vrij als een Kind
Leestijd: < 1 minuut

Vorig jaar hoorde ik voor het eerst de stem van een dochter (10jr) van een collega, in een instagramstory, en werd ik totaal onverwacht diep geraakt vanwege de pure liefde daarin. Ze heeft haar liefde weten te behouden ging er door me heen. Nooit “in slaap gevallen”, altijd “wakker” gebleven. Altijd in haar basis geweten dat ze onvoorwaardelijke liefde is.

En dat was ik vergeten toen ik zelf tien was. Ik had ervoor gekozen om weer in slaap te vallen. Ik voelde weer even die oude pijn van me niet verbonden voelen. Twintig jaar later begon het heel langzaamaan te dagen, die onvoorwaardelijke liefde en wie ik ook al weer was. En dat ik niet alleen was. En waarom ik hier was gekomen.

Om me heen zie ik dat wereldwijd veel meer mensen dan ooit, net als ik toen ook, langzaam aan het wakker worden zijn. Zich herinneren wie ze werkelijk zijn. Ieder op zijn/haar eigen manier, eigen niveau, en eigen tempo. Veel mensen vechten nog met hun hart dat ze vertelt dat ze eigenlijk liefde zijn, en dat we allemaal verbonden zijn. Ze kunnen het nog niet geloven. Ze voelen nog de immense pijn van zich constant afgescheiden voelen. Van zichzelf en anderen. Maar ergens begint het massaal te dagen…

En mede daarom zijn wij nu hier, de dochter, jij en ik.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Wij zijn die zuivere stemmen die de slapende massa herinneren aan oordeelloosheid.
Wij zijn die verbondenheid.
Het verhaal dat laat zien dat we vrij als een kind zijn.
De oase die onvoorwaardelijke liefde is.
De echo van andermans hart.

PUNT UIT!

Vorig artikelVoel jij je slachtoffer van een onevenredig zwaar zielsplan?
Volgend artikelMet Godsverstand
Gordon Volckmer is de oprichter van Nieuwetijdskind Magazine en werkt met mensen die hun hart en ziel (willen leren) volgen. Mensen die impact willen hebben omdat ze zo bijdragen aan een mooiere liefdevolle wereld met steeds meer bewustzijn. Mensen die klaar zijn voor de volgende stap: vrij om te leven en te creëren met alle innerlijke tools die je daarvoor ter beschikking hebt. In 90 minuten help ik ondernemers en particulieren zichzelf echt te zien en te voelen door de ogen van liefde zodat ze in zichzelf, vanuit hun eigen fundament de volgende stap maken.

1 REACTIE

  1. Dankjewel Gorden voor de eerlijke en doorleefde verhalen over je eigen evolutie.
    Dat vind ik echt heel inspirerend.
    Liefs Ria

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in