dat alles vredig verloopt , ja dat is mijn wens , vrede op aarde , voor alle mensen .

  • Het doet me goed dat ik overal om me heen steeds meer mensen zie ontwaken, het lijkt wel of ik de laatste
   maanden alleen maar ontwaakten tegen kom, super!
   Hoe meer mensen het eenheidsbewustzijn verspreiden, des te sneller zal de mensheid de weg terug vinden naar de bron.
   Mooie gedachte Jannie, als we dit met z’n allen denken en dus creëren, kan dit het Ascensieproces alleen maar ten goede komen!

   Namaste Ron

 17. Hartelijke dank voor het vertalen en het plaatsen… 😉

  Het is goed dat dit even gezegd wordt, ik ben er al zo aan gewend en ik vind het niet storend… dat ik er al helemaal
  niet meer aan “denk” om erover te praten… en als ik dit dan lees denk ik…. ach ja, das waar ook!!

  Het hoort er allemaal bij…bij het kunnen veranderen…

  Ik ben alleen maar blij 🙂 en heel dankbaar… dát het zó is! Het is allemaal wennen…maar voor een betere wereld maakt me dat niets uit! vóóruit (met de geit!) haha 🙂 xxx

  Positief, zó zie ik het, voel ik het..omdat ik het belangrijk vind om zo te zijn… 😉 xxx

  Heel veel liefdeslicht voor al wat is… en er altijd al was

  liefs, Henriëtte 🙂 xxx

  • @Henriëtte, Ik ben ook blij Henriëtte dat er meer mensen durven laten weten dat ze dat hebben .Ik heb dikwijls een gesuis en dan denk ik o neen maar nu weet ik waarvoor 😉

    • @HenriëtteHallo dames,

     Altijd leuk om dingen te lezen die herkenbaar zijn 😀 ik heb ook al een geruime tijd last van piepen in mijn oren. En sinds kort weer een ander geluid erbij…….soort van dof geluid of zo…..trommels lijkt het 🙂 en ik zie al heel lang dubbele getallen, maar de laatste tijd gewoon de hele dag Door. …hebben jullie hier ook ervaring mee?

     Liefs Sandra

     • @Sandra,

      Ja, Sandra, al heel lang heb ik dat, jaren

      het is een teken dat je geholpen mag worden, vraag bewust hulp aan je engelen, meesters enz. lees anders het stuk van Doreen virtue, hier op de site net geplaatst… dan weet je wat en hoe je kunt vragen en jezelf ermee een dienst bewijzen, zoals ook anderen. Ronna Herman heeft volgens mij ook een stuk over getallen geschreven, ook hier op de site te vinden… via numerologie van je naam, kom je te weten welke getallen bij jouw horen, dan begrijp je het ook allemaal wat beter…wat bij jouw hoort en wat je ermee kan… 😉 xxx

      liefs, Henriëtte xxx

  • Ik heb deze hoge tonen nu ook inmiddels een paar maanden, ondanks dat ik me niet bewust was van dit fenomeen zoals hierboven beschreven, had ik wel het gevoel dat het iets te maken moest hebben met het veranderen c.q. verhogen van het trillingsniveau en de DNA structuur.
   De tonen zijn niet vervelend, ik weet dat dat dit erbij hoort.
   Fijn om dit te lezen!

   Liefs Ron

   • @Ronald,

    Ook fijn om jouw reactie te lezen Ron! 🙂

    en van alle anderen, ben blij dat er steeds meer mensen bijkomen… je kan ook andere geluiden erbij gaan krijgen Ron, ik hoor 4 soorten geluiden, misschien zelfs 5…maar omdat het allemaal tegelijkertijd is, kan ik het niet helemaal goed onderscheiden hoeveel het zijn, rechts hoor ik het luider dan links…hoge maar ook lage tonen…dan weet je dat alvast…. alles breid zich steeds meer uit… het is een soort van communicatie…. je krijgt van allerhande berichten binnen 🙂 ik vind het wel heel bijzonder…maar we leven nu ook in een hele bijzondere tijd! gelukkig wel… ik wens jullie allen hel fijne feestdagen toe (wederopstanding) en een geweldige jaarwisseling… op naar 2014! 😉 kan alleen maar mooier en beter gaan… 😉 xxx

    heel veel liefs voor allen, Henriëtte <3 xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in