Home Waarom adverteerders op onze website?

Waarom adverteerders op onze website?

Introductie

Voor het gebruik van advertenties op onze website, of dat nou SEO artikelen zijn, of affiliate links, is ons doel daarin volledig transparant te zijn naar onze ‘online gemeenschap’. Inherent aan deze waarden zijn openheid en eerlijkheid. Deze waarden willen we graag uitbreiden met een verantwoorde uitleg over het gebruik van advertenties, hun rol en het doel.

Affiliate links

Op deze website gebruiken we affiliate links. Dat wilt zeggen dat als jij klikt op de link en een aankoop doet, wij daar een klein percentage van krijgen. Jij betaalt niet meer voor het product dan als je rechtstreeks naar de website gaat. Je helpt ons wel bij het onderhouden van Nieuwetijdskind. Waarvoor dank!

Waarom adverteerders?

In samenwerking met verschillende organisaties en bedrijven bieden we gekoppeld aan artikelen en in de zijbalk van onze pagina soms ruimte voor online advertenties. Deze advertenties helpen de kosten te dekken die gepaard gaan met het verspreiden van onze boodschap en het bereiken van ons doel.

De opbrengst van deze advertenties wordt geïnvesteerd in:

  • Server- en websiteonderhoud
  • Seminars -en workshops organiseren
  • Reiskosten
  • Vergader-kosten
  • Promotie en marketing
  • Het ontwikkelen van een videokanaal

Hoe kan ik helpen?

  • Deel de artikelen die je leuk vindt 🙂
  • Kom naar een van onze workshops

Vragen of suggesties?

Voor antwoord op vragen of het aandragen van suggesties met betrekking tot gebruik van online advertenties kan met ons contact worden opgenomen via hallo@nieuwetijdskind.com

(Reclame) Inkomsten

Nieuwetijdskind is een ‘grassroots’ organisatie en website, gericht op het maken van een verschil in onze wereld.

Met jouw steun, bijvoorbeeld doordat je bij ons adverteert, kan het Nieuwetijdskind Team verder werken aan de uitbreiding en beheer van de website, het faciliteren van meer evenementen,  en het opzetten van een video kanaal.

Inkomsten worden onder andere geïnvesteerd in redactie. Tevens worden reclame inkomsten gebruikt voor promotie, zoals visitekaartjes, folders, affiches, banners enz.

Hartegroet,

Nieuwetijdskind

Volg ons ook op social media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in