Waarom Lichttaal zo populair is in Nederland

Is lichttaal gewoon weer een ‘hype’?

“Ah ja, lichttaal. Dat is weer zo’n hype”. Een glimlach verscheen op mijn gezicht toen ik dat hoorde. Ik was op een beurs en de dames die een tafel naast mij hadden, vroegen aan iemand wat er nou bij mijn tafel gaande was. Het was druk en de mensen stonden te wachten om zich in te schrijven om een mini lichttaal sessie bij mij te ervaren. Natuurlijk snap ik hun reactie helemaal. Ineens lijkt iedereen bezig te zijn met schaduwwerk, met kundalini, met de Ankh, met lichttaal. Wanneer iets overal uit de grond lijkt te ploppen, zijn er altijd mensen die er of meer van willen weten, of er juist niets van willen weten. “Wat een onzin dat gebrabbel!”. Ja, waar gaat dat gebrabbel eigenlijk over? Ik vertel je graag meer over lichttaal vanuit mijn directe ervaring.

Lichttaal kun je niet leren

Lichttaal is een pure en vrije expressie van je ziel in de vorm van vocale klanken, schrift en bewegingen. Jouw lichaam is het instrument die de frequentie van je goddelijke essentie vormgeeft.

Je kunt lichttaal niet leren spreken of schrijven. Met ‘leren’ bedoel ik dat een specifieke klank of combinatie van klanken een bepaalde betekenis zou hebben die je kunt herhalen en onthouden. Ook met het schrijven van lichtcodes (dit zijn niet-herkenbare symbolen en tekens) is het niet zo dat je een symbool creëert, het een betekenis geeft, het onthoudt en het herhaalt. Wanneer er zo met lichttaal om wordt gegaan, is het geen oorspronkelijke lichttaal meer. De reden daarvoor is dat je dan 10% brein aan het gebruiken bent, in plaats van jouw 100% brein, ook wel het ‘universele brein’ genoemd.

Bij mij ontstaat lichttaal in het moment, vanuit mijn ziel, en ik kan dat wat ik heb gezegd of heb geschreven echt niet nog een keer herhalen. Het ontwaakt in je. Het is iets dat wij vanuit onze goddelijke DNA ‘herinneren’. Jouw lichttaal is zo uniek als de klank van jouw stem en je vingerafdruk. Geen twee lichttaalfrequenties zijn precies gelijk, ook al zou je vanuit het analytische brein vinden dat twee klanken of tekeningen op elkaar lijken.

Waarom Lichttaal zo populair is in Nederland

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Voorbij de waarneming van je 5 zintuigen

Sommige lichtcode tekeningen zou je misschien heel mooi of zelfs kunstig vinden. Of je vindt het juist nergens op lijken, behalve misschien op een kras-tekening van een 3-jarig kind. Het idee dat lichttaal mooi en sierlijk moet zijn, is in mijn directe ervaring simpelweg niet waar. In al mijn lichttaal events hebben de deelnemers direct mogen ervaren dat ook een ‘kras’, die gemaakt werd tijdens een van de geleide oefeningen, toegang gaf naar de informatie die er als een vibrerend bewustzijn mee verbonden was. Ik zeg bewust ‘ermee verbonden’ en niet dat het ‘erin’ zat, omdat ik heb ervaren dat de energie dus niet ‘in’ de tekening zit, in de inkt of het papier. De tekening is een portaal dat toegang geeft naar de informatie die de schepper van de tekening gebracht heeft op het moment dat het gecreëerd werd. Dit is keer op een keer een ‘mind-blowing’ ervaring! Lichttaal gaat echt voorbij wat je waarneemt met je menselijke zintuigen. Het gaat niet om wat je met je ogen ziet of wat je met je oren hoort. 

Lichttaal draagt een verantwoordelijkheid met zich mee

Lichttaal ontwaakte spontaan in mij in 2016. Ik ging door een hele bijzonder transitie en ik was al een paar jaar intens bezig met mediteren en cursussen volgen van OMnium Universe. Tijdens een van de lessen, die over parallel aspecten ging, kreeg ik in een flits een heel indrukwekkend visioen te zien. Het vertelde mij iets belangrijks over hoe mijn levenspad verder zou ontvouwen. Ik liet het los omdat het te bizar was voor woorden, maar later kwamen alle puzzelstukjes bij elkaar. Een ander zielsdeel van mij werd geboren. Lichttaal was deel van wat ik kwam brengen hier op aarde. Toen ik aan het begin stond van mijn reizen door Nederland om in 2017 lichttaal events te geven, werd mij een belangrijk boodschap meegeven door mijn meester gidsen. Dat wat ik aan het doen was, droeg een verantwoordelijkheid met zich mee. Mensen die zich openen voor lichttaal, openen zich ook op meerdere lagen. Het werd voor mij een ritueel om elke keer voordat we begonnen een heldere intentie uit te spreken. Waar wil jij je mee verbinden? Is je multidimensionale energieveld een open huis voor alles wat er rondzweeft in de ether, of vind je het belangrijk om toch wat kieskeuriger zijn?

De kracht van het verstillen van je geest

Wanneer ik lichttaal spreek of schrijf, ben ik in het moment met volledige focus verbonden met de informatie die door mij heen stroomt. Mijn lichaam is voor mij een instrument. Mijn zintuigen en de samenwerking tussen mijn universele brein en analytische brein, creëren een ervaring waardoor ik de vertaling kan verwoorden. Sommige mensen die lichttaal spreken, worstelen met dat stuk. Dat is begrijpelijk, want dit vraagt soms behoorlijk wat geestverstilling (mind quieting) training. Door te meesteren dat jij je denkend brein zo stil mogelijk kunt leggen tijdens je lichttaal expressie, kun je vanuit multidimensionale communicatie kristalhelder en ‘raak’ informatie waarnemen vanuit wat ik noem ‘The Zone Of Not Knowing’. Dan weet je wat je zegt en doet. Ook al zou je de codes niet helemaal in woorden kunnen omschrijven, als je de essentie van de informatie duidelijk voelt, is dat ook goed. Train je dit niet, en heb je geen intentie neergezet, dan kan het zijn dat jij je blijft openstellen voor zomaar allerlei energievormen die jou als kanaal mogen gebruiken om via jouw lichaam onze wereld binnen te dringen. Ga er dus zorgvuldig mee om. Het is misschien belangrijker dan je denkt. 

Korting op Nieuwjaars Ritueel met Lichttaal

Op 12 december start ik met Seeds of Light, een online serie speciaal gecreëerd als Nieuwjaarsritueel. Op een bijzonder effectieve wijze bevrijden we onszelf van dat wat ons nog belemmert en blokkeert. Dan, vanuit de kracht van onze goddelijke essentie, planten we onze zaadjes van licht met specifieke frequenties, zodat ze kunnen groeien en bloeien in 2024 en daar voorbij. Bekijk op Facebook alle online en live events. Geef bij je aanmelding door dat je een Nieuwetijdskind lezer bent, dan ontvang je €15 korting op een van de online Seeds of Light events.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap