DELEN

door Selacia


In jou zitten de zaden voor je huidige en toekomstige relaties, die afkomstig zijn uit je vorige levens. Als dit je wat te ver gezocht lijkt, denk hier dan eens over na.

Van de tijd dat je in de baarmoeder van je moeder zat, werd je al geconditioneerd door de wereld, en leerde je hoe om te gaan met je omstandigheden, met andere mensen en met jezelf. Veel van deze conditionering was verweven met de zaden van je oude verleden.

Deze zaden, met het potentieel van wat je zou kunnen en zou worden, kwamen met je mee. Ze maakten deel uit van een energie-pakket dat gecodeerd is in je eigen DNA. Sommige ervan zijn gunstig, zoals die die je helpen geduld te hebben met anderen. Andere zaden kunnen je tegenhouden, zoals die die maken dat je anderen zonder enige rechtvaardiging wantrouwt.

Zaden van je vorige levens

Vanwaar komen die zaden? Ze stammen uit je verleden, je eigen vorige levens, voorouderlijk materiaal uit je familiale afstammingslijn, en zelfs van het uitgestrekte steeds evoluerende massa-bewustzijn der mensheid. Die laatste categorie is echt enorm uitgebreid, en maakt deel uit van je potentieel uit je verleden, heden en toekomst.

Iedereen die je ontmoet, draagt ook zaden van potentieel die relaties beïnvloeden. Dat betekent niet onmiddellijk dat ieder persoon in je leven uit een vorig leven van jou stamt. Maar door de immense onderlinge verbindingen die mensen in een reeks levens ervaren, is het in feite vrij normaal om te incarneren met veel dezelfde mensen.

Tante Mary van vandaag kan je zus Elisabeth zijn geweest in 1800. Je huidige baas Steve kon je vader John geweest zijn in 1600, je buur Sylvia van vandaag je moeder Rebecca in datzelfde leven.

Net zo kunnen mensen die in dit leven belangrijk zijn voor je, je romantische partner of familielid geweest zijn in verschillende belangrijke vorige levens. Je kat kon ook in een vorig leven bij jou geweest zijn!

Deze voorbeelden maken allemaal deel uit van de dans van reïncarnatie, waarin je energetisch tot bepaalde personen en situaties aangetrokken wordt.

Belang van Zaden uit Vorige Levens in 2014

relatie-stel

Wanneer je al vertrouwd bent met dit concept – wie weet had je al talrijke déjà vu-ervaringen – waarom is dit dan nu in 2014 van groter belang?

 1. Dit is een Paard-jaar met veel vuur-energie. Dit betekent een sneller tempo en sneller ontwaken. Om dit te vertalen naar je persoonlijk level, betekent dat dat je waarschijnlijk een intense drive zal voelen om onafgewerkte zaken op te schonen, zodat je goede relaties kan hebben. Intuïtief weet je dat, hoe jij in relatie staat tot anderen, belangrijk zal zijn in je algemeen succes. Wanneer je begrijpt dat je verleden meer is dan gewoon dit leven, en dat de persoon met wie je omgaat meer dan waarschijnlijk ook aanwezig was in enkele vorige levens, dan krijg je een duidelijker perceptie van het grotere plaatje. Dit kan het makkelijker maken om je vinger te leggen op problemen en op DNA-patronen die opgelost dienen te worden voor je liefdevolle relaties kan hebben. Hoe liefdevoller je wordt in 2014, hoe hoger je frequentie wordt, en dit helpt je om succes op talrijke levels te manifesteren.

 2. Een vuur-jaar zoals 2014 kan je ontelbare kansen brengen die voordien niet beschikbaar waren voor je. Je zal het meest baat hebben bij de open deuren van kansen, wanneer je een liefdevolle energie kan vasthouden en verspreiden, in jezelf, naar geliefden toe, naar collega’s, en onbekenden. Je weet nooit vanwaar de volgende kans komt! Relaties zijn de katalysator voor je beweging voorwaarts.

  Moest je kansen energetisch kunnen traceren, zou je opmerken dat ze vaak komen van een persoon die ver verwijderd is van je persoonlijke kringen. Er is dan een domino-effect, gunstige openingen kloppen onmiddellijk aan je deur. En eerst kan het zijn dat je ze niet direct herkent als kansen. Je krijgt bijvoorbeeld een jobtraining-programma aangeboden dat er op het eerste zicht interessant uitziet, maar het zegt je in wezen niets op hartniveau. Misschien heb je je zinnen gezet op een heel nieuw soort werk, en is het moeilijk om nog door iets geïnspireerd te worden in je job. Maar wanneer je je hart raadpleegt, kan je voelen dat er een groter doel zit achter het accepteren van de training. In de training, of misschien door het doen van de training, kan je een nuttig persoon ontmoeten, met wie je in een vorig leven een dichte band had. Deze persoon kan energetisch naar je toe getrokken zijn, zonder daar zelfs maar bewust van te zijn, om je nu te helpen.

 3. Dit jaar zal achteraf gezien worden als één van de grootste veranderingen in de wereld en in mensen. Het is alsof de ‘veranderings-meter’ op ‘hoog’ staat, of tenminste het hoogste gemeten in een halve eeuw. Als goddelijke veranderingsmaker is je rol om op de voorgrond te staan van deze versnelde veranderings-fase.

vorige levens-relati-0uhhvWat ook je andere taken zijn, of wat je ook doet met je tijd, je belangrijkste activiteit is meesterschap te verwerven in het hebben van liefdevolle relaties. Dat begint bij jezelf, wanneer je een steeds groter zelfvertrouwen, bekrachtiging en zelf-liefde ontwikkelt. Deze kwaliteiten worden ontwikkeld wanneer je patronen uit vorige levens, die te maken hebben met liefde en relaties, inziet en schoonmaakt.

Dan heb je toegang tot het krachtigste antigif in het bestaan: liefde. Je gaat dan dat liefdes-antigif toepassen in je leven, in elke relatie. Onderschat je kracht om je eigen leven en de wereld te veranderen niet. Vertrouw erop dat spirit naast jou staat, en je de mensen en situaties brengt die nodig zijn om een prachtig leven te creëren.

Selacia

Vert. Fran Tielemans

1 REACTIE

 1. Geconditioneerd door de wereld?? 🙂
  Er zijn slechts karmische beperkingen die mogelijkheden reduceren… er is geen conditionering 🙂 Elke ziel is een vrije ziel die slechts beperkt is door karmische bewustzijn dat aanwezig is in de Aarde en om hem/haar heen…

  “steeds evoluerende massa-bewustzijn der mensheid” “maakt deel uit van je potentieel” – nope – het geeft mogelijkheden en onmogelijkheden… het maakt niet een deel van iemands potientieel uit, maar er zitten karmische en niet-karmische invloeden (bewustzijn) in die dus mogelijkheden en onmogelijkheden geeft…

  Voor de rest wel mooi verhaal…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in