Voor ieder mens is het belangrijk om op te schonen. Voor mensen die ziek zijn, hoogsensitief zijn en/of een verruimd bewustzijn hebben, is dit nog belangrijker. Je krijgt namelijk extra prikkels binnen en om te onderscheiden wat belangrijk is, zodat je je energie kunt bewaken, moet je weten wat van jou is en wat niet. En dat begint met opschonen. De engelen kunnen je daarbij helpen.

Wij zijn meer dan alleen ons lichaam

Voordat iets zich in ons lichaam manifesteert, is het al door verschillende lagen van ons lichaam gegaan. Stel het eens voor als een stoffig huis. Voordat jouw huis vies is en er een stoflaag ligt, is daar ook een periode overheen gegaan. Je stofzuigt je huis en je omgeving, dus waarom zou je dat niet voor je energetische ruimte doen? Als je het niet doet, daalt de stoflaag als het ware op jouw lichaam neer. Het wordt steeds stoffiger totdat je het benauwd krijgt van het stof. Maar de stoflaag zorgt ook voor vertroebeling en je kunt niet meer zien wat van jou is en wat van de ander.

Alles kan door jouw energetisch veld

Energie van anderen, gedachten van anderen, emoties van anderen, stress, maar gelukkig ook mooie dingen zoals liefde, positieve energie en licht kunnen door jouw energetisch veld. Op de lange termijn kunnen de negatieve dingen blokkades creëren in jouw energieveld of aura, wat weer leidt tot blokkades in jouw fysieke lichaam.

Waarom zou ik opschonen?

Lichtmeester Hillarion zegt hierover: “De ziel en het hoofd zijn twee hele verschillende dingen. Jouw hoofd wordt de hele dag beïnvloed door dingen van buitenaf. De groei van jouw ziel is mede afhankelijk van wat er in jouw hoofd gebeurt. Hoe meer er zich in jouw hoofd afspeelt, hoe meer afleiding je hebt van wat jouw ziel je vertelt. Je ziel kan informatie doorgeven aan jouw geest/hoofd, maar als de geest afgeleid is, zal hij deze informatie niet goed binnenkrijgen. Hoe schoner jouw aura, hoe makkelijker de ziel de informatie aan jouw geest kan doorgeven.”

Aartsengel Rafael: “Ziekte wordt mede veroorzaakt door oude pijn die jullie vastzetten in het lichaam en door dingen bij je te dragen die niet van jou zijn.”

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Hoe meer ruis, hoe meer jij verwijderd bent van jezelf

Ruis zorgt er dus voor dat je steeds meer verwijderd raakt van jezelf. Dit geldt voor ieder mens, maar als HSP’er of iemand met een verruimd bewustzijn, zijn je kanalen letterlijk zo ingesteld dat je in staat bent veel signalen van buitenaf te begrijpen en te voelen. Je zenuwstelsel is scherper afgesteld. Het is niet alleen jouw gevoel, je krijgt echt meer binnen.

Ook alles wat niet van jou is, komt binnen. Op een gegeven moment is het zo vol dat je niet meer weet wat van jou is en wat niet. Gevolg: je bent moe, kunt jezelf moeilijk opladen, je bent prikkelbaar en het wordt je teveel.

Wat kan ik doen om mezelf te beschermen?

Opschonen, opschonen, opschonen en je aura versterken. Als je vaak opschoont, is je aura en energieveld schoon en vrij van alles wat van buiten komt. Dit heeft als voordeel dat je heel goed kan voelen wat van jou is. Je leert je eigen energie kennen. Hierdoor voel je ook steeds beter wat niet van jou is, waardoor je steeds dichter bij je kern komt. Alles wat niet van jou is, schoon je weer op en zo houd je steeds meer energie voor jezelf.

Opschonen met Aartsengel Michael

Ga zitten en zorg dat je even de tijd en ruimte voor jezelf alleen hebt. Zet een ontspannend muziekje op. Vraag dan Aartsengel Michael bij je te komen. Vraag hem om zijn blauwe licht over jou te laten vallen. Om alles wat je door het blauwe licht loslaat mee te nemen en terug te brengen naar de persoon of energie waar het vandaan kwam of, indien mogelijk, te transformeren in licht. Deze techniek zal al een groot deel van de troep opruimen. Combineer dit met andere technieken die voor jou werken, waardoor je een steeds schonere aura en energielichaam krijgt.

Wat je nog meer kan doen

Goed gronden. Hoogsensitieve mensen en mensen met een verruimd bewustzijn hebben vaak de neiging minder gegrond door het leven te gaan. Via gronding kan je alles afvoeren wat niet van jou is. In dit artikel leg ik meer uit over gronden. Een bad nemen, met de intentie alles af te voeren wat jou niet dient, met daarin badzout/zeezout werkt ook heel reinigend.

Wil je meer tips of begeleiding?

Maak dan eens een afspraak voor een consult. Met een engelenhealing schoon ik je op. We werken aan je gronding en daarnaast leer ik je hoe je jezelf met engelen schoont of ik maak een muziekstuk met engelenenergie op maat, zodat je je na een paar sessies sterker voelt.

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in