DELEN

Dana MrKichDe laatste jaren voelen we regelmatig de invloed van zonnevlammen. Energetisch voelde het alsof de vlammen handelden als ‘boodschappers’ van energie, die ons hoog-vibrationele energiegolven brachten op Aarde, en die ons activeerden en schoonmaakten in het proces van verschuiven naar nieuwe levels van ons zelf.

De laatste tijd voelt het alsof de golven meer horizontaal komen dan vertikaal. Ik bedoel daarmee dat ze in plaats van van boven naar beneden te komen, meer van rondom ons komen. Soms kan je ze zelfs voelen als een letterlijke energiegolf, die je duizelig kan maken, of het gevoel geven dat de grond onder je voeten beweegt. Hebben jullie dat ook gevoeld?

Moesten we onze Energie-bril opzetten, dan zouden we zien dat de hele Aarde nu pulseert en wat lijkt op drilpudding, want die golven bedekken elk deel ervan, alles verschuivend, schoonmakend en activerend. Alle aspecten van de maatschappij. Alle wezens. Ja, we kunnen veel rommel zien, maar niets dat er niet ooit is geweest, lang verborgen onder het tapijt. Beter dat het van onder het tapijt komt, dan dat het eronder blijft, zodat we het weg kunnen vegen.

De ene minuut voel je je alsof je deel uitmaakt van de veegborstel-brigade, en de andere keer voelt het beter aan om te focussen op het creëren van het nieuwe. Andere dagen is al wat je kan doen gewoon in je centrum blijven, zonder je evenwicht te verliezen, en met het verlangen uit dat zwalpende schip te springen. Het voelt schommelend aan, omdat alles in een staat van intense stroming is. Alles is vloeibaar, waar we vroeger in een paradigma leefden waarin alles zo enorm dicht was.zonnevlammen

We kijken naar de situaties over de hele wereld, en we wanhopen dat het lang nog zo zal blijven, maar we beoordelen situaties naar hoe lang het vroeger duurde om ze te ontvouwen en te verschuiven. Niets is nog hetzelfde als toen. In je eigen leven kan je zien dat je nu in uren of dagen door thema’s gaat die vroeger maanden of jaren nodig hadden. Zelfs de lastigste politieke situaties veranderen nu sneller dan het nieuws kan bijhouden.

Het is belangrijk een anker te hebben, en gewoonlijk zeg ik dat het anker het centrum in jezelf is, maar voor velen onder ons voelt het aan dat dat centrum constant aan het bewegen en veranderen is. Wie ben ik vandaag? Wie zal ik morgen zijn? We hebben er het raden naar.

Dus behoud je centrum als je anker, als je kan, of dat voor jou je Ziel, je Hart, God, Godin, of iets anders is, weet dat je perceptie, je bewustzijn en je ervaring van wat je centrum/Ziel/Hart/God/Godin van de ene dag op de andere verandert en zal veranderen. We bevinden ons in een staat van snelle expansie, en dit kan dagelijks een identiteitscrisis triggeren, tot we dit vooropstellen: ons gevoel van identiteit ZAL nog vaak veranderen als we ons uitbreiden. Dat is een gegeven. Soms heel vaak in een maand of week zoals onlangs!

Verandering moet onze nieuwe beste vriend worden, als we temidden van al die schommelingen vrede willen vinden. Hoe voel jij je?

Dana Mrkich

vert. Fran Tielemans

3 REACTIES

 1. Ik ervaar inderdaad ook die schommelingen in energie. Er zijn dagen dat er naar mijn gevoel iets in de lucht ”hangt” om het zo maar te zeggen. Ik hoor dan meer mensen met soort gelijken klachten die hierboven ook worden beschreven.

  Belangrijk is om dat anker te hebben, terug naar de kern van je wezen 🙂

 2. Het gaat dit jaar inderdaad heel snel. De ene les is nog niet geweest. Of de volgende staat al klaar. Ik heb allemaal nieuwe spirituele ideeen. En wil die ook gaan uitvoeren. Heel apart vroeger was ik niet zo. Het is vind ik een inspirerende tijd. Ik vind het wel een mooie tijd.

 3. Lieve mensen….
  Begin 2014 zei ik “ik volg helemaal me hart ”
  En dat doe, veel veranderd er, geen week, dag is het zelfde.
  Ik ben wel Gerrit die ik wil zijn…heerlijk is het

  Groet Gerrit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in