Bron: Pexels

klankschaal enkeleIn een reclamespot voor een nieuwe film hoorde ik de stem zeggen: ‘Iedereen zal resoneren met deze film.’ Dat trok echt mijn aandacht, niet omdat de film naar mijn mening goed was, maar omdat ze het woord ‘resoneert’ gebruikten. Het betekent: afgelijnd zijn op, op dezelfde frequentie zitten als, een vibratie delen, en het is een term die onze nieuwe manier definieert van in verbinding zijn met elkaar. Resonantie is onze manier om te bepalen hoe we ons met mensen en situaties verbinden, en waarmee we verbinding kunnen maken, omdat er nu meer dan ooit geen mogelijkheid of potentieel tot verbinding is, wanneer er geen resonantie is.

Wanneer iedereen min of meer op hetzelfde energetisch niveau en frequentie was, dachten we niet na over resonantie, want daar was echt geen reden toe. Er waren mensen en situaties waar we op een natuurlijke manier door aangetrokken werden, en er waren er die we vermeden, dingen die ons goed of slecht deden voelen, en dingen die we fijn vonden of niet. Maar omdat we onszelf nu kennen als energetische wezens, is ons bewustzijn over verschillende frequenties en vibraties veel sterker. Het geschenk van onze verhoogd energetisch bewustzijn is een verhoogde sensitiviteit voor de verschillen tussen frequenties, en van de onbeperkte toestroom van frequenties waaruit we kunnen kiezen.

En deze nieuwe focus maakt het moeilijk, zo niet onmogelijk, om te resoneren met wat niet matcht met onze eigen energetische frequentie. Dit spitst al onze verbindingen toe op het level van frequentie en vibratie, en het is van daaruit dat we kiezen met wie we wel en geen verbinding kunnen maken, gebaseerd op waarop we resoneren.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Voor sommigen kan het een droevige vaststelling zijn dat onze zalige 3D-onwetendheid weg is, van hoe we ons ‘voelden’ over iets of iemand of hoe we vroeger zouden gehandeld hebben vanuit onze engagementen, verantwoordelijkheden of verplichtingen. Nu gaat het over resonantie en energie en elke verbinding die we maken zal vanuit deze twee vragen zijn:

  • resoneer ik met deze persoon, plaats, of dit ding?

  • Kan dit (persoon, plaats, ding) afgelijnd worden met mijn energie en is er een plaats voor binnen mijn eigen energetisch veld of energetische ruimte?

jennifer-hoffman
jennifer hoffman

Vroeger zouden we energetische ruimte vrijhouden voor mensen met andere energiefrequenties, en gaven we hen een kans om mee te gaan met ons of een gelijkaardig level te bereiken. Dit kunnen we niet langer doen, omdat de energetische verschillen te groot zijn, en ieder van ons zelf onze frequentie en dat waarop we resoneren moet kiezen. Daar waar iemand het geschenk bieden van het vrijhouden van energetische ruimte voor hem iets was dat we wilden doen als ons deel van ons gezamenlijke healingpad, is dat nu iets dat we niet langer meer kunnen doen, omdat het ingrijpt in hun pad, en in het onze ook.

We zijn nu diep in een overgangsperiode die alleen maar voorwaarts kan gaan. We kunnen niet meer terug, en er is geen ‘terug’ om op terug te vallen. De meest dichte aspecten van de 3D-paradigma’s zijn weg, en er vallen er elk moment nog meer weg. Ze worden vervangen door een nieuwe reeks lichtere en hogere frequentie-paradigma’s die we kunnen gebruiken om te onderzoeken en te kiezen wat er matcht met onze energie, en waarmee wij resoneren. Dat is waarom we niet langer energetische ruimte voor ze kunnen vrijhouden, omdat ze niet zelf kunnen kiezen waarmee ze resoneren, ze zullen kiezen wat er resoneert voor de persoon die er ruimte vrijhoudt voor hen, ze zullen dus kiezen voor iets waar iemand anders op resoneert. En dat is iets dat zij niet aan kunnen, dat ze niet waarderen, waarvan ze de zin niet inzien, en dat niet resoneert met hen zelf, met hun levenspad, hun energie of levensdoel.

Resonantie is een aspect van multidimensionaliteit dat we moeten leren hanteren. Het maakt deel uit van ons nieuwe aarde-paradigma, en het is het punt van waaruit we alles in ons leven zullen gaan creëren, van nu af aan. Het zal steeds moeilijker worden om bewust te zijn van iets of om iets te kiezen waarmee we niet resoneren.

Wanneer we resonantie gebruiken om onze keuze te maken, denken we eraan dat alles energetisch is, en dat kiezen vanuit resonantie ons binnen de focus houdt van onze intentie, zodat alles dat we manifesteren een aspect is van onze meest krachtige, hartgevoelde intenties voor onszelf en ons leven.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Duurt deze periode nog lang? Ik ben er soms zo moe van dat ik alles wil opgeven, maar dat is gelukkig niet mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in