Online Earthkeepers opleiding
Leestijd: 5 minuten

We leven in een bijzondere tijd en het lijkt wel of de wereld op z’n kop staat. Deze tijd is voorspeld door vele volkeren. Door bijvoorbeeld de Maya’s met hun kalender en ook de minder bekende ‘Earthkeepers’ van de Inca’s, een natuurvolk dat hun manier van leven traditioneel en zuiver wist te houden. Zij hadden kennis van de kosmos en de aarde en hun cycli. Vóór 2012 kwamen de eerste Inca-oudsten al naar Europa om ons voor te bereiden op ‘de nieuwe tijd’ en om hun kennis en mystieke tradities met ons te delen. Hun boodschap was erg positief. In de nieuwe tijd zouden we “onszelf gaan ontmoeten”.

Kom jij jezelf op dit moment ook behoorlijk tegen? Mogelijk ervaar jij deze tijd juist als niet zo positief en worstel je met de krachten die op dit moment zoveel onrust geven. Dat hoort erbij: wanneer het einde van een tijdperk in zicht is, komen dit soort krachten tevoorschijn. Je mag weten dat deze van kosmische aard zijn en dat ze niet door de mens te beïnvloeden of te stoppen zijn. Mogelijk helpt het je om ze te zien als kosmische schoonmakers die ons herinneren aan een groter plan.

Het is tijd om onze prachtige dromen waar te maken

Velen voelen dit vanbinnen. Zij weten dat er iets is wat ze niet kunnen benoemen. Iets groters dan alleen zijzelf; het gaat de hele mensheid aan. We kunnen ons laten meeslepen door die heftige kosmische krachten, maar we kunnen ook de prachtige droom dromen die de oude wijzen al voor zich zagen voor deze aarde. Zij dagen ons uit om weer in harmonie met haar en onszelf te komen. Om de verstoorde relatie met de spirit van onze planeet en de vrouwelijke en mannelijke aspecten in onszelf te helen en ons van onze ballast te bevrijden. Zodat we moeiteloos en licht de overgang kunnen maken naar het nieuwe tijdperk dat voor ons ligt.

Hoeders van de Aarde (Earthkeepers)

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ben jij klaar om de magische versie van jezelf te ontmoeten?

Door het pad te bewandelen dat op je wacht en gebruik te maken van de kansen die deze tijd je biedt. Ook jij bent in staat om jouw toekomst en die van de wereld te beïnvloeden als je jouw verantwoordelijkheid neemt. Dit maakt dat je niet meer machteloos bent, maar je de touwtjes in handen krijgt.

Wij weten als geen ander wat het is om dit te doen. Sinds onze ontmoeting met de sjamanen uit Peru hebben wij hun leringen in ons leven ingebed. Zij leerden ons hoe we meester konden worden van de wereld van de levende energie. Een wereld waarin niet de wetten van de fysica, maar de wetten van de magie gelden. De magische rituelen en hun kennis zijn voor ons verworden tot een manier van zijn. Deze prachtige kijk op de wereld willen we graag aan je doorgeven.

Samenwerken met de Hoeders van de Aarde

Wij zijn Hoeders van de Aarde, zogenaamde Earthkeepers. Naast de verbinding met Peru hebben wij een krachtige samenwerking met de Hoeders van de Aarde in de wereld van de levende energie. We zijn zowel op aarde als in de spiritwereld verbonden met deze groep zielen. Een groep die zeer nauw betrokken is bij de evolutie van moeder aarde zelf.

Waarom deze tijd magisch is

Door inwijdingen en de rituelen krijg je verbinding met deze spirits. Zij helpen je op energetisch niveau bij jouw eigen evolutie als mens en als ziel. Door met hen samen te werken kun je jouw talenten gaan inzetten voor een harmonieuzer wereld. Onze directe verbinding met de Hoeders van de Aarde maakt dat we jouw iets heel bijzonders kunnen bieden.

Onze online opleiding tot Earthkeeper

De opleiding die we bieden vindt zijn oorsprong in het Peruaanse sjamanisme. Een vorm van energetische heling die teruggaat tot de tijd ver vóór de Inca’s. Wij bieden een zeer moderne opleiding die je kennis laat maken met dit “Inca Medicijn” aangevuld met de leringen van de Hoeders van de Aarde.

De opleiding bestaat uit 3 niveaus van 18 weken waarin we werken met:

  • Reizen in het onderbewuste
  • Schaduwstukken transformeren
  • Onbenutte talenten ontdekken en activeren
  • Leren om jezelf van zware energie te bevrijden
  • Je voorouderlijnen schonen van trauma
  • Rituelen uitvoeren om jezelf en je omgeving te helen
  • Je verbinden met de Hoeders van de Aarde
  • Inwijdingen om zo je bewustzijn te verruimen

Je krijgt toegang tot modules met tekst, audio en video die waardevolle informatie geven over deze onderwerpen, aangevuld met technieken, meditaties, trancereizen en initiaties. De duur van de opleiding is ongeveer anderhalf jaar, maar je kunt zelf je tempo bepalen. Er zijn wekelijks aanvullende Zoomsessies waarin je extra uitleg krijgt over de stof. Daarnaast ontmoet je medestudenten via de online leeromgeving of onze App.

Dit maakt dat je onderdeel uit gaat maken van het netwerk van licht en liefde waar zovelen naar verlangen. Zo kun je samen met gelijkgestemde Earthkeepers bouwen aan die nieuwe wereld.

Wie zijn de Earthkeepers die jou begeleiden?

Wij zijn Agnetha (38) en Martijn (43) en de opleiding wordt door ons beiden verzorgd. Binnen Blue Kachina, dat bestaat sinds 2011, geven wij healings, advies en trainingen.

Martijn is opgeleid als software engineer. Daarnaast is hij door de Q’ero sjamanen uit Peru getraind als westerse pampamesayoq. Na zijn opleiding startte hij opleidingscentrum Blue Kachina waar hij sindsdien lesgeeft in het Peruaanse sjamanisme.

Hij is in 2001 zijn spirituele ontwikkelingspad gestart dat geleid heeft langs Reiki, tai chi, yoga, shaolin kungfu en het Inca sjamanisme. Tot op de dag van vandaag ontvangt hij training vanuit Peru of direct vanuit de wereld van de Earthkeepers. Hij wordt omschreven als iemand die vol passie mystieke wijsheden begrijpelijk kan maken. Zo schrijft hij ook artikelen voor Nieuwetijdskind Magazine. Hij heeft de gave om eeuwenoude wijsheid te combineren met technologie en het eenvoudig begrijpbaar en toepasbaar te maken.

Agnetha Stevens

Agnetha is is jarenlang werkzaam geweest in de tandartswereld waarin voor haar het werken met kinderen centraal stond. Haar spirituele pad begon toen ze op haar 17de moeder werd. Door deze ervaring werd haar (moeder)hart geopend. Ze wordt dan ook gezien als een warme vrouw die mensen een veilig en geborgen gevoel geeft.

Ze is opgeleid als pampamesayoq en gebruikt haar heldervoelende gave om zowel in haar praktijk als op afstand healingen en inwijdingen te geven. Dat doet ze zowel voor studenten als voor cliënten. Ook is zij bedreven in mediumschap en (dieren)telepathie. Ze is ingetuned op het dierenrijk en kan daardoor eenvoudig met dieren communiceren.

Zij verkoopt tevens de voor de opleiding benodigde (Peruaanse) producten via haar webwinkel 2be-Aware.

BlueKachina_Earthkeepers_Logo_FC_CRKBO

Wanneer wil je starten?

Is nu snel genoeg? Als je wilt kun je meteen starten. De modules behorende bij de Earthkeepers opleiding zijn direct toegankelijk. De Zoom sessie behorende bij de opleiding starten in maart 2022.

Ik wil hier mee over weten / me aanmelden

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in